yaww adasım beniö iştah iyi yine yiyiyom sonu kötü bitsede :roflol: midem bulanınca erik yiyom iyi geliyo bana ekşi ekşi[/QUO
way way aanam vayyy.
iştahın yerinde senin çin takviminde cinsiyeti ne çıkıyo kimi dogru çıkıyo bende
ikinci kızım erkek çıkıyo..delikafadulden
valla bazıları 6 haftadan sonra bazıları 7 haftadan sonra duyuyor krizalitcimm, doktor beni 8.haftamda çağırmıştı ama çok hastayımm bi konuşmak istiyorum ilaç milaç yazsın, bide 4 boyutlu ultrason görür diye düşünüyorum
bnm 7+1 oldu daha keseyi zor görüyolar normal mi ki kalp atısını anca 2 hafta sonra görürüm bu gidişle :) aman göreyimde allahın izniyle...
bnm 7+1 oldu daha keseyi zor görüyolar normal mi ki kalp atısını anca 2 hafta sonra görürüm bu gidişle :) aman göreyimde allahın izniyle...
way way aanam vayyy.
iştahın yerinde senin çin takviminde cinsiyeti ne çıkıyo kimi dogru çıkıyo bende
ikinci kızım erkek çıkıyo..delikafadulden
hafta sonu kuzenimin sözü var ve ben ne giyecegim diye deli oluyorum göbüşten gömleklerim olmuyorrr offf ki ne offf hamiş kıyafeti giyemem gülerler şimdiden napcam yaaa çok moralim bozuldu..eteklerim oluyor gömlekler olmuyor gögüslerimde fenaa bittim bennnn.
canım belkide geç döllenme olmuştur senin, ya şu doktoru değiştir yoksa ben şikayet edip sürgüne yollarım o karıyıkötükedihüso
benim herseyde kız cıkıyo adaş
hayırlısı diyelim
babası hep tosunum diye seviyo ama :roflol:
akşam isim bile bulduk erkek olursa yiğit kız olursa duru:roflol:
ne çabuk büyüdüler kız..:CüvCüv:hafta sonu kuzenimin sözü var ve ben ne giyecegim diye deli oluyorum göbüşten gömleklerim olmuyorrr offf ki ne offf hamiş kıyafeti giyemem gülerler şimdiden napcam yaaa çok moralim bozuldu..eteklerim oluyor gömlekler olmuyor gögüslerimde fenaa bittim bennnn.
juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?