2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
valla bazıları 6 haftadan sonra bazıları 7 haftadan sonra duyuyor krizalitcimm, doktor beni 8.haftamda çağırmıştı ama çok hastayımm bi konuşmak istiyorum ilaç milaç yazsın, bide 4 boyutlu ultrason görür diye düşünüyorum

krizalit cim ben doktora o tarihte gittim o zaman duydum önce gitseydim yine duyardım 6 gaftadan sonra duyuluyormus kalp atısı

bnm 7+1 oldu daha keseyi zor görüyolar normal mi ki kalp atısını anca 2 hafta sonra görürüm bu gidişle :) aman göreyimde allahın izniyle...

bnm 7+1 oldu daha keseyi zor görüyolar normal mi ki kalp atısını anca 2 hafta sonra görürüm bu gidişle :) aman göreyimde allahın izniyle...

bacım senin doktor ya arızza yada kör
7+1 yani 8 hafta oluyor kese göremiyosa bıraksın doktorluğu:mymeka:

görürsün canım merak etm.e.hayırlısı olsun.:CüvCüv:

hafta sonu kuzenimin sözü var ve ben ne giyecegim diye deli oluyorum göbüşten gömleklerim olmuyorrr offf ki ne offf hamiş kıyafeti giyemem gülerler şimdiden napcam yaaa çok moralim bozuldu..eteklerim oluyor gömlekler olmuyor gögüslerimde fenaa bittim bennnn.

way way aanam vayyy.
iştahın yerinde senin çin takviminde cinsiyeti ne çıkıyo kimi dogru çıkıyo bende

ikinci kızım erkek çıkıyo..delikafadulden

benim herseyde kız cıkıyo adaş
hayırlısı diyelim
babası hep tosunum diye seviyo ama :roflol:
akşam isim bile bulduk erkek olursa yiğit kız olursa duru :roflol:

canım belkide geç döllenme olmuştur senin, ya şu doktoru değiştir yoksa ben şikayet edip sürgüne yollarım o karıyıkötükedihüso

başka kadın doğumcu yokmu yaa o hastanede, illaki vardır diğer doktora gitt

2 gündür çıkartamıyorum.neden acaba sadece bulantım oluyo.senağlama

kalk bi kosu lcw ye git orda cok güzel bluzlar var hemde bol :roflol: rengarenk
bende az önce pantolon bakmaya gittim orda beli lastikli pantalonlar var 4-5 aya kadar idare eder alcaktım ama 31 bedeni yoktu benneyaptımki dar da almak istemedim yine pantolonsuz kaldım senağlama

canım belkide geç döllenme olmuştur senin, ya şu doktoru değiştir yoksa ben şikayet edip sürgüne yollarım o karıyıkötükedihüso

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis:sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şey

benim herseyde kız cıkıyo adaş
hayırlısı diyelim
babası hep tosunum diye seviyo ama :roflol:
akşam isim bile bulduk erkek olursa yiğit kız olursa duru :roflol:

ooo ozman kız olacak içine ne doguyo.

yaa 2side isimde çok güzel..

hayırlısı olsun ilk beben..kızda daha az bulantı oluyo bence gerçi cinsiyetini bende bilmiyorum ama benim bu sefer çok bulantım oldu
:CüvCüv:

ne çabuk büyüdüler kız..:CüvCüv:

juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...

abimin ilk bebişi kızdı çok bulanmtısı yoktu ton balık ayva yiyiordu tatlıdan tiksindi.
ikincisinde yengem erkek hissediyordu tatlı yiyiordu 4 haftalıkken kusmaya başladı bu seferde begüm zümra oldu:)))
iki degişik hamilelik ama sonuç aynı:))

ktg
bence sorun dr. da deil, siirtin bi ilçesinden bahsetmiyor muyuz? bence sorun cihazdadır, ablam radyolog ağrıda kadın doğum hastanesinde çalışıyo, hamilelere bakıyo tüm gün ultrasonda ve ikiz gebelikleri tekiz görüyorum cihaz yüzünden diyor...düşün artık keseye ne kalmış

juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...

kızında tosunu oluyo dimi benim yigenimide babam tosun kızım die severdi.bebekken.alkisalkisalkis

çok güzel isimler canım allah gönülüne göre versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…