2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,))ben de 10 Mayıs 2010 da anne olucam inşallah.3.5 aylığım....Aranıza yeni katılıyorum

kaydirigubbakcemile3bizim annemlerin evinde tam kapı komşumuz cami imamıyıd karısı da mahalle mutarı herşeyden herkesten haberi var
anahtarı kapıya takar takmaz kapıyı açardı çok komikti yaaa
beni evde görsün başlardı neden evdesin hastamısın annen nerde niye işe gitmedin püüfff konuşmasıda çok komiktiiikaydirigubbakcemile3

:roflol: ayy yaş geldi gözümden wqallaa kadro tam haber kaçmaz walla kız onlardann :roflol:

ayy aklıma geldi bak annemlerin eevinin üst kat komşunuda kulakları çınlasın çılgın bi kadın yaşıda var menopğoza fln girmiş.. bi akşam bir patırtı koptu gece yarısıı ne old. bilemedik sabah bide öğrendiysek üst kattakilerin yatagı kırılmışşşşş :roflol: :roflol: :roflol: şok olmuştum o kadar ateşliydi teyzeeee

hadii canımmm
benim anneme ne dersiniz
menopoza giriyo zannediyoduk meğersem hamileymişşş
çocuk düşürdü 40dan sonraalaelaelaelaelae

ne komşular varmış kız sizdede sıkılmazsınız işte biz akşam geliyoz sabah gidiyoz komşu falan gördüğümüz yok

yine kaynatmışınız allahtan apartmanda oturmuyom valla bizim ev iki katlı müstakil evin önünde orman var o kadar sessizki ohhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…