2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım bende tatlıyı yıyemez oldum kac gundur tatlı yapıcam hep ertelıyorum.benımde içime kız doguyor hemde cın takvımınde de kız cıktı.bulantımda yok.
benımde kızım mı olcak sımdı???

aynı desene canım saçma şeyler herkeste ayrı sonuçlar veriyo.. bende çok tiksindim herşeyden.

bulantım çok neşem hiç yok..halsizim uykum çok oluyo.. bunları duyunca hinsan hiçbişey inanmıyo kıs alllah ne verirse.:Saruboceq:

ndk ben beşimin kalbini dyalı 1 hatfa oldu listeyi düzeltirmisin kalp atışışı duyuldu 1 haziran kontrol diye

juliet bizde kız tosun diye seviyoruz ama erkek yada kız biz ikisi içinde tosun diyoz:))agzımdan öyle çıktı tosun kaldı valla:))
biizmde kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
olacak inş...

canımm ayris ne demek mersa ne demek ??

çin takviminde benim ikinci kızım erkek çıktı. düşün inanma ona..alkisalkisalkis

komşumda 2 kızımda bulantısı hiç olmadı oglunda yani 3 .de. aşırı bulantılı ve zor bi hamilelik geçirdi.

ben rüyamda hep kız seviyorum.
rüyanında tersi çıkıyo gebelikte.delikafadulden

adaş senin kızların ismi neydi ben düşüneyim yeğenim için isim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayris farsça ayışıgı demek
mersa arapça okyanusda sıgınılcak tek yer liman anlamına da geliyor
eymen ve bera da sahabeden...
.valla ben 5 yıl önce buldum bu isimleri eşimede sevgiliyken söyledim oda kabul etti bebişlerin isimleri bu kaldı başka hiç isim düşünmedik...

benim zümra ismi çok hoşuma gidiyor ama onuda yegenime koydum napalım artık:))

julim.....büyük eda nur.

küçük .....emine seda..babanenın adı..kaydirigubbakcemile3

eda nur ismini eşim koymuştu karnımdayken edanur hanım derdik adıda edanur oldu..kaydirigubbakcemile3

.......................................................
iki kere cıkmıs

Son düzenleme:
adaşş kız olursa sena uyar bu seferde annane adı koyarsınız kaydirigubbakcemile3
erkek olursa sefa yanına da dede ismi koydumu tamamdır kaydirigubbakcemile3

ben erken olursa alperen koymak istiyorum eşimde çağrı diyor yani alperen çağrı,kız olursa da mehlika su düşünüyordum ama eşim pek beğenmiyor bu ismi artık cinsiyetini öğrendikten sonra karar verecez.

julii....
kız olursa zümra berra vera verda da olabilir.
erkek de süha bera sefa hüda reha sina da olabbilir...

adaşş kız olursa sena uyar bu seferde annane adı koyarsınız kaydirigubbakcemile3
erkek olursa sefa yanına da dede ismi koydumu tamamdır kaydirigubbakcemile3

kayınvalidem ısrarla sefa diyo zaten hacca gitmiş sefa dagını görmüş o yüzden. dedeni adı muhammet

muhammet sefa olur olablir..

kız sena veya şeyda olabilir..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…