inş hepimiz için öyle olur cnm.
ben medipol e gidiyorum ama degiştirecem galiba.
hospitalium a gitcem bende.
daha öncesinden hospitalium da ferda hn a gidiyordum
sonra ondan elektrik alamadım bana pek sıcak gelmedi
ama medipolde de testler çok pahalı o konuda hospitalium daha uygun galiba yine
hopitaliuma dönecem bende.
kararsız kaldım. ne yapacagımı bilemiyorum.
sen hangi doktora gidiyorsun hospitalium da?
tavsiye edebilecegin biri varmı?
bazılarında farklı bi ışın verrilip duyuluyomuş o yüzden ilk zamanlar o doktorlar bakmıyo zaten
bazılarıda sanırım yeni makinalar bi düğmesi varmış sesini açıyomuş sadece onun bi zararı yokmuş
evet bana ışın zarar verir dedi doktor,birde doktor üsten bakarken gazdan bişey görünmüyor dedi,alttan baktı belki vajinal olunca sesini açtığı zaman daha çok zarar verebiliyor olabilir,yani ben öyle tahmin ettim,
mrb kızlar. nasılsınız. ben de haftaya perşembe gidicem doktora . aslında daha önce d egörünür dedi ama ben karından bakılsın istiyorum dedim ama bi zararı yok vajinalin d ebebeğe dedi. ya kararsızım.
mrb cristinam sen d ebendn bi gün sonrasın çok yakınız. ben d e5+2yim. hayırlı olsun canım. ben d eperşembe gidicem doktora.hadi inşalalh görürrüz keseyi.
testlari uygun mu yokk canım :roflol:
hospitaliumda pahalı benim hepsi 349 dediler ssk lıya normal 460
ama ben naptım
testlari afiyet hastanesinde 249 a yaptırdım :roflol:
doktor bişi demedi neden orda yaptırdın diye
tülay hanım benden full bütün testleri istedi aids ten tut enfeksiyon hast. testlerine kadar
kızlar doktor bana test vermedi ama verirse ssk da yaptıracam,sigortam varken niye özel hastanelere o kadar para vereyim ki,sağlık hizmetlerinden yararlanamıyacaksak boşunamı çalışıp pirim ödüyoruz,hem okmeydanı ssk işyerime çok yakın randevü de rahat alınıyor internetten,işyerinden izin alma konusunda da sorun olmuyo kısa sürede gidip geliyorum,doktor test verirse ssk ya yazdırıp orada yaptıracam inş.
tşk ederim JJuLiEtt son olarak kontrol amaçlı haftaya cuma günü medipol e gitcem.
ondan sonra büyük ihtimal öncelikle banu hn ı denicem yogun olsada 15 gün öncesinden alıp randevüyü bir denemek istiyorum.
olmadı tülay hn ı denicem.
artık birinden alırım herhalde elektrik :)
tamam canım haberleşelim senle çok yakınız. benimd eayın 18inde 328 çıktı 2 gün sonra 1018 oldu. aslında görünürmüş pazartesi salı ama ama ben perşembe müsaitim hemö vajinal olmasın dedima am vajinalle daha net görünüyomuş.
tşk ederim JJuLiEtt son olarak kontrol amaçlı haftaya cuma günü medipol e gitcem.
ondan sonra büyük ihtimal öncelikle banu hn ı denicem yogun olsada 15 gün öncesinden alıp randevüyü bir denemek istiyorum.
olmadı tülay hn ı denicem.
artık birinden alırım herhalde elektrik :)
walla süper olur.
ama şöyle karınlarımız büyüsün biraz :))
karnımızı ite ite gideriz ayy ne komik olur hahahahahah
bence güzel olur ben gelirim.
yan yol nerde tam olarak bilmiyorum ama
bende mobilyacılar çarşısındayım.garanti sitesinin orda