2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
risk yok ama doktor öyle istemişti. titiz hatun. benimde işime geldi. nadasa bıraktım. (biriki kaçamak olmuş olabilirrr)

risk yok ama doktor öyle istemişti. titiz hatun. benimde işime geldi. nadasa bıraktım. (biriki kaçamak olmuş olabilirrr)

aaa bana hiç bişey söylemedi onunla ilgili ama bi sitede okudum orda diyoki doğru pozisyonda bi sakıncası yok :kedi:
(aklında bulunsun)

aaa bana hiç bişey söylemedi onunla ilgili ama bi sitede okudum orda diyoki doğru pozisyonda bi sakıncası yok :kedi:
(aklında bulunsun)

şekerim 3buçuk yıldır evliyim. stoktan harcasın biraz. :kedi: işten yorgun geliyorum zaten. eziyete biraz katlanmak gerek. ayda bir-iki ödül verilebilir ama o da stres oluyo zatennn içinden ya birkaç dakikalık keyif için bebişe bişi olmasın diye geçiyomuş. yazık. bir arkadaşımda risk yok devam dediği için doktoru 5 aylıkken acillik oldu suyu sızmış. çok sakin olmak lazım yaniiii

akannehir yaa tırstım şimdi bakkk

valla eşlerle ortak karar alındıysa herkes halinden memnunsa herkesin özel hayatı tabi önemli olan mutlu bi hamilelik geçirmek

tuğba kız yazık kocişeee..
tatlım ilk önce doktor yasakladı sonrada eşim de istemedi bir ara bebişi düşünerek ne bilim elvosun dediği gibi hafta içi çok yorgun oluyom hafta sonuda o müsait değil gripti misafirdi derken olmadı napımm alışsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…