ocak anaları uyuyonuzmu napıyonuz
kızlar sizdede sık idrara cıkma varmı
kasıklarıma ağrı yapıyor bu idrar
bebişim gezmeye cıkıp mesaneyemi geldi ne rahimde durcana kaydirigubbakcemile3
kızlar ben dün gitiğimde 6+1 dim kesemi yolk kesesini yanında küçücük oluşmaya başlayan bebeşi gördüm ama dinledik kalp atışı tam gelmedi. doktor daha küçük dedi hafifi kıpırdanmalar ama haftaya duyarız dedi. sizce 6+1 erkenmiydi.haftaya 7+1 deyken gidicem.
işte benim 6+1'de gördüğüm o miniminnacık kıpırdanmalardı, görmüşsün işte kalp atışını canım. hadi hayırlı olsun, ben 8 hafta olmadan gitmeyeceğim bir daha. kaç mm, bebişin, kesen, yolk kesen?
bizdede kardeşi 10 yaşında arıyor ablacım ben 8 aylık doğdum seninkide öyle doğsa hemen çıksa
görümcem yenge bunu hemen büyütmenn bir yolu yokmu diyip duruyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar sakın çok gidiyorum bekliyim demeyin her geldiğinde hissettiğiniz an gidin tuvalete
a.s. selam kızlar hepinizi tebrik ederek başlıyorum.. bende anne olucammm:)))))
3 gün önce doktora gittim sadece bişi gözüktü ama yolk kesesi fln görmedik 5 haftalık dedi doktor..
ben hesaplıyorum SAT 17nisan bugün 6 haftalık olması lazım... kimseyede söylemedim(eşim dışında ...) gerçekmi kalbini duyucakmıyım heycanla bekliyorum... devamlı internetteyim okuyup duruyorum... bide merak ettigim bişi var herkesde akıntı olmasımı lazım? bende hiç akıntıya benzer bişi yok...
ben de çok gidiyorum gece özellikle,her kalkışımda da ço susamış oluyorum bir kaç yudumda olsa mutlaka su içiyorum,zaten şimdiden uykularımız delik deşik olmaya başladı bebişler doğunca napacaz bilemiyorum,ama bebişler için herşeye değer,uykusuz kalmaya da razıyım..
ben de çok gidiyorum gece özellikle,her kalkışımda da ço susamış oluyorum bir kaç yudumda olsa mutlaka su içiyorum,zaten şimdiden uykularımız delik deşik olmaya başladı bebişler doğunca napacaz bilemiyorum,ama bebişler için herşeye değer,uykusuz kalmaya da razıyım..