2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına

hadi gözün aydın canım seninki çok cevval çıktı maşallah. bak ne kadar kısa sürede toplamış sağlığına kavuşmuş. Rabbim ömrü boyunca bu gücü ondan almasın.

kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına

:Saruboceq: ohh çok şükür.. gözünüz aydın canımm.. nasıl sevindim anlatamam... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.. :Saruboceq: utku'nun kokusunu miss gibi içine çek benim için nolurr.. oğlum da utku olucak nasipse.. miss kokucak inş.. :asigim: amin canım iyi dileklerin için... :Saruboceq:

ayy adaş olacak desene oğluşlarımız teyzesi inan öyle güzel bir duyguki içime alasım deli gibi sevesim geliyor oğluşumu babamızda askere gitti yanlızda kaldık siteyede giremiyorum fazla sizleride takip edemiyorum ama olsun herşeye deger

Umudumsunbebeğim, canım bebişine maşallah. Ne güzelde topladı miniğimiz kendini.
Babamızada biran önce kavuşursun ins canım. Güzel bir aile olarak ömür boyu mutluluklar canım.
Darısı bütün anne adaylarının başına.

amin inşallah cnm darısı bütün anne adayların başına opuyorumnanaktan

umudumsun bebeğim.....
canım ne gzl bebişin kollarında rabbim bizlerede nasip etsin inşlh....
senin ve nisan topikinin ilk bebişinin iyi olmasına çok sevindim.....
arada bizim oarayada uğra olurmu???

umudumsunbebeğim
senin ve minik meleğin oğluşu nun iyi olmasına çok sevindim inanki..
rabbim size bir daha böyle günler yaşatmayacak inş.
bak annesi o artık kollarında..
çok geçmiş olsun canım ama artık geçti çok şükür..
önemli olan bundan sonrası mutlu mesut sağlıklı günler diliyorum..
tabii darısı tüm bebek bekleyenlerin başına..

evet canımm.. inş.. adaş olucak utku'larımız :asigim: canımm o duyguyu bilmemmi.. kızımda yaşamışlığım varr.. ama inan kii. uzun aradan sonra tekrar yaşamak isteği ilk sefere göre daha fazla kat kat fazlaa a.s inşallah oğlum da sağlıkla sorunsuz bi şekilde gelicek yuvamıza :Saruboceq: bende onun o cennet kokan miss kokusunu çekicem içimee :asigim: yumuk yumuk ellerini parmaklarını sevicemm :asigim: minik erkeğimi koynuma alıp uyuycamm :asigim: inşşş :Saruboceq:

siz de inş. tez zamanda hayırlısıyla babanıza kavuşursunuz canımm :Saruboceq: allah kavuştursun.. hayırlısıyla.. kazasız belasiz inş.. :Saruboceq:

güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum kızlar inşallah sizlerde hayırlısı ile kucagınıza alırsınız Allah inşallah hayırlısı ile dogum yapmanızı nasip eder ben normal dogumdan çok korkuyordum ama korkulcak gibi degil inanın bana dogum acısını 1 gün çekiyorsunuz 2. gün ayaktasınız çok rahat oluyor normal dogum yapacaklara tavsiye ederim

bebeğini allah bağışlasın hayırlı ömürlü versin arkadaşım darısı hayırlısıyla bizlerin başına. bende sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum herkese bende çok normal istiyorum. inşallah olur. kendine ve bebğine çok iyi bak. eşin için de allah hayırlı teskereler versin inşallah

ikinci bebeğimiz de hayata gözlerini açmış :)
Allah'ım iyi yazılar yazsın oğlumuza... sağlıklı, güzel, upuzun bir ömrü olsun
jaleciğimizi de öpüyorum kocaman. iyi haberlerini bekliyoruz tez zamanda. gözleri aydın...

jalecim.. gözünüz aydınn... bebeğini sağlıkla,hayırlısıyla büyütmeni diliyorumm.. Raabim nazarlardan korusun ve bir ömür boyu hep hayırlılarla karşılaştırsın inşallah..

jalecim ahmet bebek dünyaya merhaba dedi,bizi şaşırtmadı ve sırayı bozmadı...
rabbim analı babalı buyutmeyi nasıp etsin....
hayırlı uğurşu olsun inşlh....
darısı tüm bebeğini bekleyenlerin basına....rabbim hepimizi sorunsuz meleklerimize kavuştursun inşlh...

jalecim ömürlü olsun tatlım bebişin. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin. onun o mis kokusunu çek içine benim için de çok öpüyorum seni ahmeti de kokluyorum annesi.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…