günaydın kızlar ben geldim..kaç gündür çok kötüydüm annemlerde kaldım akşam geldik eve.acile gittik hap verdi vitamin verdi dr bulşantı halsizlik çok fenaydım şimdilik iyiyim...sizler nasılsınız bakalım..
günaydın kızlar ecrincim çok geçmiş olsun şimdid iyisindir umarım bu bebekler bizi çok zoluyo ama bizdeki inat yani doğuaracaz ne olursa olsun değil mi ama :::)
sagol pıtırcık herkesin zamanla geçer benimde kusmalarım başladı allahım yardım et ne yapıcam ben böyle..ya doguma kadar sürerse..kesin bi kaç kilo daha vermişimdir sanırım bu gidişle 10 kilo vercem:))
günaydın ben de allah kısmet ederse ocak annesi olacam şu an 6 haftalık hamileyim daha birşey hissetmedim ben de sizinle bebeğimin gelişimini takip edebilir miyim
günaydın kızlar.. eskiden sevdiginiz şeyler şimdi midenizi bulandırıyormu ben hamile kalmadan önce ızgara türü yemekler,sütlü tatlılar,dondurmaya bayılıyordum şuan görmek dahi midemi bulandırıyor
kızlar gunaydın hepinize. dun kontrolum vardı biliyorsunuz. çok şükür herşey yolunda. 3.50 cm olmuş minişko. 23 haziranda tekrar gideceğim. ikiliye girmek için. öpüyorummm
daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da
biraz geç oldu ama yinede cvp vereyim.hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama ben buca tıp a gidiyorum aylin barbaros diye bir doktor.çok iyi bir doktor ilgili insana güven ve huzur veriyor çok cana yakın kendini yanında iyi hissediyorsun.
merhaba anneler =)bende bugün gittim nihayet doktora 7 hafta 2 günlükmüş fasulyem =)kalp atışlarını gayet iyi duyuyorum dedi doktor henüz küçük tabi=)temmuz 10 gibi ikili testi yapılıcakmış ense kalınlığı filan ölçülücekmiş=)hayırlısı bakalım.ilk doğumum sezeryan hesaba göre ocak 15 gibi filan olmalı doğum ama tamda belli değil sezeryanda erken alıyor doktor doğuma ocak 1-5 arası filan tarih verir gibi geliyor bana zaman geçtikçe bakıcaz=)kızım yaz temmuz bebğiydi fasulyemde ocak kış bebeği olucak nasipse heyecanlımıyım hayır evet hayır evet hayır evet=)tuhaf bir duygu içimdeki korku merak herşeyden var biraz içimde .23 gibi tatile çıkıcaz nasipse bol dinlenmek istiyorum malum sakin sakin son tatilim kızım babası ve ben sonra bebişli inş...=)havuz konusunda ne diyorsunuz kızlar gerçi ben denizden çıkmam ama bir kaç kezde olsa girsem mi yada hiç bulaşmıyım dimi ne olur ne olmaz =)yinede siz fikirlerinizi verin bekliyorum yavaş yavaş arkadaş olalım tanıyalım sizlerle birbirimizi=)sevgiyle kalın.
herkese iyi geceler arkadaşlar..
ben dün doktora gittim ufaklığı görmeye. Allah'ıma şükürler olsunki ufaklığım iyiymiş ama rahimde bir de 5cm çapında bir miyom varmış.:1shok: arasıra sancım oluyodu, sol tarafıma doğru yatamıyodum meğerse miyomdan kaynaklanıyomuş..
dr um bebeğe bir zararı olmaz dedi.
umarım gerçekten bi sorun olmaz da hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklarız bebişlerimizi..:Saruboceq:
günaydın güzel anne adayları onların karınlarındaki minik fasulyeler
nasılsınız bakalım biz çok rahatız kızlar
kızlar bişi solicem gece yatakta dönerken çok kötü bir sancı girdi karnıma
ve dönemedim rahat 2-3 dakika sürdü sonra geçti neden oldu acaba size de oluyor mu?
kötü bişi olmamıştır demi?
günaydın kızlar
kuzenim geldi akşam :1hug:
bütün gece gezdik
ama ben dün cok kola içtim
yanıyorum yaa asitli bişiler söndürüyo ateşimi
napcem bilmiyom
daha kahvaltı etmedim cünkü canım asit istiyo :mymeka:
günaydın kızlar ben geldim..kaç gündür çok kötüydüm annemlerde kaldım akşam geldik eve.acile gittik hap verdi vitamin verdi dr bulşantı halsizlik çok fenaydım şimdilik iyiyim...sizler nasılsınız bakalım..