2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende hiç sevmezdim gitmeyi kızlar lekelenlmelerim den biraz kaptığını düşünüyorum
bide bi sabah doktora giderken gelmişti gitmiycem dedim o zaan çok beklettim asıl ondan kaynaklandığını dşünüyorum
ilerlemiş biraz idrar kültürü istediler yarın tahlilimi doktora götürücem

hamilelikte enfeksiyon çok önemli ve normal halimizden daha çok kapmaya müsaitiz
kesinlikle bekletmeyin birde yanma falan hissederseniz az bile olsa doktorunuza söyleyin tahlil yaptırın ilerlemesin

en korktuğum şey gece uykusunun bölünmesi ben napcam ya uykumda ağır duymamki onun küçücük sesini............:a015:
annelik içgüdüsüyle hemen zıplarsın merak etme:CüvCüv:şutarafagitti
kızlar az önce bişi duydum
badem de cok fazla siyanür varmış :uhm:
bu konu hakkında bilgisi olan var mı
fazla yenmemesi gerekirmiş

canım bana doktor badem ye demişti, sevmediğim için yemiyorum ama sakıncası olduğunu sanmıyorum yaa:sm_confused:

julişim evet onu bende biliyorum günde 7den fazla yemek zaralıymış...laelaelaelaelae

badem dünyadaki 7 harika gıdadan biriymiş ama fazla yemek atom etkisi kadar zararlıymış bilgin olsun yavrucum
Şeniz

Son düzenleme:
burdayız sivrim bakınıp duruyom aval aval
akşam olsada eve gitsem,
koceme dır dır yapsam
buakşam canım ne cekse acaba :roflol:

....buldum :lepi:

julicim ne çekcek canın bana da söyle belki benim de çeker, hiçbişi çekmiyo kocişi bezdiremiyom yaaaaaaaaaa :)))

burdayız sivrim bakınıp duruyom aval aval
akşam olsada eve gitsem,
koceme dır dır yapsam
buakşam canım ne cekse acaba :roflol:

....buldum :lepi:

yaaaaa benim canım hiçbişey çekmiyoooo
bende kocama naz yapmak istiyorum
bende bişeyler uydurayım bu akşam
canım şunu çekti diye:jeyyar:

kocişler bi duysa:roflol:

kızlar slm nasılsınız ben bulanmaktan ölüyom
evimin mutfağına giremiyom
ne zamn geçcek bulantı sbhtan beri yataktan çıkmadım ya yemk yemk istiyom

kızlar balık tüetemeyenler balık yağı(tablet şeklinde ) tüketebilir,kızkardeşimin 2 çocuğu var hamileyken doktoru tavsiye etmiş,hatta doktor yazıyormuş,ben kontrole gittiğimde dokturuma söyleyip yazdırmay düşünüyorum,ondan öncede büyük marketlerde ve eczanelerde satılyormuş oradan almayı düşünüyorum

benim canım yaş pasta istiyo yemesem çatlarım....

bide dondurma bize pastanenin yolu göründü...
:roflol:

ya kızlar nasıl mutfağa giremiyonuz anlamıyom ya benim bulansa bile öle o kadar rahatsız etmiyo demek baya ileri derecede eltimin de öleydi kocası akşam işten gelip yemek yapıyodu....:bbo:

mehlikacım bunu demen çok iyi oldu bende yazdırayım çünkü balık güvenip yiyemiyorum malu mevsimi değil ve annemle babam bi kerezehirlenmişlerdi balıktan ondan beri çok temkinliyim....

pazar günü biraz stresli bir gün oldu benim için.
böyle aglama krizine girdim x bir kişi tarafından canım sıkıldı.
bagıra bagıra aglayınca anında kanama oldu.
sabaha kadar endişeli beklemenin sonuncunda doktora gittik.
doktor bir problem yok ama 1 hafta rapor sana yatacaksın sadece wc ye gideceksin dedi.
bebiş bizi çok korkuttu neyse ki bişey olmadı 5 gün sonucunda bugün tekrar kontrole gittim
bişeyim olmadıgını ama çok dikkatli olmam gerektigini söyledi doktor.
p.tesi işime başlayabileceğim inş.
tabi böylece hamile oldugumu duymayanda kalmadı patromun da dahil

merkez canım samsundamı oturuyosun dicem sana ama istanbul sanırım benim oturduğum yer çiftliğin üst tarafında anneler parkı var bulvarda hemen ordayım beklerimyerimseniben

samsunda oturmuyorum canım yaa :1no2: üniversite için istanbul a geldimm geliş o gelişş evlendim kaldımm lise ortaokul samsundaydım ama hatta klas tv de haber spikerliği yapmışlığım bilem varr:roflol:

kızlaaaaaaaarrrrrrrr ben çıkıyorum eve gidiyorummmm.......

hafta sonu giremem kendinize ve içinizdeki meleklere çok iyi bakın emi......

sizleri seviyorum muckssssssss.........

a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…