2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
çamlıcanın ismide sefa tepesi:))
aslında safa olmalı sefa bence yanlış gibi ama..aslına bakmak lazım.
hem arabistanda ki artık dag degil say yapılan küçük bialan kalmış ben görünce çok şaşırmıştım da küçükcük bir kaya sefa ve merve arasında say yapılıyor.ama şehir isimleri koymak uygun degilmiş.

kaynanam benim adımı koy dicek :mymeka: cıngar cıkartırım kaydirigubbakcemile3

ahhh adaşım senin yaptığını herkes yapmaz a.s.

birde kızlar isimlerin dini olması degil anlamını güzel olması çok önemli bundan anne baba sorumlu haberiniz olsun.
ecrin ceylinb bunlar da uydurma isimler.
ada duru su doruk efe ege yagız yigit ayaz rüzgar ecrin ceylinden de gına geldi bence düşünsenize çocuk okula başlıcak sınıfta aynı isimden 6 7 tane...
o nedenle güzel isimler verin bebişlere...
sanem put demektir şule ateş demektir dikkat etmek lazım..

ben geldim doktordan kızlar çok şükür kal atışını duyduk mkemmel bir duygu
yarında tahliller için gitcez

kaynanam benim adımı koy dicek :mymeka: cıngar cıkartırım kaydirigubbakcemile3

ahhh adaşım senin yaptığını herkes yapmaz a.s.

daha bi kez bile emine diye çagırmadık hep seda diyoruz vasiyet etti koyun die kıramadık...

kendide seda diyo. sedalar çok şımarık oluyo bu arada seda koymayın kızlarınızın adını..

kaç tane seda varsa hepici şimarık..
adaşım adı güzelmiş eski ismlerdenmi..delikafadulden

valla cıngar çıkarırım yine koymam kayınvalidemin vs..dedigi ismi zaten be yolunu kestim herkesin adı belli diyorum ses çıkaramıyolar anlaşılmıyor falan ama bende zamanla ögrenirsiniz diyorum:)))

evt ecrin mutlaka bakmak lazım anlamına çocuk isminden alıyo karakterini. meselaa .bizim kız çok şimarık hop hop..ikinci.kaydirigubbakcemile3

kıslar ben gittimsize doyum olmuyo. kızlarım geldi okuldan bysss

benim oğlum olursa halil efe olacak babamın adı.babam vefat etti bu yaz onun için istiyoruz kız olursada modern bir isim bulurum artık.

hulya guzelmiş halil ismi ama efe degilde başka birşey eklesen..efe çookkkk varr..

efe ismini cok seviyorum ama bizim ailede var
bence isimde önemli olan anlamı bilinmedik duyulmadık anlamını bilinmeyen bi isim yerine herkeste olan güzel bi ismi koymayı tercih ederim bende cocuğum zaten ismiylede keydiulede bana özeldir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…