- Konu Sahibi XIXki Kedili Deli
-
kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına
kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına
:Saruboceq: ohh çok şükür.. gözünüz aydın canımm.. nasıl sevindim anlatamam... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.. :Saruboceq: utku'nun kokusunu miss gibi içine çek benim için nolurr.. oğlum da utku olucak nasipse.. miss kokucak inş.. :asigim: amin canım iyi dileklerin için... :Saruboceq:
Umudumsunbebeğim, canım bebişine maşallah.Ne güzelde topladı miniğimiz kendini.
Babamızada biran önce kavuşursun ins canım. Güzel bir aile olarak ömür boyu mutluluklar canım.
Darısı bütün anne adaylarının başına.
ayy adaş olacak desene oğluşlarımız teyzesi inan öyle güzel bir duyguki içime alasım deli gibi sevesim geliyor oğluşumu babamızda askere gitti yanlızda kaldık siteyede giremiyorum fazla sizleride takip edemiyorum ama olsun herşeye deger
güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum kızlar inşallah sizlerde hayırlısı ile kucagınıza alırsınız Allah inşallah hayırlısı ile dogum yapmanızı nasip eder ben normal dogumdan çok korkuyordum ama korkulcak gibi degil inanın bana dogum acısını 1 gün çekiyorsunuz 2. gün ayaktasınız çok rahat oluyor normal dogum yapacaklara tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?