bende hiç sevmezdim gitmeyi kızlar lekelenlmelerim den biraz kaptığını düşünüyorum
bide bi sabah doktora giderken gelmişti gitmiycem dedim o zaan çok beklettim asıl ondan kaynaklandığını dşünüyorum
ilerlemiş biraz idrar kültürü istediler yarın tahlilimi doktora götürücem
hamilelikte enfeksiyon çok önemli ve normal halimizden daha çok kapmaya müsaitiz
kesinlikle bekletmeyin birde yanma falan hissederseniz az bile olsa doktorunuza söyleyin tahlil yaptırın ilerlemesin
kızlar balık tüetemeyenler balık yağı(tablet şeklinde ) tüketebilir,kızkardeşimin 2 çocuğu var hamileyken doktoru tavsiye etmiş,hatta doktor yazıyormuş,ben kontrole gittiğimde dokturuma söyleyip yazdırmay düşünüyorum,ondan öncede büyük marketlerde ve eczanelerde satılyormuş oradan almayı düşünüyorum
ya kızlar nasıl mutfağa giremiyonuz anlamıyom ya benim bulansa bile öle o kadar rahatsız etmiyo demek baya ileri derecede eltimin de öleydi kocası akşam işten gelip yemek yapıyodu....:bbo:
mehlikacım bunu demen çok iyi oldu bende yazdırayım çünkü balık güvenip yiyemiyorum malu mevsimi değil ve annemle babam bi kerezehirlenmişlerdi balıktan ondan beri çok temkinliyim....
pazar günü biraz stresli bir gün oldu benim için.
böyle aglama krizine girdim x bir kişi tarafından canım sıkıldı.
bagıra bagıra aglayınca anında kanama oldu.
sabaha kadar endişeli beklemenin sonuncunda doktora gittik.
doktor bir problem yok ama 1 hafta rapor sana yatacaksın sadece wc ye gideceksin dedi.
bebiş bizi çok korkuttu neyse ki bişey olmadı 5 gün sonucunda bugün tekrar kontrole gittim
bişeyim olmadıgını ama çok dikkatli olmam gerektigini söyledi doktor.
p.tesi işime başlayabileceğim inş.
tabi böylece hamile oldugumu duymayanda kalmadı patromun da dahil
merkez canım samsundamı oturuyosun dicem sana ama istanbul sanırım benim oturduğum yer çiftliğin üst tarafında anneler parkı var bulvarda hemen ordayım beklerimyerimseniben
samsunda oturmuyorum canım yaa :1no2: üniversite için istanbul a geldimm geliş o gelişş evlendim kaldımm lise ortaokul samsundaydım ama hatta klas tv de haber spikerliği yapmışlığım bilem varr:roflol: