arkadaşlar slm beni de aranıza alın. sat tarihim12nisan. 5+4 günlükken gittim ilk defa dr a.dr bana 10 gün sonra gel dedi.ben de pazartesi veya salı gitmek istiyorum.nete göre bugün itibarıyla 7 haftalığım.ama dr da 2 gün gerideydim.yani 6+5günlük olmam lazım şimdi.s.zce haftaya duyarmıyım bebeğin kalp sesini?yaşım da26.
benim de 6+1' de bebiş 3,5 mm. idi. Kalbini de gördük çok minicik, yalnız dr. um bana artık 3 temmuza kadar gelmene gerek yok o zamana kadar yapacağımız birşey yok boşuboşuna para ödersin, bakarsak ancak merak için bakarız dedi.ben dayanamayıp kalp seslerini dinlemek istiyorum ama hangi hastane daha donanımlıdır ultrason cihazı açısından ona karar veremedim.
bana 10 gün sonra gel dedi hiç tahlil falan istememişti hem onları ister hem de bir daha kontrol eder inşallah daha hiç özel muayenehanesine gitmedim bu kez henüz hiç para ödemedim ((inşallah da gerekmez))yani s.s.k lıların hastanesine sizde s.s.k ya bağlıçalışan yer yok mu okuyorum herkes özele gidiyor benneyaptımki
Hoşgeldin canım.vereliniortak bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.canım listeyi yapan arkadaş şu an yok ndk gelince yazdırırsın.herhlde o ilgileniyor.bebeğinle ilgili yardımda bulunamıycam çünkü henüz bende keseyi daha yeni gördüm.cuma inşallah kalp atışını duycam.ben daha kaç haftalık oldğumu dair bilmiyorum.en son dr. 5 haftlık falan dedi,kesin bişey söylemedi.:1no2:
Hoşgeldin canım.vereliniortak bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.canım listeyi yapan arkadaş şu an yok ndk gelince yazdırırsın.herhlde o ilgileniyor.bebeğinle ilgili yardımda bulunamıycam çünkü henüz bende keseyi daha yeni gördüm.cuma inşallah kalp atışını duycam.ben daha kaç haftalık oldğumu dair bilmiyorum.en son dr. 5 haftlık falan dedi,kesin bişey söylemedi.:1no2:
slm kızlar sizleri tebrık etmek ıstedım ben kasım annesıyım oglusum olucak 4 aylık hamıleyım arada gelırım bana sormak ıstedıgın bısey olursa buralardayım ALLAH YAVRUNUZU SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA NASIP ETSIN....
evet cutest okudum şimdi benimde yaş 26 sat 11 nisan sata göre 7 hftlık ama dr a göre 6+3 kalp atışını p.tesi salı görebilirsin belki ama göremezsen de sorun değil 8.haftaya kadar duyulabiliyo
slm kızlar sizleri tebrık etmek ıstedım ben kasım annesıyım oglusum olucak 4 aylık hamıleyım arada gelırım bana sormak ıstedıgın bısey olursa buralardayım ALLAH YAVRUNUZU SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA NASIP ETSIN....
arkadaşlar bi şey sorcam.internetin yani bilgisayarın bi zararı var mı acaba biz hamilelere.annem bana kızıyo demin.internetten kalk bebeğe zararlı diyo kızlar.
arkadaşlar bi şey sorcam.internetin yani bilgisayarın bi zararı var mı acaba biz hamilelere.annem bana kızıyo demin.internetten kalk bebeğe zararlı diyo kızlar.
ilgisayarlar iyonize radyasyon içerme­diklerinden, zararlı bir etkisinin olması mümkün görünmemektedir, fakat iş ye­rinde uzun süre bilgisayar kullanmak zo­runda olan gebelerin, mutlaka ekran ko­ruyucusu kullanması, ekrana olabildiğince uzak durmaları ve dinlenme aralan ver­meleri tedbir açısından uygun olur. Cep telefonları ile de ilgili be­yin ve kalbe dair zararları hakkında çeşitli gazete haberleri yazılsa da, halihazırda bu haberleri destekle­yen bilimsel bir çalışma gösterilmiş değildir.