2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
JJuLiEttKola asitli değilde gazlı içeceklerden. ıçmemizdeki 2.sakınca gazlı oluşu, 1. sakınca içeriğindeki katkı maddesinin çok olması.
Benimde canım çok istiyor içim yanıyor. Yine beni serinleteceğini düşündüğüm meyvelere saldırıyorum.
Tavsiye ederim. Karpuz, kavun, kiraz. Hem bu mevsimde bol hemde ucuzladı artık. Biraz ateşini söndürür.

günaydın kızlar ben geldim..kaç gündür çok kötüydüm annemlerde kaldım akşam geldik eve.acile gittik hap verdi vitamin verdi dr bulşantı halsizlik çok fenaydım şimdilik iyiyim...sizler nasılsınız bakalım..

günaydın kızlar ecrincim çok geçmiş olsun şimdid iyisindir umarım bu bebekler bizi çok zoluyo ama bizdeki inat yani doğuaracaz ne olursa olsun değil mi ama :::)

onlar tatlı olunca daha da hararetleniyom ben
napcam bilmiyom haziranda böleyim temmuz ağustos allah kerim :sinifsinif:

sagol pıtırcık herkesin zamanla geçer benimde kusmalarım başladı allahım yardım et ne yapıcam ben böyle..ya doguma kadar sürerse..kesin bi kaç kilo daha vermişimdir sanırım bu gidişle 10 kilo vercem:))

günaydın ben de allah kısmet ederse ocak annesi olacam şu an 6 haftalık hamileyim daha birşey hissetmedim ben de sizinle bebeğimin gelişimini takip edebilir miyim

günaydın kızlar.. eskiden sevdiginiz şeyler şimdi midenizi bulandırıyormu ben hamile kalmadan önce ızgara türü yemekler,sütlü tatlılar,dondurmaya bayılıyordum şuan görmek dahi midemi bulandırıyor

kızlar gunaydın hepinize. dun kontrolum vardı biliyorsunuz. çok şükür herşey yolunda. 3.50 cm olmuş minişko. 23 haziranda tekrar gideceğim. ikiliye girmek için. öpüyorummm

daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da

biraz geç oldu ama yinede cvp vereyim.hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama ben buca tıp a gidiyorum aylin barbaros diye bir doktor.çok iyi bir doktor ilgili insana güven ve huzur veriyor çok cana yakın kendini yanında iyi hissediyorsun.

casminim
sonunda öğrendik bebişi şükür maşallah fasulyemize
ya ben sana dra tatili sor demiştim ama
havuza girme bence
deniz en iyisi

ayy canım maşallah
benimde bildiğim kadarıla zararı yok

arada olması normal bildiğim kadarıyla canım sen canını sıkma

delü cadı yeter o kadar kola haftada 1 iyi :jeyyar:
oh oh benim evde canım sıkılıyo hatunumuz gezmede

canım benim senden ne güzel bilgi alıyoruz
peki dün sormuştum ama
ben 3-4 defa freşa meyvalı soda içtim zararlıymış öylemi

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canımm
midemizle uğraşıyoz işte
sen nasılsın

ecrin sen bayada kiloda verdin
dikka et kendine gçmiş olsun

geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…