kızlar hamileliğinizin sorunsuz geçmesini ve sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim öncelikle... nevresim konusunda bişi diyemiyorum ben götürmeyi tercih etmiyorum öncelikle doğum yapıcağınız hastanenin koşullarını öğrenin ona göre yedekte bulundurun derim. hernekadar hediye gelicek fazla almayın dense de bizim de biraz 0 3 aylık kıyafet bulundurmamız gerekiyor. bende iç body, dış tulum 7 8 er tane, hastane çıkışı 4 tane, pijama takımı ya da tulumu 6 tane var. ayrıca kendinizi kısmayın bişiyi çok beğeniyorsanız alın içinizde kalmasın.
hastane çantası için terlik, 2 gecelik - biri misafirler için, biri ilk odaya gelişte giydirilmek için leke olur ihtimaline karşılık- , bir pijama, sabahlık, çorap, emzirme sütyeni atleti, kullan at kilot, 3 4 tane normal kilot, hastaneden çıkışta giyilecek bir kıyafet, parfüm, makyaj malzemeleri,
ikram için çikolata ya da bebek şekeri
bebiş için çorap eldiven patik, orda giyeceği iç dış bodyler tulumlar, kalın battaniye, penye battaniye, bebek bezi, ağız bezleri, hastane çıkışı
aklıma şimdilik bunlar geliyor hepinize sağlıklı günler..