2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eysan2009&year=2010&month=1&day=4&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eysan2009&year=2010&month=1&day=4&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

annelerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
:ecrin_bebek: :lepi:

ben sat a göre tam 6 hafta 2 günlükken doktora gittim keseyi gördük hatta kalbi de gördüğünü söyledi doktorum ama bana 8 haftalık görünüyo dedi anlamadım valla

canım dğer mesajına yazıyordum kararsızlıklarla doluydun ama en doğru kararı verdin
bekle daha çok küçük miniğin duyacaksın kalbini

canım normaldir benimde acıması geçeli çok oldu arada accıyo sadece

neyse akşam yemegi masasıyla beraber toplarsınız akşam oldu zaten:)))
dün akşam benim ailemi yemege çagırdım bu akşamda eşimin ailesini hazırlık yapıyorum bende yoruldum yaw...

kızzz senin miden bulanmıyomu nasıl hazırladın o kadar yemeği

ben sat a göre tam 6 hafta 2 günlükken doktora gittim keseyi gördük hatta kalbi de gördüğünü söyledi doktorum ama bana 8 haftalık görünüyo dedi anlamadım valla

canm erken döllene olmuştur belki
yada bebeğin hemen büyüyeyim kavuşayım anneme diyodur

günaydın kızlarrrrr

selam arkadaşlar herkese günaydın nasılsınız bugün bakalım ben çok iyiyim karnımın büyüdüğünü gözle görmeye başladım artık süper bişe.normalde böle kilo alsamda karnım şişse sinir olurduj herhalde ama şimdi mutluyum ya :) cuma günüde hastaneye gittim bebişim 3 cm olmuştu teyzeleri belkide suan 4 cm bile olmuştur.eli kolu kafası heryeri oluşmuştu.

günaydın arkadaşlar... rüzgarcım, senin ilacını sordum, bebeğine bir zararı yokmuş, dr un kullanmanı söylediyse kullansın dedi... kan pıhtılaşması için vermiş dr un... bu arada ben çok korktum cumartesi akaşmı....

canım benim ya maşallah ne güzel hareket etmeye başlamışmı
ben çoook fenayım mide bulantıları çok fenaaaa:bbo:
allah yardımcın olsun canım

Kızlar günaydınhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeeeeee
keseyi gördükalkisalkisalkis
Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq:
Doktor aşağıdan baktımafoldumben
2 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için çağırdı İnşallah duyarız Allahım:Saruboceq:

Kızlar benim bilgilerime keseyi gördü yazarmısınız?
Bide doktorda kilom 62 çıktı.kaydirigubbakcemile3
Kilomu da 62 olarak düzeltir misiniz...

belki diyeceksiniz ki senin ne işin var bu topikte .... ama yazmadan duramadım, öyle

heyecanlıyım ki

ben az önce 6+4 haftalık yeğenini ve onun minicik kalp atışlarını görmüş bir teyze

adayıyım...

ablamın gözlerindeki o mutluluğu, daha önce hiiç görmediğim ışığı gördüm...

7.1 mm lik yeğenimi gördüm..:asigim:...

Allah'ım hepiniz içinde ,ablam içinde çook sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin

inşallah.....bu dünyadaki en güzel hediye...:1hug:

hayırlı olsun canım gözünaydın bu aamada atlatıldı güzelce darısı kalp atışlarına inşallah canım

nasıl sevindiğini tahmin ediyorum kardeşim aynı şeilde hemde uzakta olmasına rağmen havalarda uçuyo yanımda olsa senin gibi olur demekki hayırlı olsun canım gözünüz aydın
sağlıkla kucağınıza alın inşallah minişinizi

profile esmi nasıl ekleyeceğim bana yardım edermisiniz
canım o ticker evet çok güzel ama malesef sitemizde olmuyo
günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

annelerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
:ecrin_bebek: :lepi:
günaydın canım
çok enerjik buldum seni maşallah

ooo maşallah maşallah
hayatım seninki julietimle kocaman oldu
biz geriden geliyoz teyzesi

ayy sevcanım maşallah yaaa
Allahıma bin şükür
sıra kalp atışında
kız sevcan benim kilomda 70 ne olacak sonum mafoldumben

çok güzel bir duyguydu değilmi tatlım
Allah sağsalim kucağımıza Aladığımız günleride göstersin inşallah

arada gel ayol Şeniz

kızlar ikili test için dr kaçıncı haftada çağırdı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…