bende folıc plus tb. kullanıyordum gunde 3 defa alınması gerekıyor ama ben tek seferde 3 tane içiyordum.3unu bırden aynı anda almanın bır zararı olmadıgı ıcın ve unuturum diye tek seferde 3 tane içiyordum.şimdi de elevit tb kullanıyorum....
elevit günde kaç tane alıyorsun
ben aklıma geldikçe kullanıyorum folikasit.unutuyorum hap görmek bile midemi bulandırıyor..
1 tane alıyorum canım.
ikilemde kalmıştım acaba folic asit gibi günde 3 tane mi alınması gerekiyo diye şimdi rahatladım tşkvereliniortak
benim kan gibi bile değil sarımsı bişey ama doktor kanama dedi
öğle çok fazla da değil çok şükür senin kanaman ne kadar sürmüştü
ben folic asit kullanmak istemedim elevit verdi günde 1 kez onu içiyorum
çok teşekkür edrim rüzgarcım istediğim buydu işte saolasınalkisalkisalkis
canım az birşey ye
ama emin biryer olsun ne olur ne olmaz
canım belirtilerine göre düşünme bi günün bi gününü tutmaz
sonra çok stres yaparsın
dün kanaman olmuş canım şuan gelenler ondan kalanlar korkma dinlen dinlen dinlen
benim adet olmuş gibi kanamam oldu Allaha şükür bebeğim sağlıklı
kendini yorma yat dinlen masanın altına koyabilirsen bi tabure koy uzat ayaklarını işteyken
eve gidince hiçbirşey yapma asıl dinlenmen gereken yer
ben hiçbirşey yapmıyorum
Allah razı olsun eşim yapıyor. ev süpür sil çamaşır as bulaşık makinaya yerleştirme aklına ne gelirse yemeğim kayınvalidemden geliyo (çok sıkıcı bi durum ama herşey bebeğim için)
folik asit neden kulanmak istemedin canım
istemedim o kadar söyliyim şimdi kafa karıştırmak istemem ilk 2 gebeliğimde kullandım kürtaj olunca 2 side kendimce faydası olmadığını düşündüm sudan sebepler işte takıntılıyız ya sengözlerimebaksanab
canım benim kan gibi bile değil sarımsı bişey ama doktor kanama dedi
öğle çok fazla da değil çok şükür senin kanaman ne kadar sürmüştü????
ısrarla soruyorum ama şuan öğrenmeye ihtiyacım var
folik asit neden kulanmak istemedin canım
istemedim o kadar söyliyim şimdi kafa karıştırmak istemem ilk 2 gebeliğimde kullandım kürtaj olunca 2 side kendimce faydası olmadığını düşündüm sudan sebepler işte takıntılıyız ya sengözlerimebaksanab
anladım canım. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
mervetalha sarı bişey derken:uhm: hiç öyle bi kanama duymamıştım sanki bazen bende de oluyo2 günde bir 1-2 kez falan sanki çamaşırında leke bırakacak kadar ama ben koyu kahverengi yada kırmızı olmadığı için önemsememiştim sen söyliyene kadar senin ne kadar baya çok mu oluyo yani
evet sarımsı bi renk koyu ama kahve değil kırmızı da değil doktor kanama dedi
öğle çok olmadı dün akşam 2-3 damla bugünde öğle bi kaç damla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?