2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

bende henüz hazırlamadım ama annemle birlikte yıkadık ütüledik listemi yaptım sadece yerleştirmek kaldı çok yakında fotoğraflarıyla paylaşırım

ayşe denizy süper olmuş canım :)) tatile çıkar gibi :)

Çok teşekkürler kızlar.İşte iki üç eksik kaldı geceliğimi ütülemedim birde terlik koyacam sonra kapatacam valizi.Bu arada en son 1 pijama takımı koydum kendim için.1 eşofman takımı 1 gecelik 1 sabahlık 3 tane kilot nolur nolmaz 2 çorap

Kızlar, benimde bir çantaya yerleştirme kaldı. hazırladıklarımı yazıyımda sizce eksiğim veya unutuğum birşey varmı? Bende seffaf posetlere koydum. ıçleri görünsün diye.

Bebeğim için;
2 hastane çıkışı. (Tam takım, biri hemşireye verilecek, 2 adet penye battaniye var içlerinde)
ıç zıbın, body, şapka, eldiven, patik, çorap
Ağız bezleri, önlük, yüz örtüsü
Pijama takımı, Yelek
Bir kalın battaniye
Bebek bezi (10 adet),
Canbebe bakım örtüsü (3 adet)
Temizleme medili, pişik kremi, pamuk.

Kendim için;
Bir gecelik takım (sabahlıklı)
Bir pijama takımı.
2 emzirme sütyeni, bir emzirme atleti
2 lohusa alt çamaşırı, 2 normal alt çamaşırı.
Ped ve hasta bezi. (Gece boyu ped, 4 tane hasta bezi)
Gögüs Pedi (10 adet)
Gögüs ucu kremi
Kozmetik Ürünler (bebek kolonyası, allık, ruj, yüz kremi, taç, diş macunu, fırça, ayna)
El havlusu (2 adet)
Çıkışta giymek için eşofman takımı.
Terlik ve çoraplar
Yastık kılıfı

Son düzenleme:

heyooo kaydirigubbakcemile5

kızlar hayırlı doğumlar hepinize,bebek bezini 20 tane alın,bebek ilk doğduğu günlerde mekonyumunu çıkarttığı,bağırsaklarını boşalttığı için yetmiyor...

Allaha şükür bebişimin herşeyi tam çantamda ama bnm hala eksiklerim var bu hafta onlarıda halledersem doğuma hazırız :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…