2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
cristinam çok üzüldüm geçmiş olsun kendine dikkat et aman bişey olmasın allah korusun....

midesi bulanan arkadaşlar, mide bulantılarınız ne zaman başladı? ılla 6. hafta mı başlaması gerekiyor?

myocam hosgeldin a.s.
cristin grcmiş olsun canım oo seni üzen kişiye selam söle getirtmesi oraya beni :mymeka:
sivri benimde canım dondurma istedi ama
moda daki ali ustadan :roflol:

canım çok gçmiş olsun alah bi daha yaşatmasın aman sen iyi olda duymayan kalmasın
dikkat et kendine bebeğine

balık hapını iyice araştırın kızlar
türkiyede üretinlerlerin bazıları domuz jelatini kullanıyo
bazıları kirli su balıklarından oluyo
bazılarıda balıkların karaciğerinden yapılıyo

arkadaşıma verdi doktor 16. haftada kullanmaya başladıda o çok araştırmıştı bilginiz olsun

cristinam çok üzüldüm canım geçmiş olsunn tehlike arz eden insanları yaklaştırma yanına ecrin canım hoş geldin, sivribiber nasılsın?

kızlar hepinize iyi hafta sonları
ben birazdan kaçar
bebişlere iyi bakın
süt için yoğurt yiyin emiiii

Kızlar bende çıkıyorumhihoyyyt
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Bana da dua edin yarın doktora gidicem inşallah keseyi görürüz ve sağlıklıdır bebeğim:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorumŞeniz
Pazartesi görüşürüz.

[/QUOTE]
canım beni de tabloya eklemişsin çok teşekkür ederim benim son adet tarihim 12nisan kese 21 mayısta göründü.kilom 62 .bunları da ekleyebilirmisin tabloya acaba?

kızlar sizlere bişey sorcam.
burda emini ki herkes benden daha öncedir hamileliği ve herkes test ve tahlillerini yaptırmıştır mutlaka.
ben daha yaptırmadaım.
sizden şunu ögrenmek istiyorum;
haftaya gel dedi doktor bana tahlillerim yapılacakmış ben ssk çalışanıyım.
ve anadolu yakası ümraniye yakınlarında oturuyorum.
bu testleri en uygun nerde yaptırabilirim bir fikri ve bu tecrübeye sahip kişiler bana fikişr verebilir mi aceba?
sizler neder ve kaça yaptırdınız aceba ?

ya arkadaşlar kafamda bir soru var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.ben çarşamba günü dr.gitmiştim.keseyi gördük.kesenin boyu 12.59 mm.bana biraz boyutu haftalığıma göre küçük geldi.son adet tarihim 16 nisan.sizcede öyle değilmi...

canım ben hastanede yaptırdım.hastane de yapılabılen testler bunlar..

ndk cım merhaba.ya aklıma gelmişken benim bilgilerimide tabloya eklermisin.yaşım 28 kilom 60 sat tarihim 16 nisan kese görüldü. şimdiden teşekkürler canım.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…