kaydirigubbakcemile5 aynyn canım kardeş kardeş geçiriyoz bizde:kedi:
risk yok ama doktor öyle istemişti. titiz hatun. benimde işime geldi. nadasa bıraktım. (biriki kaçamak olmuş olabilirrr)
valla bir kereoldu sulecim sonrada olmadı kız utandırmayın beni:kedi:yaa son 3 ayın tamamını:1shok:
Selam kızlar... Ben çok yoğunum kk ya bakmaya fırsatım olmadı bugün hiç...
Selam kızlar... Ben çok yoğunum kk ya bakmaya fırsatım olmadı bugün hiç...
hoşgeldin canım bende öğlen ayran içtim çok uykum vaeSelam kızlar... Ben çok yoğunum kk ya bakmaya fırsatım olmadı bugün hiç...
aaa bana hiç bişey söylemedi onunla ilgili ama bi sitede okudum orda diyoki doğru pozisyonda bi sakıncası yok :kedi:
(aklında bulunsun)
iyi kide sana yasak dememiş esracım napardınkaydirigubbakcemile3ayy bizede serbest demedi ama yadsakta demediii :ecrin_bebek:
akannehir yaa tırstım şimdi bakkkşekerim 3buçuk yıldır evliyim. stoktan harcasın biraz. :kedi: işten yorgun geliyorum zaten. eziyete biraz katlanmak gerek. ayda bir-iki ödül verilebilir ama o da stres oluyo zatennn içinden ya birkaç dakikalık keyif için bebişe bişi olmasın diye geçiyomuş. yazık. bir arkadaşımda risk yok devam dediği için doktoru 5 aylıkken acillik oldu suyu sızmış. çok sakin olmak lazım yaniiii
valla bir kereoldu sulecim sonrada olmadı kız utandırmayın beni:kedi:
zaten hep korkmuştum yasak derse die daha evleneli 3 ay olmuştuu kocişim yapmaz ama belli mi olur erkek sonuçtaa :uhm:iyi kide sana yasak dememiş esracım napardınkaydirigubbakcemile3
tatlım ilk önce doktor yasakladı sonrada eşim de istemedi bir ara bebişi düşünerek ne bilim elvosun dediği gibi hafta içi çok yorgun oluyom hafta sonuda o müsait değil gripti misafirdi derken olmadı napımm alışsın artıktuğba kız yazık kocişeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?