sevcan merhaba
seninle sat tarihimiz aynı ben bugün gittim doktora
ultrasyonda baktı karından ve 11 mm oldugunu söyledi doktor
herşeyin normal oldugunu söyledi.
sanırım bende de geç döllenme olmuş.
sende de öyle bişey olmuş olabilir.
kuruntu yapma kendine anormal bişey olsa doktorun zaten seni uyarırdı demi?
kızlar sizlere bişey sorcam.
burda emini ki herkes benden daha öncedir hamileliği ve herkes test ve tahlillerini yaptırmıştır mutlaka.
ben daha yaptırmadaım.
sizden şunu ögrenmek istiyorum;
haftaya gel dedi doktor bana tahlillerim yapılacakmış ben ssk çalışanıyım.
ve anadolu yakası ümraniye yakınlarında oturuyorum.
bu testleri en uygun nerde yaptırabilirim bir fikri ve bu tecrübeye sahip kişiler bana fikişr verebilir mi aceba?
sizler neder ve kaça yaptırdınız aceba ?
ya arkadaşlar kafamda bir soru var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.ben çarşamba günü dr.gitmiştim.keseyi gördük.kesenin boyu 12.59 mm.bana biraz boyutu haftalığıma göre küçük geldi.son adet tarihim 16 nisan.sizcede öyle değilmi...
sinir bozuldu kızlar ya
2 gündür avcılar hospital nil hanımdan randevu almaya çalışıyorum bi türlü olmadı sabah yene aradım ameliyatları varmış .neyse bali yakında bi hastane var oraya gideyim dedim internetten baktım doktoru seçtim aradım telefona bi kız çıktı adımı soyadımı aldı saatı belirledik kapadım bütün gün heycanla bekliyorum iş yerinden izin aldım kalktım gittim hastaneye bizde size ulaşmaya çalışıyoruz dediler şaşırdım nasıl yani benden telefon almadınız ki dedim sonra görüşme yaptığım kızı çağırdılar
ayy bende sizi ulaşamadım bi türlü dedi nasıl yani siz benden sabah tlf no felan almadınız ki dedim hayır aldım diyo söylermisiniz no dedim alakasız bi no söyluyo bu bana ait değil siz neyden bahsediyosunuz ben ne zorlukla geldim buraya böyle bişey olabilir mi yalan mı söyluyorum ben dedim yok efendim öğle demedik diyo başka bi doktor önerdi hayır istemiyorum dedim çektim geldim inanılmaz sinirlendim
canım kötü olmuş büyük bi hevesle gidip dönmek ordan
inşallah gönlüne göre bi doktr hastane bul canım da git gel rahat rahat
aman boşver merve.bazı hastanelerin dr yogun bende medicale bir ay önceden randevu aldım ancak.şimdilik herhangi bi dr git sonra devam etcen yere randevu al..
ben anadolu yakasında oturuyorum bu tarafta olsan dr tavsiyesinde bulunabilirdim ama
dr çok önemli öyle yogun olan dr ları tercih etme sana tavsiyem randevulerinde hep sorun yaşarsın
gereksiz yere strese girersin sende bebişinde
tercihini iyi yapman gerek.
kızlar sizlere bişey sorcam.
burda emini ki herkes benden daha öncedir hamileliği ve herkes test ve tahlillerini yaptırmıştır mutlaka.
ben daha yaptırmadaım.
sizden şunu ögrenmek istiyorum;
haftaya gel dedi doktor bana tahlillerim yapılacakmış ben ssk çalışanıyım.
ve anadolu yakası ümraniye yakınlarında oturuyorum.
bu testleri en uygun nerde yaptırabilirim bir fikri ve bu tecrübeye sahip kişiler bana fikişr verebilir mi aceba?
sizler neder ve kaça yaptırdınız aceba ?
selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?