abimin ilk bebişi kızdı çok bulanmtısı yoktu ton balık ayva yiyiordu tatlıdan tiksindi.
ikincisinde yengem erkek hissediyordu tatlı yiyiordu 4 haftalıkken kusmaya başladı bu seferde begüm zümra oldu:)))
iki degişik hamilelik ama sonuç aynı:))
abimin ilk bebişi kızdı çok bulanmtısı yoktu ton balık ayva yiyiordu tatlıdan tiksindi.
ikincisinde yengem erkek hissediyordu tatlı yiyiordu 4 haftalıkken kusmaya başladı bu seferde begüm zümra oldu:)))
iki degişik hamilelik ama sonuç aynı:))
juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...
ayris farsça ayışıgı demek
mersa arapça okyanusda sıgınılcak tek yer liman anlamına da geliyor
eymen ve bera da sahabeden...
.valla ben 5 yıl önce buldum bu isimleri eşimede sevgiliyken söyledim oda kabul etti bebişlerin isimleri bu kaldı başka hiç isim düşünmedik...
adaşş kız olursa sena uyar bu seferde annane adı koyarsınız kaydirigubbakcemile3
erkek olursa sefa yanına da dede ismi koydumu tamamdır kaydirigubbakcemile3
ben erken olursa alperen koymak istiyorum eşimde çağrı diyor yani alperen çağrı,kız olursa da mehlika su düşünüyordum ama eşim pek beğenmiyor bu ismi artık cinsiyetini öğrendikten sonra karar verecez.
adaşş kız olursa sena uyar bu seferde annane adı koyarsınız kaydirigubbakcemile3
erkek olursa sefa yanına da dede ismi koydumu tamamdır kaydirigubbakcemile3