2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
mrb arkadaşlar 3 gündür giremiyodum annemler vardı ne var ne yok geçmişi okumadım çok yazmışsınız valla ben dün doktora gittim canlarım keseyi gördük haziranın 6 sında çağırdı kalp atışı için nasıl geçecek 15 gün bilmem ki

ooo kızlar yakın sayılırız ya.bende istiklal ilkögretimin orda oturuyoruz o cadde üstünde.
abimde esenevler hasan tahsin ilkögrt.orda oturuyor birgun ümraniye çarşıda buluşalıum:))

gözün aydın canım.
zamanın nasıl gectıgını anlamazsın inş canım...

kızlar ben hiç kilo almamışım yine 50 kiloyum dr hep böyle 50 kiloyla gidemeyiz 15 gün snra geldiğinde mutlaka 1 kilo almış ol dedi sanki benim elimdeymiş gibi sizler kilo aldınız mı ki

kızlar ben hiç kilo almamışım yine 50 kiloyum dr hep böyle 50 kiloyla gidemeyiz 15 gün snra geldiğinde mutlaka 1 kilo almış ol dedi sanki benim elimdeymiş gibi sizler kilo aldınız mı ki

bende almadım canım hala aynı kılodayım...

draje gözünaydın canım inşallah hızlı geçsin zaman
yemek yemende bi azalma yoksa kilo almaman normal illaki kilo alacak değilsin

bende almamaya çalışıyorum acıkıp duruyodum sürekli yatıyorum bide böyle giderse ben kocaman biey olurum diyodumda
iştahsızlık başlıyo galiba. sanki çok tokum sürekli hiçbişey yiyecek yerim yk

aslında ilk 5 ay genelde sıfır kilo ile bitirmek gerekmiş.kızlar çok kilo almayın çok da yemeyin normal zamandaki gibi tüketin herşeyi ama süt peynir ayran ceviz fındık kayısı kuru incir takviyesi kullanın...

ooo kızlar yakın sayılırız ya.bende istiklal ilkögretimin orda oturuyoruz o cadde üstünde.
abimde esenevler hasan tahsin ilkögrt.orda oturuyor birgun ümraniye çarşıda buluşalıum:))

istiklal ilköğretimin ordamı :1shok:
sen karsı tarafta değilmiydin :uhm:

annemler orda bende orasya taşıncam dairem orda aldı marketin arkasında olcak.

aldının ordaki parkınmı bende parkın yukarısında oturcam inş.annemler cadde üstünde kültür merkezini geçince..

oralar bizim mekan ya:)))bizde inşaat işi yapıyoruz orda bi kaç binayı biz yaptık.

kızlar ben ümraniyeye geçiyorum kuzenimi yarın isticekler pazar da söz var bi kaç gun ordayım hem alış verişte yapayım bugunden kendinize ve bebişlere iyi bakın....görüşürüz...

kızlar ben ümraniyeye geçiyorum kuzenimi yarın isticekler pazar da söz var bi kaç gun ordayım hem alış verişte yapayım bugunden kendinize ve bebişlere iyi bakın....görüşürüz...

hangi insatları siz yaptınız :uhm:
banada gel süt içmeye beklerim

slm kısslar nabersiniz ya bişey diycem ben çok yemek yiyorum yaa önüme ne gelirse yemek istiyorum 60 kiloyla başladım ama sonum ne olur bilmiyorumn delikafadulden 9. ayda şişko bişey olcam galiba mide bulantılarım olduğu zaman yiyemiyorum ama geçince ne elime geçse yiyicem cokacimcoook bazen eşimin yemek yerken bana garip garip baktığını görüyorum :bbo: oda benden korkuyo zavallı sizdede çok yeme isteği oluyomu ya yoksa bendemi bi gariplik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…