:içelim: :roflol:boş verin kızlar,, komşular duyarsa duysun özenirler cilveleşirler onlardaaa....
boş verin kızlar,, komşular duyarsa duysun özenirler cilveleşirler onlardaaa....
hadi canımmm :roflol: savaş benimlee seviş benimleee :dance:bizim üst kat komşunun 2 tane çocuğu var azgın ötesi gece yarısından sonra başlıyolar dan dunnn koşuyolar falan evin içinde kaydirigubbakcemile
hadi canımmm :roflol: savaş benimlee seviş benimleee :dance:
hayırlı olsun tatlımmm hoşgeldin
ayy ne kadar kötü bir durum yaaa kaydirigubbakcemile3 bizim alt kattımızda mendobur biri var hiç konuşmadım ama sevmedim kadının görüntüsünü sürekli bizi gözetliyor ne zaman dışarı çıksak oda camdaa kesin akşamlarıda dinliodurrrrr kaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy yaş geldi gözümden wqallaa kadro tam haber kaçmaz walla kız onlardann :roflol:kaydirigubbakcemile3bizim annemlerin evinde tam kapı komşumuz cami imamıyıd karısı da mahalle mutarı herşeyden herkesten haberi var
anahtarı kapıya takar takmaz kapıyı açardı çok komikti yaaa
beni evde görsün başlardı neden evdesin hastamısın annen nerde niye işe gitmedin püüfff konuşmasıda çok komiktiiikaydirigubbakcemile3
Merhaba,))ben de 10 Mayıs 2010 da anne olucam inşallah.3.5 aylığım....Aranıza yeni katılıyorum
hayırlı olsun canımmMerhaba,))ben de 10 Mayıs 2010 da anne olucam inşallah.3.5 aylığım....Aranıza yeni katılıyorum
ayy aklıma geldi bak annemlerin eevinin üst kat komşunuda kulakları çınlasın çılgın bi kadın yaşıda var menopğoza fln girmiş.. bi akşam bir patırtı koptu gece yarısıı ne old. bilemedik sabah bide öğrendiysek üst kattakilerin yatagı kırılmışşşşş :roflol: :roflol: :roflol: şok olmuştum o kadar ateşliydi teyzeeee
cidden miii :ecrin_bebek:hadii canımmm
benim anneme ne dersiniz
menopoza giriyo zannediyoduk meğersem hamileymişşş
çocuk düşürdü 40dan sonraalaelaelaelaelae
cidden miii :ecrin_bebek:
yazık yaaa kıyamammm üzüldümü pekiiivalla canım kadın çok sinirlendi ateşler basıyodu falan bide kanaması vardı kesin menoopoz dedik ama kadın çocuk düşürüyomuş meğersem:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?