2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nabersiniz soğuk fakat güneşli bir güne uyandık bugün dün evdeydim biraz dinlendim bu gün yine geldim işe. dün annemle bebeğin kıyafetlerini ilk giyeceklerini yıkadık serdik çok keyifli oluyor. haftasonu çantasını hazırlıcam inş. 33 olduk artık yavaş yavaş yapmak lazım.

ya sorma ilkgün yaaa
şikayetlerde başladı bak 34 ten gün almaya başladım
50 günüm kalmış
15 gün beriye gel 35 gün

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr ßuqün eşimle beraber oğluşuma mobilyasını almaya qidicezzzhihoyyyt
inşallah istediğimiz qibi buluruz da alırız yaa
şimdi kahvaltı için dışarı çıkıyoruz çıkmadan bi size yazayım dedim
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnsositososito

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr ßuqün eşimle beraber oğluşuma mobilyasını almaya qidicezzzhihoyyyt

ohh ne güzell..şimdi gözümde canlandııı...İstanbulda güzel güneşli bir bahar sabahı yeşilköy.....ve deniz kenarında kahvaltı....oy oy ne güzel olurdu...:asigim:

Hayırlı olsun .İnşallah istediğin gibi bulursunuz canım

kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.

Back
X