2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim bu ay yumurta soldan gelmiş olmasına rağmen, sağ kasığımda hissediyorum... bu arada dr. um üçüzün kenarından döndüğümü söyledi...
.

ay ne güzel 3 annesi olurdun canım bi seferde..alkisalkisalkis

kız hissedilebiliyomuda şimdiden :sm_confused:

hisediyorum ben canım sol kasıgım agrıyo sag agrıyınca bebek sagda oluyomuşşalkisalkisalkis

e biz ne yapacaz böyle
daha yolun başında yok kesesi, yok kalbi, sonra ikilisi üçlüsü falan derken bi de dünyaya geldikten sonra ateşi, dişi oooo biz aslında epey büyük bi sorumluluk altına girdik yaf
ama olsun beb razıyım

2 kızmda soldaydı .bu saferde aynı sanırım yanılıyoda olabikirim belkide ben böyle hissediyorum..

ama cnm bnm doktor bi acyip gittim dün yanındaki hemsiresiyle sohbet ediyo sonra senin sorunun neydi dedi 5 dk sonra bnde soyledim daha yeni bakmısız diyo ondan sonra gebelik testi istedi ne alakaysa onu yaptırdım gittim tekrar utrasonla baktı gebelik kesesi gorülmüyo diyo 12 gün once ilde gittgm doktor gordü bu göremiyo gerci alet de müzelik yani neyse bide espiri yapıoy bana gelene kadar düsürdün sanırım yok diyo bu bi hamileye sylenir mi nasıl panik oldum gercekten düstümü diye sonra alttan baktı bi yandanda yanındakiyle konusuyo yok diyo gördügünre emnmisin dedi bnde gordü dedim sonra baktı adam gibi a varmıs cok kücük daha yeni gelisiyo diyo e basta bi iyice bakta ole yok desene israr etmesen görüldü demesem yok die eve gelecektim

.

hisediyorum ben canım sol kasıgım agrıyo sag agrıyınca bebek sagda oluyomuşşalkisalkisalkis

yok juliet aslında için için ben durumdan memnunum, ne yapardım üç taneyle birden. daha kendimi toparlayamıyorum birine bakabilecek miyim bakalım:)

.

bnmde solda agrı vardı banada orda gibi geliyo

hiç takma canım, benim -sayın- ablam da dr. ve bana ne diyo biliyor musun amaaaan kalp atışını duyamazsan düşürürsün, anomalili bebekse aldırırsın nolcak canım...düşün bunu söyleyen ablammmm.diğer dr.lara ne kalmış...bu dr.lar çok garip valla, sıradan bir vaka olarak görüyorlar bu durumları.

ecrin maşallah
kısmetli yawrun

ktg canım sende stres olma ne olur
dua et ve bekle sabırla rabbim çok büyük

juliet demek öyle diyosun hıımm garip bugün sol tarafım ağrımıştı :))

ama sorma eve geldim 1 saat agladım cok yıprandım zaten niye kanama var die takılıyorum kadın bana erken diyo daha millet 7 haftada kalp atısını duyuyo bnm doktor keseyi göremedi siirtte ögretmenm kanama var die ile gitmeyeyim yolları bozuk dedim ilceye gideyim oda bni daha panip yaptı

canım sen devlet hastanesinemi gidiyosun
dr unu değiştirsene
gıcık kaptım:mymeka:

ay herkesin sol kasıgı agrıyo herkesinki kız olamaz sanırım buda inandırııcı deil ozman..

canım sen devlet hastanesinemi gidiyosun
dr unu değiştirsene
gıcık kaptım:mymeka:

ilde özel doktora gidiyorum ama il cok uzak bana ilcede de bir doktor var malesef elim mahkum ama yarın ile gidicem bu bole olmuyo bişey desin 12 gün once görülen kese oda üstten gordü bu kadın nasıl alttan goremedi

benim de sol tarafım ağrıyordu,ultrasonda baktığımızda da soldaydı,ama şimdi rahme yerleşti sanırım artık ağrımıyor,kasık ağrıları yerini iştahsızlık ve bulantıya bıraktı.

ewet nette araştırdımda bebek sagda veya solda olmuyomuş rahmin içinde oluyomuş..rahim kasıldıgı için sag veya sol kasıkta agrı meydana geliyomuş dr. yazmış..

ndk üzülme bebiş kısmetiyle gelir inş.hem eşinin de senin de işiniz var,krizden dolayı işten çıkarılanlar var,inşaallah herşey düzelir ve borçlarınızı kısa zamanda ödersiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…