merhaba kızlar
bende bebeğimin kalp atışlarını gördüm dün akşam çok şükür
yanlız ilk gittiğimizde doktora tam 5 haftalık demişti
doktorun söylediğine göre 6+4 olması gerekiyodu dün 6+6 dedi şaşırdım
ama ilk söylediğinize göre 6+4 olması gerekiyo dedim o kadar önemli değil herşey çok iyi dedi
ama benim kafam karıştı neden böyle bi fark oldu sizce ? böyle bişey yaşayan varmı
SAT tarihine göre yapılan hesaplama ile makinenin yaptığı hesap tutmayabiliyor. Bende de son gittiğimde 2 gün erken söyledi doktor, bu döllenme zamanından kaynaklanıyor. 2 gün erken olmuş bebek dedi normal yumurtlama tarihinden... Öyle birşeyler işte
Ama gerçekten kafaya takılcak birşey değil. Sağlıklı olsun gerisi ayrıntı...
merhaba kızlar
bende bebeğimin kalp atışlarını gördüm dün akşam çok şükür
yanlız ilk gittiğimizde doktora tam 5 haftalık demişti
doktorun söylediğine göre 6+4 olması gerekiyodu dün 6+6 dedi şaşırdım
ama ilk söylediğinize göre 6+4 olması gerekiyo dedim o kadar önemli değil herşey çok iyi dedi
ama benim kafam karıştı neden böyle bi fark oldu sizce ? böyle bişey yaşayan varmı
Canım bebekler hep aynı düzeyde büyümüyor, bazen yavaş bazen çok hızlı olabiliyor büyüme, ondan kaynaklanıyordur, çok önemli bi şi diil, seninki atak yapmış işte ne güzel.:1hug:
anjelic
kalp atışlarını duyarsınız, eğer alttan bakarsa kesin duyarsınız:)
Ben 8 hafta 1 günlük iken üstten baktığı halde duyduk. O anı hiç unutamam.
Senin için de unutulmaz olacak şüphem yok :):)
anjelic
kalp atışlarını duyarsınız, eğer alttan bakarsa kesin duyarsınız:)
Ben 8 hafta 1 günlük iken üstten baktığı halde duyduk. O anı hiç unutamam.
Senin için de unutulmaz olacak şüphem yok :):)
Korkcak bişey yok. Anne adayı olarak 1. görevin her zaman pozitif olman, olumlu düşünmen, strese endişeye korkuya hayatında yer vermemen, sakin mutlu huzurlu bir gebelik geçirmen...
Bunları aklından çıkarma, ancak böyle hamileliğinin tadını çıkarırsın...
Korkcak bişey yok. Anne adayı olarak 1. görevin her zaman pozitif olman, olumlu düşünmen, strese endişeye korkuya hayatında yer vermemen, sakin mutlu huzurlu bir gebelik geçirmen...
Bunları aklından çıkarma, ancak böyle hamileliğinin tadını çıkarırsın...
saol güzelim, elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum, pimpirikli doktorum yüzünden biraz korkar oldum, inşallah cuma güzel haberlerle dönücem, ben çıkıyorum artık, eve gitme zamanı...
Hepinizi öpüyorum güzel annişlera.s.