2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar ben de bugün işçıkışı doktora gidecem; inş. bebeğimin kalp atışnı duyarım,

ilde özel doktora gidiyorum ama il cok uzak bana ilcede de bir doktor var malesef elim mahkum ama yarın ile gidicem bu bole olmuyo bişey desin 12 gün once görülen kese oda üstten gordü bu kadın nasıl alttan goremedi

al sevkini git ile boşversene zaten okul bitti ılır artık, bi de rapor yazdır kendine mis...

herkesin solmuş, benim yumurta soldan gelmesine rağmen sağ ağrıyor. dr. um bunun rahmin kendini esnetmesi olarak açıkladı, bebeğin yerleşebilmesi için rahim kendini gevşetmeliymiş bu yüzden kasık ağrıları normalmiş...ama cinsiyet hakkında bi ipucu vermiyor bence, inanmayın kıslar öle şeylere...Allah ruhsal, bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı, hayırlı evlat versin de ben iki cinsiyeti de baş tacı ederim.

ndk üzülme bebiş kısmetiyle gelir inş.hem eşinin de senin de işiniz var,krizden dolayı işten çıkarılanlar var,inşaallah herşey düzelir ve borçlarınızı kısa zamanda ödersiniz,

canımm allah razı olsunnn, inşallah bu günlerde geçecek allahın izniyle...

bugünmü gitceksin ay inşallah duyarsın yaa çok heyecanlıııııdelikafadulden

ktg o hastanede başka doktor yokmu yaa sinir oldumm cahilmidir nedirrrkötükedihüso

ilde özel doktora gidiyorum ama il cok uzak bana ilcede de bir doktor var malesef elim mahkum ama yarın ile gidicem bu bole olmuyo bişey desin 12 gün once görülen kese oda üstten gordü bu kadın nasıl alttan goremedi

bende ile gıdıyorum canım 1 bucuk saatlık yol.buradakı doktorların pek ii olmadıgını duyunca mecbur ıle gıdıyorumm.ildeki doktor daha iise git bence ile.

2 saat gelmedik amma kaynatmıssınız sası oldum gecmişi okumaktan :mymeka:

ne zamandır canımız bişi cekiyodu babacık götürdü bizi yidik geldik gelirkende öğüre böğüre geldik :roflol: gezerken bişiyom yak ne zaman işe doğru gelsem baslıyo bebişte biliyo işini kaydirigubbakcemile3

ndkcim yarın gidiyorsun hee %99,9 görürsün canım 7+3 olcak ben 7+6 da görmüştüm

Tebrik ederim,bende aslen artvinliyim ve mersinde yaşıyorum .Topicde artvinli biri olduğunu görünce dayanamadım hemşehri muhabbetine girdim :a.s Artvinde nerde yaşıyorsun ?

aslında ben artvinli değilim ankaralıyım ama eşimin işi nedeniyle buradayız merkezde dere mahhallesinde bilirmisin:dance:

balıkesir de yaşayan kızlar orda yaşam nasıl kışın falan ben çok istiyorum sakin bir yeri eşimede diyorum tayinini al gidelim diye ama kararsız kalıyorum istanbul aşıgı olarak.

adaşım yemek yiyemiyorum artık yedigim zaman ögürttü başlıyo yaglı şeyler agır geliyo. bebek nasıl beslenecekse..bulantım geçsin kebabcıya gidcem üstenede bi tatlı..

aynen canım allahım saglıklı hayırlı evlat versın cınsıyet hıc onemlı degıllll.zaten 1 yıldır bebıs ıcın ugrasıyordum bırde su olsun demem.

sat 4 nisan fakat gec dollenme olmus.yarın kalp atısı ıcın doktora gıdıcem yarın netlesır herhalde...sen nekadrlıksın sen duydun galıba kalp atısını?

yok canım biz randövü aldık bu hafta sonu gidcez..ben geç gitme tarafrıydım.

ikinci kızımdı baya geç duyuldu kalp atışı.. gidipte hayal kırıklıgı yasamak istemedim..delikafadulden

balıkesir de yaşayan kızlar orda yaşam nasıl kışın falan ben çok istiyorum sakin bir yeri eşimede diyorum tayinini al gidelim diye ama kararsız kalıyorum istanbul aşıgı olarak.

balıkesır cok guzel hele korfez kısmı.sen bılıyorsun canım bızım buraları.gel derım.kısın da havasıda soguk degıl ılık gecer.yazı anlatmama gerek yok.ıkna et esınıde gel buralara rahat edersın.istanbulun trafıgı falan cekılmez bız alısmısız tabı sızın yarım saatte gıttıgınız yere bız 10 dk da gıdıyoruz.burası guzel yasanılcak yerler havasıda temız denız kum gunes daha ne istersinkiii

yok canım biz randövü aldık bu hafta sonu gidcez..ben geç gitme tarafrıydım.

ikinci kızımdı baya geç duyuldu kalp atışı.. gidipte hayal kırıklıgı yasamak istemedim..delikafadulden

doktorunun adı ne canım?

sen keseyimi 7+6 da gördün kalp atısını mı

adaşım yemek yiyemiyorum artık yedigim zaman ögürttü başlıyo yaglı şeyler agır geliyo. bebek nasıl beslenecekse..bulantım geçsin kebabcıya gidcem üstenede bi tatlı..

yaww adasım beniö iştah iyi yine yiyiyom sonu kötü bitsede :roflol: midem bulanınca erik yiyom iyi geliyo bana ekşi ekşi

kalp atışını mı 7+6' da mı gördün daha önce görünmedi mi? arkadaşlar bu kalp atışı yaklaşık ne zaman duyuluyor? herkes farklı bişi söylüyor....

ayyy inşallah canım benimmmm bi duyayım burdan hepinise öpücük yollicam gripli gripli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…