2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar kokoreç zararlımıdır. yesemmm

canım az birşey ye
ama emin biryer olsun ne olur ne olmaz

canım belirtilerine göre düşünme bi günün bi gününü tutmaz
sonra çok stres yaparsın

dün kanaman olmuş canım şuan gelenler ondan kalanlar korkma dinlen dinlen dinlen
benim adet olmuş gibi kanamam oldu Allaha şükür bebeğim sağlıklı
kendini yorma yat dinlen masanın altına koyabilirsen bi tabure koy uzat ayaklarını işteyken
eve gidince hiçbirşey yapma asıl dinlenmen gereken yer
ben hiçbirşey yapmıyorum
Allah razı olsun eşim yapıyor. ev süpür sil çamaşır as bulaşık makinaya yerleştirme aklına ne gelirse yemeğim kayınvalidemden geliyo (çok sıkıcı bi durum ama herşey bebeğim için)

mervetalha öncelikle çok büyük geçmiş olsun cnm.
aynı şey benimde başıma geldi geçen pazar gecesi.
p.tesi sabah ilk iş doktora gitmek oldu ve doktor 5 günlük raporu dayadı bana 5 gün hiç kalkmadan sadece wc olmak kaydıyla yattım ve sizlerinde kullandıgı ilaçtan günde 3 defa 2 şer tane kullandım ve artık sersem gibi olmuştum.
neyse dün tekrar gittik doktora ilacı biraz azalttı ama kendine çok dikkat etmem gerektigini çok fazla aykata durmama gerektigini kendimi kesinlikle yormamam gerektigini söyledi.
herşeyden önemlisi sen ve bebegin kendine çok dikkat etmen gerekiyor.
keşke sende rapor alıp evde biraz dinlenseydin.

slm annişler nasılsınız ya ben bugün bakırköye gezmeye gidecektim ama sağolsun bebiş sabah midemi bir bulandırdı değil dışarı çıkma oturduğum yerde kaldım senağlama çubuk kraker yemekten çocuğuda kendimide mahvettim gün geçtikçe artıyor ya sizdede öylemi mide bulantıları mafoldumben

arkadaşlar ben cevapları takip edemiyorum sayfaya sürekli yeni baştan girmek zorunda kalıyorum sizdemi öyle yapıyorsunuz yada farklı bir düzenimi var..

ruzgarr cım saol cvp ın için bende endişeleniyorum bazen neden mide bulantısı yok acaba bir sorunmu var diye:)

amazon hanım amazon hanım buralara geldin ve beni görmedin hatırlamadın heeeeeee. kimim bennnnnnnnnnnnn......

hatırlamam mı kuşum aşkolsun tabii ki hatırladım, sana bi bakmaya geldim öyle, ne aşamadasınız napıyorsunuz diye:) okudum biraz topicinizi:) online değilsin diye , laf atmadım küsme Şeniz
keseyi de kalbi de görmüşüz maşallah maşallah
bulantı bende de hiç olmadı ne bulantı ne bişey. çok az bi iştahsızlık olmuştu 1 ay kadar falan. aman inşallah sende de olmaz çok zor yani arkadaşlardan biliyorum.

mide bulantısı yasayanlar Allah yardımcınız olsun ya.cok zor resmen hasta olup yataga yatıyorsunuz...:teselli:

selam kızlar bende mide bulantısı yogun olarak 6 haftada başladı sanırım.ama ben gerçekten açım birşey yiyemiyorum halsizim.abartısız bir haftadır yemek türü birşey yemedim yapamıyorum yiyemiyorum.domates peynir zeytin umarım bunlardan da tiksinmem yoksa serumluk olcam sanırım..gerçekten çok zor herşey kokuyor dayanamıyorum...kusma yok ama sadece bulantı..bulantısı olmayanlar keşke sizin gibi olsam offf...

ecrincim ben domatesten bile tiksindim şu an sadece zeytin ve salatalık yiyebiliyorum bunlardanda tiksinirsem ne olur bilmiyorum mafoldumben

canım çok geçmiş olsun size bizde midemiz bulanmıyor diye şikayet ediyoruz allah sizlere kolaylık versin inşallah yakın zamanda normale döner:CüvCüv:

teşekkür ederim.ya insanın canı hiçmi birşey çekmez yok zorla yiyiorum valla onlarıda yoksa ölcem:))
allah yardım etsin annelik gerçekten zormuş...annelerin hakkı bu yüzden ödenmez sanırım...

Kızlar selam, nasılsınız? Bende bulantı başlamadı, olmayacak galiba, geçen seferkinde olmamıştı bu sefer nasıl olur bilmiyorum, kendimi hamile gibi de hissetmiyorum, arada gelip giden ağrılarım olmasa hiç hatırlamıycam zaten :) inşallah minnoşumun keyfi yerindedir.

valla kızlar benimde sadece kokulara karşı midem bulanıyo çok sevdiğim bişiden anında tiksinebiliyorum ama kusma yok çok şükür onun dışında başağrılarım oluyo sizinde baş ağrılarınız oluyomu akidişlerrrrrrrrrr

sabah eşim kahvaltı ediyor ben onu yerken gördükçe midem kalktı.masadan kalktım gittim.sonrada dedim ben bir düzeleyim neler yicem diye:)))umarım bu durum çok sürmez ben yemek yemek istiyorum...

ben aklıma geldikçe kullanıyorum folikasit.unutuyorum hap görmek bile midemi bulandırıyor..

arkadaşlar ben cevapları takip edemiyorum sayfaya sürekli yeni baştan girmek zorunda kalıyorum sizdemi öyle yapıyorsunuz yada farklı bir düzenimi var..

canım F5 e bas arada yeniler sayfayı gelen cevaplara bakarsın

Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya
bende 2 saatte bir midem kazınıyo bir anda

ben folic asit kullanmak istemedim elevit verdi günde 1 kez onu içiyorum

heh geldimm bende bulanmıyom bi dün çıkardım ilk defa onun dışında hiç hamiş gibi değilimm :))) bugün satdönümüm :))) 30 mayıs 30 martta en son görmüştüm kırmızı kartı sivilcelerim çıktı bugünn regl dönemi gelince çıkarmış ya ondan sanırım..

fatmazehraa evet cicimm kullanıyoss günde 3 öğün sende al mutlaka folicpus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…