2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende folıc plus tb. kullanıyordum gunde 3 defa alınması gerekıyor ama ben tek seferde 3 tane içiyordum.3unu bırden aynı anda almanın bır zararı olmadıgı ıcın ve unuturum diye tek seferde 3 tane içiyordum.şimdi de elevit tb kullanıyorum....

dün kanaman olmuş canım şuan gelenler ondan kalanlar korkma dinlen dinlen dinlen
benim adet olmuş gibi kanamam oldu Allaha şükür bebeğim sağlıklı
kendini yorma yat dinlen masanın altına koyabilirsen bi tabure koy uzat ayaklarını işteyken
eve gidince hiçbirşey yapma asıl dinlenmen gereken yer
ben hiçbirşey yapmıyorum
Allah razı olsun eşim yapıyor. ev süpür sil çamaşır as bulaşık makinaya yerleştirme aklına ne gelirse yemeğim kayınvalidemden geliyo (çok sıkıcı bi durum ama herşey bebeğim için)[/QUOTE]

benim kan gibi bile değil sarımsı bişey ama doktor kanama dedi
öğle çok fazla da değil çok şükür senin kanaman ne kadar sürmüştü

elevit günde kaç tane alıyorsun

bende günde iki kez folıc acıd kullanıyorum bide balık yagı öneriyorlar onuda doktoruma sorup ondan sonra kullanmak istiyorum..

ben aklıma geldikçe kullanıyorum folikasit.unutuyorum hap görmek bile midemi bulandırıyor..

canım olurmu öyle aklına gelince, çok önemli folik asit bebeklerin omurilik gelişimi için ilk 3 ay hatta hamile kalmayı planladığın zamandan beri kullanman şartt, sakın ihmal etmee bebişlerin folik aside çook ihtiyacı var, netten araştır istersennyerimseniben

ikilemde kalmıştım acaba folic asit gibi günde 3 tane mi alınması gerekiyo diye şimdi rahatladım tşkvereliniortak

folıc plus gunde 3,elevit gunde 1 tane alınmalıdır.baska marka folıc asit ilaçları var onlar da gunde 1 tane alınır.gunde 400 mg folıc asıt almamız onemlı.:1hug:

benim kan gibi bile değil sarımsı bişey ama doktor kanama dedi
öğle çok fazla da değil çok şükür senin kanaman ne kadar sürmüştü

canım içerde bi kanama olmuştur. biraz açık kahverengi filan gelebilir sıkma canını
benim kanamam bi gün boyunca tamamen sürdü aktı sürekli tuvalete gitmeye korkuyodum o şekilde ağır bir kere oldu daha sonra kanamam oldu ama içerde sürekli lekem koyu kahve ve kırmızı geliyo daha hiç açık kahve krem beyaz leke görmedim hamile kaldığımdan beri

ben folic asit kullanmak istemedim elevit verdi günde 1 kez onu içiyorum

folik asit neden kulanmak istemedin canım

çok teşekkür edrim rüzgarcım istediğim buydu işte saolasınalkisalkisalkis

bişey değil canım yerimseniben

canım benim kan gibi bile değil sarımsı bişey ama doktor kanama dedi
öğle çok fazla da değil çok şükür senin kanaman ne kadar sürmüştü????
ısrarla soruyorum ama şuan öğrenmeye ihtiyacım var

mervetalha sarı bişey derken:uhm: hiç öyle bi kanama duymamıştım sanki bazen bende de oluyo2 günde bir 1-2 kez falan sanki çamaşırında leke bırakacak kadar ama ben koyu kahverengi yada kırmızı olmadığı için önemsememiştim sen söyliyene kadar senin ne kadar baya çok mu oluyo yani

senin mesajından önceki mesaj benim cevap yamıştım ama görmedin galib
canım içerde bi kanama olmuştur. biraz açık kahverengi filan gelebilir sıkma canını
benim kanamam bi gün boyunca tamamen sürdü aktı sürekli tuvalete gitmeye korkuyodum yatakta yatarken aktığını hissediyodum o şekilde ağır bir kere oldu daha sonra kanamam oldu ama içerdeydi doktor gördükçe söyledi hatta en son perşembe olmuş süürekli lekem koyu kahve ve kırmızı geliyo daha hiç açık kahve krem beyaz leke görmedim hamile kaldığımdan beri
ama allaha şükür bebeğim sağlıklı

anladım canım. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

Son düzenleme:
kıslar ben kaçıyorumm allaha emanet olunnnn, rabbim sizi ve bebişlerinizi korusunn aminnn...

evet sarımsı bi renk koyu ama kahve değil kırmızı da değil doktor kanama dedi
öğle çok olmadı dün akşam 2-3 damla bugünde öğle bi kaç damla geldi

evet sarımsı bi renk koyu ama kahve değil kırmızı da değil doktor kanama dedi
öğle çok olmadı dün akşam 2-3 damla bugünde öğle bi kaç damla geldi

peki sarı akıntıdan korkup niye gittiniz doktora geerçi iyi olmuş kanamman olmuş da
açık kahve fak-landa değil dimi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…