.benim bu ay yumurta soldan gelmiş olmasına rağmen, sağ kasığımda hissediyorum... bu arada dr. um üçüzün kenarından döndüğümü söyledi...
kız hissedilebiliyomuda şimdiden :sm_confused:
bende inşallah 2010 ocak annesiyimmmmmmmmmmmm
ktg doktor ne yapsın ki ilacını verdi yat dinlen düşügü engellicek herşeyi yapmış başka çaresi yokki gerisi allaha kalmış elinden gelen bu.sen panikliyorsun rahat ol.her wc ye gittiginde kanama düşüncesiyle gitme..
.
ay ne güzel 3 annesi olurdun canım bi seferde..alkisalkisalkis
hisediyorum ben canım sol kasıgım agrıyo sag agrıyınca bebek sagda oluyomuşşalkisalkisalkis
.
ay ne güzel 3 annesi olurdun canım bi seferde..alkisalkisalkis
hisediyorum ben canım sol kasıgım agrıyo sag agrıyınca bebek sagda oluyomuşşalkisalkisalkis
ama cnm bnm doktor bi acyip gittim dün yanındaki hemsiresiyle sohbet ediyo sonra senin sorunun neydi dedi 5 dk sonra bnde soyledim daha yeni bakmısız diyo ondan sonra gebelik testi istedi ne alakaysa onu yaptırdım gittim tekrar utrasonla baktı gebelik kesesi gorülmüyo diyo 12 gün once ilde gittgm doktor gordü bu göremiyo gerci alet de müzelik yani neyse bide espiri yapıoy bana gelene kadar düsürdün sanırım yok diyo bu bi hamileye sylenir mi nasıl panik oldum gercekten düstümü diye sonra alttan baktı bi yandanda yanındakiyle konusuyo yok diyo gördügünre emnmisin dedi bnde gordü dedim sonra baktı adam gibi a varmıs cok kücük daha yeni gelisiyo diyo e basta bi iyice bakta ole yok desene israr etmesen görüldü demesem yok die eve gelecektim
hiç takma canım, benim -sayın- ablam da dr. ve bana ne diyo biliyor musun amaaaan kalp atışını duyamazsan düşürürsün, anomalili bebekse aldırırsın nolcak canım...düşün bunu söyleyen ablammmm.diğer dr.lara ne kalmış...bu dr.lar çok garip valla, sıradan bir vaka olarak görüyorlar bu durumları.
ama cnm bnm doktor bi acyip gittim dün yanındaki hemsiresiyle sohbet ediyo sonra senin sorunun neydi dedi 5 dk sonra bnde soyledim daha yeni bakmısız diyo ondan sonra gebelik testi istedi ne alakaysa onu yaptırdım gittim tekrar utrasonla baktı gebelik kesesi gorülmüyo diyo 12 gün once ilde gittgm doktor gordü bu göremiyo gerci alet de müzelik yani neyse bide espiri yapıoy bana gelene kadar düsürdün sanırım yok diyo bu bi hamileye sylenir mi nasıl panik oldum gercekten düstümü diye sonra alttan baktı bi yandanda yanındakiyle konusuyo yok diyo gördügünre emnmisin dedi bnde gordü dedim sonra baktı adam gibi a varmıs cok kücük daha yeni gelisiyo diyo e basta bi iyice bakta ole yok desene israr etmesen görüldü demesem yok die eve gelecektim
ay herkesin sol kasıgı agrıyo herkesinki kız olamaz sanırım buda inandırııcı deil ozman..
canım sen devlet hastanesinemi gidiyosun
dr unu değiştirsene
gıcık kaptım:mymeka:
benımde sol kasıgım agrıyorr
görümcem hep solda olunca kız olyo derdi.
3 kızı 2 oglu var. ama. belkide yanılıyo bulantın çokmu gönül..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?