merhaba arkadaşlar bende sanıırm aranıza katılacağım dr.gittim ama daha kalp atışlarını duymadık bu yüzden yazmak istememiştim ama şimdilerde tekrar gideceğiz bakalım duyacakmıyız...eğer duyarsak 20 ocakta doğacağını söyledi dr...
kıslaaaar bu soruma cevap lütfen, içinde ateş topu varmış kadar hassas olan göğüslerimin bu sabah hassasiyetinin geçmeye başladığını ve doluluğun azaldığını farkettim. <sizce bu olumsuz birşeye işaret ediyor olabilir? Sizin göğüsleriniz nasıl????Ben dokunamıyordum bile ama artık bu sabah öyle değil neye yormalıyım?
neyse akşam yemegi masasıyla beraber toplarsınız akşam oldu zaten:)))
dün akşam benim ailemi yemege çagırdım bu akşamda eşimin ailesini hazırlık yapıyorum bende yoruldum yaw...
ben sat a göre tam 6 hafta 2 günlükken doktora gittim keseyi gördük hatta kalbi de gördüğünü söyledi doktorum ama bana 8 haftalık görünüyo dedi anlamadım valla
selam arkadaşlar herkese günaydın nasılsınız bugün bakalım ben çok iyiyim karnımın büyüdüğünü gözle görmeye başladım artık süper bişe.normalde böle kilo alsamda karnım şişse sinir olurduj herhalde ama şimdi mutluyum ya :) cuma günüde hastaneye gittim bebişim 3 cm olmuştu teyzeleri belkide suan 4 cm bile olmuştur.eli kolu kafası heryeri oluşmuştu.
allah yardımcın olsun canımben çoook fenayım mide bulantıları çok fenaaaa:bbo:
Kızlar günaydınhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeeeeee
keseyi gördükalkisalkisalkis
Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq:
Doktor aşağıdan baktımafoldumben
2 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için çağırdı İnşallah duyarız Allahım:Saruboceq:
Kızlar benim bilgilerime keseyi gördü yazarmısınız?
Bide doktorda kilom 62 çıktı.kaydirigubbakcemile3
Kilomu da 62 olarak düzeltir misiniz...
belki diyeceksiniz ki senin ne işin var bu topikte .... ama yazmadan duramadım, öyle
heyecanlıyım ki
ben az önce 6+4 haftalık yeğenini ve onun minicik kalp atışlarını görmüş bir teyze
adayıyım...
ablamın gözlerindeki o mutluluğu, daha önce hiiç görmediğim ışığı gördüm...
7.1 mm lik yeğenimi gördüm..:asigim:...
Allah'ım hepiniz içinde ,ablam içinde çook sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin
inşallah.....bu dünyadaki en güzel hediye...:1hug:
canım o ticker evet çok güzel ama malesef sitemizde olmuyoprofile esmi nasıl ekleyeceğim bana yardım edermisiniz
günaydın canımgünaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
annelerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek: :lepi:
selam arkadaşlar herkese günaydın nasılsınız bugün bakalım ben çok iyiyim karnımın büyüdüğünü gözle görmeye başladım artık süper bişe.normalde böle kilo alsamda karnım şişse sinir olurduj herhalde ama şimdi mutluyum ya :) cuma günüde hastaneye gittim bebişim 3 cm olmuştu teyzeleri belkide suan 4 cm bile olmuştur.eli kolu kafası heryeri oluşmuştu.
aramıza hoşgeldin ozaman karamsar..tebrik ederim ilk bebişinmi?
ayy sevcanım maşallah yaaaKızlar günaydınhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeeeeee
keseyi gördükalkisalkisalkis
Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq:
Doktor aşağıdan baktımafoldumben
2 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için çağırdı İnşallah duyarız Allahım:Saruboceq:
Kızlar benim bilgilerime keseyi gördü yazarmısınız?
Bide doktorda kilom 62 çıktı.kaydirigubbakcemile3
Kilomu da 62 olarak düzeltir misiniz...
belki diyeceksiniz ki senin ne işin var bu topikte .... ama yazmadan duramadım, öyle
heyecanlıyım ki
ben az önce 6+4 haftalık yeğenini ve onun minicik kalp atışlarını görmüş bir teyze
adayıyım...
ablamın gözlerindeki o mutluluğu, daha önce hiiç görmediğim ışığı gördüm...
7.1 mm lik yeğenimi gördüm..:asigim:...
Allah'ım hepiniz içinde ,ablam içinde çook sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin
inşallah.....bu dünyadaki en güzel hediye...:1hug:
hayır canım benim daha yeni 2 gün önce 1 yaşına giren bir kızım var aslında bu benim 3. hamileliğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?