valla bazıları 6 haftadan sonra bazıları 7 haftadan sonra duyuyor krizalitcimm, doktor beni 8.haftamda çağırmıştı ama çok hastayımm bi konuşmak istiyorum ilaç milaç yazsın, bide 4 boyutlu ultrason görür diye düşünüyorum
yaww adasım beniö iştah iyi yine yiyiyom sonu kötü bitsede :roflol: midem bulanınca erik yiyom iyi geliyo bana ekşi ekşi[/QUO
way way aanam vayyy.
iştahın yerinde senin çin takviminde cinsiyeti ne çıkıyo kimi dogru çıkıyo bende
valla bazıları 6 haftadan sonra bazıları 7 haftadan sonra duyuyor krizalitcimm, doktor beni 8.haftamda çağırmıştı ama çok hastayımm bi konuşmak istiyorum ilaç milaç yazsın, bide 4 boyutlu ultrason görür diye düşünüyorum
hafta sonu kuzenimin sözü var ve ben ne giyecegim diye deli oluyorum göbüşten gömleklerim olmuyorrr offf ki ne offf hamiş kıyafeti giyemem gülerler şimdiden napcam yaaa çok moralim bozuldu..eteklerim oluyor gömlekler olmuyor gögüslerimde fenaa bittim bennnn.
benim herseyde kız cıkıyo adaş
hayırlısı diyelim
babası hep tosunum diye seviyo ama :roflol:
akşam isim bile bulduk erkek olursa yiğit kız olursa duru :roflol:
hafta sonu kuzenimin sözü var ve ben ne giyecegim diye deli oluyorum göbüşten gömleklerim olmuyorrr offf ki ne offf hamiş kıyafeti giyemem gülerler şimdiden napcam yaaa çok moralim bozuldu..eteklerim oluyor gömlekler olmuyor gögüslerimde fenaa bittim bennnn.
kalk bi kosu lcw ye git orda cok güzel bluzlar var hemde bol :roflol: rengarenk
bende az önce pantolon bakmaya gittim orda beli lastikli pantalonlar var 4-5 aya kadar idare eder alcaktım ama 31 bedeni yoktu benneyaptımki dar da almak istemedim yine pantolonsuz kaldım senağlama
benim herseyde kız cıkıyo adaş
hayırlısı diyelim
babası hep tosunum diye seviyo ama :roflol:
akşam isim bile bulduk erkek olursa yiğit kız olursa duru :roflol:
juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...
abimin ilk bebişi kızdı çok bulanmtısı yoktu ton balık ayva yiyiordu tatlıdan tiksindi.
ikincisinde yengem erkek hissediyordu tatlı yiyiordu 4 haftalıkken kusmaya başladı bu seferde begüm zümra oldu:)))
iki degişik hamilelik ama sonuç aynı:))
ktg
bence sorun dr. da deil, siirtin bi ilçesinden bahsetmiyor muyuz? bence sorun cihazdadır, ablam radyolog ağrıda kadın doğum hastanesinde çalışıyo, hamilelere bakıyo tüm gün ultrasonda ve ikiz gebelikleri tekiz görüyorum cihaz yüzünden diyor...düşün artık keseye ne kalmış
juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...