2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

benim şuan 7+4 jjuliettcim ama çok erken başladı benim 6 haftada değil yani 6 mayısta hasta olmam gerekiyordu 9unda test yaptım hamile olduğumu öğrendim 11inde başladı miyde bulantılarım ve halada geçmedikafamçokkarıştı dün zorla kendimi dışarı çıkarttım insanın canı okadar meyveları herşeyleri görürde bişiy istemezmi senin olsa hepsini ister eminimsırnaşık şey 12de bile kocanı bişiler almaya yoluuyodun sanırım:sm_cool: inşallah bende biraz iyileşirim bütün yazı böylemi geçiricem acaba diye düşünmeye başaldım artık çubuk leblebi nohut ekmek hiçbişey fayda etmiyo yaaa:bbo: doktorumda sabır diyo geçicek diyoo

evet canım bızım burda da oyle bır uygulama var.dogumdan sonra bıle ılgılenıyorlar bebışınle...

cadolozzzzz samsun un neresindensinn?? ben de az birazcık samsun lu olurum daa

merkez canım samsundamı oturuyosun dicem sana ama istanbul sanırım benim oturduğum yer çiftliğin üst tarafında anneler parkı var bulvarda hemen ordayım beklerimyerimseniben

heh kıslar geldimm nörüyonusssss

hoşgeldin şeker bana bugünelrde bi dokunan bi ah işitiyo yatıyom kalkıyom çıkarıyom ben çok fenayım çokkkafamçokkarıştı rabbim kolaylığını versin çok zor yaaa sakın miydem bulanmıyo diye üzülmeyin

ayy canım benimm rabbim yardımcın olsunn, tabiki çok zordurrr ama bizde bulantı olmayınca korkuyoruz işte ne bilimm, melekler sağlıklı olsunn kimse bulanmasın inşallahhh:1hug:

yemeğimizi yedik birazcık güneşlendik dolaştık geldik biz bebişimlen............

naber kızlar
yemeğimizi yedik geldik
ama kimseler kalmamıs :uhm:

ya geç döllenme diye bişey var bu doktorlarda kötüye alışsın diye pat diye herşeyi söylüyo. gelşimine bak sorun varsa tamam kötü de de ne bu hemen küçük beklediğimden
bu arada ilk defa gördün dimi keseyi

aaaaaaaa çok güzel bi uygulamaymışşalkisalkisalkis ama yok bizim buralarda öyle bi uygulama :sm_confused: malesef....her yerde olması gereken bi uygulama

kızlar istanbuldada var ama ulaşma süresi geç oluyo devlet hastanelerinin kayıtları alınıyo fakat özel hastanelerden alınmıyo size en yakın sağlık ocağına gidin kaydınızı yaptırın tahlillerinizide götürün onlarıda not alıyolar

almişim hosgeldin
liste 1 ve 3. sayfada
diğer bilgilerinide ver elkiyim
yas kilo son adet

hadee canım git calıs sen biraz sana 1 e kadar müddet yine gel kaydirigubbakcemile5

gittimde idrar yoları enfeksiyonu olduğumu öğrenip geldim i rahat durmadı benimki ya
bide onun hapını içicem şimdi ama inşallah bisorun çıkarmadan geçsin

rüzgar cım , msj ını aldım, arayıp sorarım canım merak etme...sana da haber veririm

sağol canım benim çok teşekkür ederim

of nasıl yemek yiyorsunuz azıma vurmuyorum yemegin y sini..ben çok fenayım 3 gündür fazla yoktu bulantım yine başladı.:CüvCüv:

adasım halamı devam ediyo
koca sıpa oldu artık
sen doktora gittin mi yakında ne diyor

rüzgarcım o iğneyi sana tam olarak ne için vermişti, aradım ama ameliyattaymış kuzen not bıraktım döner birazdan, iğnenin ne amaçla verdiğini söyleki mutlaka
sorar niye kullanacak diye

ndk ben 2 gün önce kalp atışını duydum eklersen sevinirim tabloya...

rüzgarcım o iğneyi sana tam olarak ne için vermişti, aradım ama ameliyattaymış kuzen not bıraktım döner birazdan, iğnenin ne amaçla verdiğini söyleki mutlaka
sorar niye kullanacak diye

önceden düşük yaptım canım ondan verdi
aslında 2-3 düşükten sonraya iğneye başlanıyomuş
ama benim doktorum kötü geçiyo diye vermişti
benim merak ettiğim bebeğin üzerinde bi yan etkisi bulunmuş bu doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…