2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

off ya korktum valla bu kadar şeye gerek oluyomu hastanede
normal doğum olursa hemen o gün çıkıyosun galiba bunlar sezeryan için hazırlıklarmı

bu liste normalde alınması ve evde olması gerekenler bence.. hastaneye hepsini götürüpte napıcaz.. bebek arabasının falan hastanede işi ne :S

Kızlar, bende dün lohusa pijamalarına baktım. Güzel bir gecelik gördüm. Uzun filan. ılk gecelik giymek lazımmış beğendim.
Bir lohusa pijama takımı beğendim. Üçlü setti. 80 milyon dedi yardım ederiz diyede ekledi. Eşim çok ince diye pek sıcak bakmadı. Ama sanırım hastaneler çok sıcak oluyormuş. kalın bir takımda terletir insanı değil mi?
Birde kalın bir takım vardı eşim onu beğendi.
Sizcede bir gecelik, bir ince üçlü set ve birde kalın 2'li set alsam nasıldır?

valla türkiyede dogum yapmak ne zormus ya
hem para verecen hem herseyini kendin getirecen

valla ben 2 takim gecelik 5-6 kilot
emzirme südyeni
corap felan koyacam yani günlükte kullandigimiz seyler
burda bebegi eve gidene kadar hastanede giydiriyorsun ve hepsi günlük yikanip ütülenip geliyo
yani bebege bez anne bez felanda ordan kullaniliyor
anlayacaginiz biz hastaneden cikacan kadar ordan kullaniyoruz
eve gelecegimiz günde babamiz giysimizi ve pusetimizi getirecek

Canım bana sorarsa hastanede giyeceğin birşey için o kadar para verme derim
kanlanabiliyor çünkü gecelikler falan
ve çok kalın alma pişersin hastaneler sıcak
2 gecelik koy bide ince bir sabahlık birileri gelince üstüne geçirirsin

Doğum çantasını bende 7 ayda hazırlamaya başlayacağım herşeye rağmen.
Kızlar bebek ve anne için ayrı ayrı iki çanta mı yoksa tek bir valiz mi? Sanki iki ayrı çanta daha kolay olur gibime geldi.

2ayrı çanta yapsan daha kolay olur aradığını hemen bulabilirsin

bol bebek bezi koyun bebişler çok kirletiyor
sizin altınızada koyuyolar

anladım ki çantayı hazırlamak lazım artık :)
valiz desek daha doğru...
paylaşımlar için teşekkürler...
ben yeniyim aranızdaaa, herkese merhabalar

kızlar nazar boncuğuuu..küçük ama gerekli bi ayrıntı o yüzden hep unutulur ben unutmuştum mesela :))

Deniz biz hala nazar boncuğu takmıyoruz.Bir tek mavi taş almıştım ,doğal taşlardan,turkuazdı galiba nazar içinmiş,onu da aklıma geldiği zaman takıyorum.

Ben de 3 lü pijama takımı almıştım,sabahlıklı,85 TL ye,krem rengiydi,hastanede kanamam çok olunca giyemedim,zaten 1 gece yattım,tek pijama takımıyla çıktım hastaneden.85 i boşa vermişim yani:-((

cnm bende hiç ela ya şimdiye kadar nazar boncuğu takmadım ama doğruğunda yastığına takmıştık,zaten sen hiç takmasan da büyükler takalım diyo :)

kızlar bende bi tavsiyede bulunuyum bu emzirme sütyeni ve emzirme atletini hemn kullanmayın zaten bebekler zor tutuyo memeyi ilk bi kaç gün takmayın yada sütünüz akarsa büyük ihtimalle akar normal sütyen kullanın onuda yukarı çekersnz
ben kendimden biliyorum kızım tutmadı veye tutamadı annem bi yandan ben bi yandan meme çekiştiriyodk kaydirigubbakcemile3
gögüs pedi de alın
terlik alın 2 3 tane sezeryan yapanlar
emzik vermeyi düşünenler emzik alsın sonra tuturması zor oluyo

ben mothercare ın emzirme sütyenlerini kıullandım hemde ilk günden itibaren acaip rahat ,zaten ööle bi açılıyo açılınca sütyen yok gibi oluyo,başka sütyenler zor oluyodur belki bilemiyorum...

Emzirme sütyeni ben de kullandım,ilk zamanlar birinin yanında emzirmek zorunda kalıyorsun,kalmasan da illa bazıları gelip bakıyorlardı nasıl emiyr diye,o zaman ençok işime yaramıştı,mememin hepsi ortada değildi))

kalın hırka,şal ve türevlerini yanınıza sokmayın bile:)) hastaneler cehennem gibi oluyor......bebeğe ilk etapta yani doğum sonrası giydireceklerinizi şeffaf bir torba içine koyun bebek hemşireleri isticekler ailenizden...doğum yapacağınız hastaneye sorun neler onlardan diye....ben ped ve bebeğime bez harcamadım hasteneden di onlar...ayrıca pompada hastanede mevcut...

Kızlar emzirme sütyeni bana kullanışlı gibi geliyor. Herkes görsün istemem ben. Aç kapa pratik gibi. Sanırım büyük almak lazımmış gögüsünü sıkarsa süt kaçar diyorlar doğru mu?
Kızlar bide aranızda kimler normal doğum yaptı? Ben normal olmasını çok istiyorum ama. Nasıldı normal doğum?

ben bugün bitane aldım emzirme sutyeni pek rahat bişimiş. hem hakkaten öyle ulu orta açmana gerek kalmıyor heryer kapalı:))

Sutyen sıkıp da süt kesilir mi bilmem ama,birini emzirirken diğerinden süt aktığında ben akan mm ucunu bastırınca akmıyordu,hihihiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…