bebeklerimiz cinsiyetleri ve isimlerde bebegin cinsiyetini bilmek isteyenler buraya adı altında bi başlık var kız doktorum ögretti bilimsel bişey diyor bu bizim hatunlar orda kıza etmediklerini bırakmadılar.ve söyle isyan etti bi tanesi;
cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler. inanmayın böyle saçmalıklara...
gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..
bebegimin cinsiyeti ilk ultrasonda ögrenecem allah kısmet ederse
burdada millete cin takviimnde böyle cıktı fılan tabi diyeceksiniz şimdi sanane diye,banane zaten neye inanırsa inansındda durdukyere millete laf atıp kendi hoş görmedigi şeyi bu topikte yine konuşmak hoş degil.insanların kalbini nden kırıyosun ozman konusmazsın okumazsın sormazsın cok sinirlendirdiler ya klava:
ndk mükemmel bişi koçişle titrioduk adeta çokk güzel duyarsın sende inş sanki insan hamile lduğunu daha ii hissedio gibi bişi anlatamıorum kii cnmm yarın git kesin
cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler. inanmayın böyle saçmalıklara...
başka bi topikte kıza etmediginizi bırakmıyorsunuz sonrada bu topikte cinsiyet tahmini yapıyorsunuz niye ozman milletin işine karışıyorsunuz cok ayıp
ne konuşalım ndk sen söyle.yaw biliyormusun ben 2010 oak anneleri topigini açmıştım kapattılar benden sonra sen açtın bişey demediler anlamadım ya...bana önceki ocaak annelerinde konuşun dediler...
ne konuşalım ndk sen söyle.yaw biliyormusun ben 2010 oak anneleri topigini açmıştım kapattılar benden sonra sen açtın bişey demediler anlamadım ya...bana önceki ocaak annelerinde konuşun dediler...
küçükköy bilge hastanesi özgül hanım da çok iyi bende oraya gideceğim artık, fatih çok kalabalık acil bişi olsa gidemeyebiliriz, daha sakin hastaneleri tercih edin bence