kızlar kokoreç zararlımıdır. yesemmm
ben sana cevap yazdım aslında sweetbaby, ama görmemiş olabilirsin. Sana çok sevindim çünkü senin ve shekercimin haberlerini bekliyordum.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Ben işte senin gördüğün o minicik kalp atışlarını saniyelik gördüm, daha çok küçüktü ama dr. bu bebeğin 3 aya varma şansı kalp atışı, kese boyu, yolk kesesi boyuna göre % 97 dedi. Ama bugün kafama mide bulantılarını taktım dün baya bulanıyordu, bir gün iştahsızdım, bugün hiçbi şey hissetmiyorum. Suratım falan düştü, eşim telaşlandı adama da bence o artık orada değil falan dedim:1no2:. tek belirtim acayip uyumam. Bunlar rasyonel şeyler değil biliyorum ama hamilelikte bi tuhaf oluyormuş insan..sen nasılsın
arkadaşlar dün akşam 2-3 damla kanamam oldu
hastaneye gittik hemen tam 5 haftalıkmış bebeğimiz
düşük tehlikesi var istirahat et kendini çok yorma dedi doktor
progestan diye bi ilaç verdi sabah öğle akşam kullan dedi şikayetin devam ederse hemen gel dedi
etmezse 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi doktor üzgünüm biraz
önceki gece temizlik yaptım biraz ama yorulduğumu da hissetmedim açıkcası ondan oldu sanırım
kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı? ben 6 cı hafta içindeyim ama mide bulantılarım yok hiç..
amazon hanım amazon hanım buralara geldin ve beni görmedin hatırlamadın heeeeeee. kimim bennnnnnnnnnnnn......
slm annişler nasılsınız ya ben bugün bakırköye gezmeye gidecektim ama sağolsun bebiş sabah midemi bir bulandırdı değil dışarı çıkma oturduğum yerde kaldım senağlama çubuk kraker yemekten çocuğuda kendimide mahvettim gün geçtikçe artıyor ya sizdede öylemi mide bulantıları mafoldumben
selam kızlar bende mide bulantısı yogun olarak 6 haftada başladı sanırım.ama ben gerçekten açım birşey yiyemiyorum halsizim.abartısız bir haftadır yemek türü birşey yemedim yapamıyorum yiyemiyorum.domates peynir zeytin umarım bunlardan da tiksinmem yoksa serumluk olcam sanırım..gerçekten çok zor herşey kokuyor dayanamıyorum...kusma yok ama sadece bulantı..bulantısı olmayanlar keşke sizin gibi olsam offf...
arkadaşlar ben cevapları takip edemiyorum sayfaya sürekli yeni baştan girmek zorunda kalıyorum sizdemi öyle yapıyorsunuz yada farklı bir düzenimi var..
canım F5 e bas arada yeniler sayfayı gelen cevaplara bakarsın
Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya
bende 2 saatte bir midem kazınıyo bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?