2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Kız smhsmh bilseydik bebişlerin bize süpriz yapıcağını ilk önce kilo verirdik
Ama olsun doğumdan sonra veririz

jülicim cumartesı dokotra gıdecektın.nasılmıs bebısın????dokotrdan memnun kaldınmı?haberlerını beklıyoruzzzz

gunaydın guzel annelerrrr

julıcım cumartesı doktora gıtcektın nasılmıs bebısın?doktoundan memnun kaldınmı?haberlerını beklıyoruz...

gunaydın guzel annelerrrrr

canım özgül hanıma gidiyorum daha yeni başladım 1 kere gittim ama giden arkadaşlarım var çok memnunlarryerimseniben sende mi bilgeyi düşünüyorsun?

doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da,bilge hastanesi ulaşım açısından makul geldi sanırım ben de bilge hastanesine gidecem,teşekkür ederim

ndk bilge hastanesi randevü sirtemiylemi çalışıyor,yoksa randevüsüz gidebilirmiyim acaba?

Kızlar doktor bana aşağıdan baktımafoldumben
kalp atışlarını duymak içinde alttan bakıcakmışmafoldumben
kalp atışlarını duyarken sizin de alttan mı baktı

benımde ilk muaynem alttandı.kalp atısı ıcın gıttıgımde karnımdan baktıgında duymustuk sesını.6+4de duyulmustu canım.alttan bakmanın bebege sakncası yok canım.

hayırlı olsun canım maşallah bebeğine kocaman olmuş bebeğin

ruzgarcım pamuk denen birşey var:)))burnuma tıkayıp yemegi yaptım:))

yönetminide bulmuşsun tebrikleralkisalkisalkis
bende çarşamba günü gitcem medicalparka umarım begenirim doktoru.offf...
o hastanenin en iyi doktorunu seçtin söylenenlere göre bakalım sen nasıl bulacaksın

canım önce karından baksın belki gözükür
alttan bakılması kanaması olanlarda pek iyi değil sadece normalde çok da sakıncası yok

biri bilg tehlikelimi demişti laptop kullananlr için kablosuz internet fazla radyasyon yaydığından iyi değil

benimde kablosuz net ya offf çokmu zararlı eşim kızıyor hep bana.bende çok kullanıyorum laptop kucagımda...

benimde kablosuz net ya offf çokmu zararlı eşim kızıyor hep bana.bende çok kullanıyorum laptop kucagımda...

benimde öyle dikkat etmeye çalışıyorum kucağıma almamaya en azından yastık koyup alıyorum ama çok tutmuyorum öyle
genelde yanımda duruyo öyle bakıyorum
telefondaan dh az zararı var bildiğim kadarıyla ama ama bi radyasyon yayıyo sonuçta dikkat etmekte fayda var

Kablosuz internet sağlığı bozuyor - Mynet Haber

Selam arkadaşlar günaydın....opuyorumnanaktan ndk cım sana daha öncede bilgilerimi yazmıştım ama görmedin sanırım.yaş=28 sat tarihi=16 nisan kilo=60 muhtemel doğ.tar.=24 ocak kese görüldü.şimdiden teşekkür ederim canım.:1hug:

merhaba adaşçığım.benim kese için karnımdan baktı ,büyük bir ihtimal kalp atışı içinde karnımdan bakar çünkü benim düşük tehlikem var.:çok üzgünüm:

ayyy kızlar çok mutluyuum kankim sürpriz yapmış van dan geliyor birazdan uçaga bincek.o da ocak ayında dogum yaptı buragımıda görcem ayyyy ölcem heyecandan..hemen dışarı çıkıp buraga birsürü giysi almam lazım:)))

çook teşekkür ederim iyi dileklerini yazan arkadaşlara :))

ablam çalışıyor (öğretmen) onun dışındada bilgisayarın başında durunca bulantısı ve baş ağrısı çok

artıyor diye ben sizlerden aldığım her türlü bilgiyi ona aynen aktarıyorum ve sizlere çook teeşkkür

ediyorum...

ara sıra merak konusu olan durumları siz danışacağım inşallah... dilerim hep güzel haberler paylaşılır

bu topikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…