benim iki komşum çok iyi diğerleri bir tuhafne komşular varmış kız sizdede sıkılmazsınız işte biz akşam geliyoz sabah gidiyoz komşu falan gördüğümüz yok
valla canım kadın çok sinirlendi ateşler basıyodu falan bide kanaması vardı kesin menoopoz dedik ama kadın çocuk düşürüyomuş meğersem:1no2:
sizde de çok gürültü oluyo sanırımmkaydirigubbakcemile3yine kaynatmışınız allahtan apartmanda oturmuyom valla bizim ev iki katlı müstakil evin önünde orman var o kadar sessizki ohhhhhhhhhhh
bende akşamdan akşama ama bizimkiler nöbette yada tesadüfff kafamçokkarıştıne komşular varmış kız sizdede sıkılmazsınız işte biz akşam geliyoz sabah gidiyoz komşu falan gördüğümüz yok
tuğbacıma katılıyorum desene tek ses sizinkilerrr :roflol:tubatubatubatuba kullanıcısından alıntı
yine kaynatmışınız allahtan apartmanda oturmuyom valla bizim ev iki katlı müstakil evin önünde orman var o kadar sessizki ohhhhhhhhhhh
sizde de çok gürültü oluyo sanırımmkaydirigubbakcemile3
kız esra niye ses çıkartuyosunuz anlamadımm usul usul halledin :kedi:tuğbacıma katılıyorum desene tek ses sizinkilerrr :roflol:
delikafadulden acemilikten işte ben o kadar ses geçirdiğini farketmemiştim bizim binanın :roflol:kız esra niye ses çıkartuyosunuz anlamadımm usul usul halledin :kedi:
delikafadulden acemilikten işte ben o kadar ses geçirdiğini farketmemiştim bizim binanın :roflol:
delikafadulden acemilikten işte ben o kadar ses geçirdiğini farketmemiştim bizim binanın :roflol:
valla son 3 aydır bizde ses çıkamıyoooo nerde o eski seslerr :kedi:
vayy esra vayyy acemilikten değil o ateştendirrrr:teytey:
kaydirigubbakcemile5 aynyn canım kardeş kardeş geçiriyoz bizde:kedi:valla son 3 aydır bizde ses çıkamıyoooo nerde o eski seslerr :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?