peki sarı akıntıdan korkup niye gittiniz doktora geerçi iyi olmuş kanamman olmuş da
açık kahve fak-landa değil dimi arada
evet sarımsı bi renk koyu ama kahve değil kırmızı da değil doktor kanama dedi
öğle çok olmadı dün akşam 2-3 damla bugünde öğle bi kaç damla geldi
sen kaç haftalıksın belki de yerleşme kanaması dedikleri şey ama ben bebeği ve kalp atışlarını gördüm benimki de kanamaysa eğer yerleşme falan değil o zaman ne CADIARZUCADIARZU
sen kaç haftalıksın belki de yerleşme kanaması dedikleri şey ama ben bebeği ve kalp atışlarını gördüm benimki de kanamaysa eğer yerleşme falan değil o zaman ne CADIARZUCADIARZU
ben sımıd korktum bende de sarımsı akıntı var.ben onemsememıstım hıc.ne yapayım ben sımdı?
hatırlamam mı kuşum aşkolsun tabii ki hatırladım, sana bi bakmaya geldim öyle, ne aşamadasınız napıyorsunuz diye:) okudum biraz topicinizi:) online değilsin diye , laf atmadım küsme Şeniz
keseyi de kalbi de görmüşüz maşallah maşallah
bulantı bende de hiç olmadı ne bulantı ne bişey. çok az bi iştahsızlık olmuştu 1 ay kadar falan. aman inşallah sende de olmaz çok zor yani arkadaşlardan biliyorum.
ben biraz ves veseli bi insanım ne olduğunu bilmek istedim yoo hayır öğle değil emin olmak istediim yenede doktor kanama deyince şaşırdım da açıksası
iyiki de gittim
canımmmm benim perşembe gittim doktora. iii dedi tam istediğimi yere yerleşmiş edi.yolk keseyi de gördüm kenarında küçücük bi şey.sanırım o bebek. bakalım kalp atışını duyabilicezmi dedi baktı am daha küçük hafifi kıpırdanmalar var ama haftaya görürüz inşallah dedi. bu perşembeyi bekliyorum daha küçük zaten dimi 6+1 di gittiğim.
canım bence çok vesveselenme. sana diyorum ama ben de bazen öleyim.neyse ama ben hiç sarı renk kanama duymadım ya. lekelenme kahverengi kanama kırmızı olur ya:uhm:
evet ecrincim herkes mışıl mışıl uyuyo bugün girmemiştim 20 sayfa olmuş okumadığım.onları okumakla meşguldüm anca bitti ama bende bittim-tatlicadiarzu- neyse krizalit seninle satlarımız aynı şekerim bende de hiç bulantı yok bazen geceleri yatağa yatınca bulanıyo gibi oluyo belki de psikolojik .bende akıntıyı takmıştım kafama bi ara bende yok diye şimdi az biraz olmaya başladı sanki bu kez de telaşlanıyorum bu ne akıntısı acaba kötü bişey mi diye fazla kurcalamamak gerekiyo galiba ama evhamlı insanlar çoğunlukta benim gibi .sadece çok fazla uyuyorum bazen sadece 3 öğün yemek için uyanıyorum o kadar gün boyu uyuyorum nerdeyse abartısız...
evet surprise seninle satımız aynı. Ne güzel...Sen gittin mi dr. a? Ben de çok hafif mide bulantısı oluyor, koku duyarlılığım arttı, erkek insanı kokusuna yaz sıcağında dayanamıyorum hatta geçen gün okulda öğürdüm resmen:) normalde de dayanamam gerçi. En tipik belirti uykuya eğilim.Şu an bile zor yazıyorum bunları.
Senin kalp atışları, kese çağı falan belli mi*
selam kızla nasılsınız
ben pek iyi değilim bugün
yaklasık bir ay önce işyerinde bayan sert bi cisimle kalçama carpmıstı
o an bişi hissetmemiştim
günler sonra ağrı basladı ve arttı
bugün ayağımın üstüne basamaz hale geldim kaçamda şiddetli ağrı oluyor
pazartesi doktora gidicem insallah kötü bişi yoktur
sizler ne alemdesiniz bebişler üzmüyo dimi
selam kızla nasılsınız
ben pek iyi değilim bugün
yaklasık bir ay önce işyerinde bayan sert bi cisimle kalçama carpmıstı
o an bişi hissetmemiştim
günler sonra ağrı basladı ve arttı
bugün ayağımın üstüne basamaz hale geldim kaçamda şiddetli ağrı oluyor
pazartesi doktora gidicem insallah kötü bişi yoktur
sizler ne alemdesiniz bebişler üzmüyo dimi
evet gittim dr a sata göre 6+4 de kalp atışını gördü 6 hftlık daha çok küçük dedi kese de 37,8 mm di en son embryo da 3,8 mm di .onun haricinde çok acaip uyuyorum 24 saatin nerdeyse 20 saati uyuyorum kalkınca baş dönmesi ve hafif hafif bulantı olmaya başlıyo bazı şeylere karşı yememe isteği var yani garip bişey yemek istediğim bişeyden anında tiksinip yememek istiyorum .ama bunları çok kafaya takmıyorum tek derdim sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak inşaallah :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?