2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Cevham yapma benim sat 12 nisandı 2 gün önce kese büyülüğüm 14,7 mm çıktı 8 haziranda tekrar gideceğim 20 mm ulaştığında yolk kesesi ve bebek görünebilirmiş

yok derrycim, bu ilk defa değil, bi kaç kişi dalmış koyu sohbete pek bi kimseyi görmüyorlar. Ben geneli merak etmiştim, mide bulantıları ne zaman başladı diye?

mrb canım sana dah önce yazmıştıma ama görmedin galiba ben 6+1 sde gittim keseyi yolk kesesini yanında küçük bebişi de gördük ama çoook küçüktü. kalp atışını dinledi hafifi kıpırdanmalar var ama daha çok küçük dedi. haftay görürüz inşallah dedi. sen duydunmu kalp atışını merak ettim aramızda 4-5 gün var galiba.

[UOTE=sweetbaby;7152117]kızlar kokoreç zararlımıdır. yesemmm[/QUOTE]

aman canım dikkat et mangalda pişmiş şiddetli ateşle teması olan şeyleri ymeyin et konusunda çok dikkat et ben bugün çok sevdiğim tostçuda bile sucuk yiyemedim biraz dayan boşver doğumdan sonra bol bol yersin zaten yiynce midene deağır gelicektir bebişleri rahatsız etmeye hakkımız yok dimi :CüvCüv:

ben sana cevap yazdım aslında sweetbaby, ama görmemiş olabilirsin. Sana çok sevindim çünkü senin ve shekercimin haberlerini bekliyordum.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Ben işte senin gördüğün o minicik kalp atışlarını saniyelik gördüm, daha çok küçüktü ama dr. bu bebeğin 3 aya varma şansı kalp atışı, kese boyu, yolk kesesi boyuna göre % 97 dedi. Ama bugün kafama mide bulantılarını taktım dün baya bulanıyordu, bir gün iştahsızdım, bugün hiçbi şey hissetmiyorum. Suratım falan düştü, eşim telaşlandı adama da bence o artık orada değil falan dedim:1no2:. tek belirtim acayip uyumam. Bunlar rasyonel şeyler değil biliyorum ama hamilelikte bi tuhaf oluyormuş insan..sen nasılsın

güzel anne adayları topiciniz hayırlı olsun öncelikle. hepinize sağlıklı bir dönem diliyorum kızlar.
balık yağı konusunda hassas bir nokt avar , bilgilendirmek istedim. piyasada tablet şeklinde satılan balık yağları 2 şekilde üretiliyor. Biri balığın karaciğerinden diğeri de balığın gövdesinden yapılan balık yağları. Balığın karaciğerinden yapılan balık yağı tabletleri hamilelik döneminde çok çok riskli kıslar. Çünkü karaciğerde bol miktarda A vitamini bulunduğundan, A vitamini de bebeğin göz gelişimini çok olumsuz etkiliyor. Eğer balık yağı tableti tüketmek istiyorsanız balığın gövdesinden yapılanları tercih edin. Eczacınıza sorun. 'fish body oil ' yazar zaten üstünde. doktorlar bu konuyu atlayabilirler küçük bir ihtimal. aklınızda bulunsun.
sakatat da tüketmeyin kızlar. kokoreç demiş bir arkadaşımız . sakatat da fazla miktarda A vitamini içerdiğinden bu dönemde zararlıdır.
hepinizi öpüyorummm..
Şeniz

evet ecrincim herkes mışıl mışıl uyuyo bugün girmemiştim 20 sayfa olmuş okumadığım.onları okumakla meşguldüm anca bitti ama bende bittim-tatlicadiarzu- neyse krizalit seninle satlarımız aynı şekerim bende de hiç bulantı yok bazen geceleri yatağa yatınca bulanıyo gibi oluyo belki de psikolojik .bende akıntıyı takmıştım kafama bi ara bende yok diye şimdi az biraz olmaya başladı sanki bu kez de telaşlanıyorum bu ne akıntısı acaba kötü bişey mi diye fazla kurcalamamak gerekiyo galiba ama evhamlı insanlar çoğunlukta benim gibi .sadece çok fazla uyuyorum bazen sadece 3 öğün yemek için uyanıyorum o kadar gün boyu uyuyorum nerdeyse abartısız...

krizalit vesuprise cım siz kalp atışını tam kaçıncı haftada artı kaçtayken duydunuz . çoook merak ettim. ya ben d epek bi belirti yok hafif iştahsızlık gaz problemi sık idrara çıkma bukadar. mide bulantım pek yok. ya bi arkadaş mangalda pişmiş et yemeyin demiş . niyekiiiiii. pikniğe gidecektik yemeyeyimmi şimdi.

amazon hanım amazon hanım buralara geldin ve beni görmedin hatırlamadın heeeeeee. kimim bennnnnnnnnnnnn......

sweetbaby cim ben sata göre 6+4 de abdominal yani karından gördüm kalp atışını ((çok şükür))duymadık dr sesli olarak dinletmek istedi 3 kez ama henüz çok küçük 6 haftalık dedi görülebiliyor ama duyulmuyor dedi % 80 de karından baktığı için duyulmamıştır vajinal belki de duyulurdu inşallah en kısa zamanda sende duyarsın 8.haftaya kadar yolu var bazen geç duyulabiliyo no problem...yerimseniben

günaydın kıslarrrr nabersinissss, smhsmh iyis tatlımm sen nasılsınn???

Günaydın,
ndk hazır burdayken benim çizelgedeki bilgilerimi düzeltebilirmisin?
19 sırda ve 47. sırada yazılmışım. Alttakini silebilirmisin? Birde kese görüldü.
Teşekkür ederim

Geçmişi okumak zor oluyor ama neyse bitirdim.
Kokoreç ile ilgili bir soru vardı. 2-3 lokma tüketmekle sorun olacağını sanmam. Aslında bağısak kökenli bazı canlılara ve vitaminlerede ihtiyaç var. Ama üretim koşulları önemli tabi.
Mangalda pişen etlerde tüketilebilir. Bundaki koşulda yanında C vitamini ile olması. Özellikle domates ve biberle beraber yenmesi gerekir. Çünkü etteki protein açık alevde nitrozaminlere dönüşerek zararlı olur.
Mesleğimle alakalı olduğu için yazdım, yinede siz bilirsiniz. Afiyet olsun.

Günaydın,
ndk hazır burdayken benim çizelgedeki bilgilerimi düzeltebilirmisin?
19 sırda ve 47. sırada yazılmışım. Alttakini silebilirmisin? Birde kese görüldü.
Teşekkür ederim

tamam balımmm, sen niye şaşkınsın bakayomm melek gibi ya da mutlu yapsanaa meleğin seninleeeeezemuszemus ayhh ne güsel ifadeler eklenmiş yaaa bakkkturkbayragivereliniortak

sağol canımm bilgilerin için, kokoroçi hayatımda hiç yemedimm yemek istiyorum aslında ama eşim izin vermiyoo pislik o caiz değil diyoosırnaşık şey mangal da canım istio ama nerde yapacam heryer bina, pikniğe gitmek lasımm

canım teşekkür ederim. cevabın için. evt ya pikniğe gidicez haliyle mangalda bişiler yapılıyo. tabi yanında salatasız olmaz yani sebze takviyesi yapayım yanına. sağol tekrar. kokereçi de ben sormuştum ama yemedim .yemicem de teşekkürler.

teşekkürler canım.evet ben d eperşembe yine gidicem.ozaman duyarız dedi. ultrasonun sesini açtı benim doktorum daha küçük haftaya duyarız inşalalh dedi. onu da göreyim rahat edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…