2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

inşallah keyfini çıkaracak duruma geliriz canım:Saruboceq:

benimd kafama takılıyo
sen neden yaptırmak istemiyosun
benim dr yıllık izinde olacakmış o yüzden zaten kontrolüm 13. hafta başına kaldı yani 6 temmuzda
banada annemin komşusu ne varmış bu testler kafa karıştıröaktan başka bişey değil dedi amakafamçokkarıştı

canım bende eşimde sağlıkçıyız yani bu testler hakkında yeterince bilgimiz var o teyze doğru demiş kafa karıştırıcı şeyler bunlar :)
biz şöle düşünüoruz bu testlerin zaten %100 sonuç vermediğini doktorlarda sölü ve çeremizde gördülerimiz hastanede tanık olduklarımz falan bizi ürkütüo insanlar yaptırıo sonuç riskli bi durum çıkıo ee o zamanki halini düşünebiliomusun anne ve babanın tamamen yıkım oluo onlar için ne yaıolar byük huzursuzluk ve endişe içinde 3 lü testi bekliyi yaptırıolar olmadı ondan sonra amniyosentez aptırılıo gelgelelim bu arada olan anne babaya oluo ömürlerinde ömür gidio zaten doğumada az kalmış oluo ve çocuk doğuyo veee sapasağlam çok şahit oldum buna o yüzden ben hamileliğim rahat geçsin istirum kaldiki bu testi yaptrsam sonuç kötü olsa(Allah korusun)asla bebişimi aldırmam o benim bi parçam böle düşündüğüm içinde yatırmıcam cnm

aslında çok doğru söylüyosun canım
benimde şahit olduğum oldu
tamda anlattığın gibi oluyo herşey
rabbim hayırlsını nasip etsin

peki bu ense kalınlığı hakkında ne düşünüyosun:sm_confused:

bende aynı fikirdeyim senle eşimle daha paylaşmadım bunu ama
çok yakın bi dostumuza da söylemişlerdi çoçuk doğdu şimdi okula gidiyo ve çok zeki derslerinde çok başarılı bi çoçuk .

evet zaten sırf benim şahit olduğum deil bi sürü insann karşılatığı bidurum biz böle düşünüoruz karar verdik yaptırmıcaz Rabbim inş sağlıklı bi bebek nasip eder hayırlısıyla
smhsmhcim ense kalınlığı tabiki önemli omu ölçtürcez ayrıntılı ultrasonada gircez inş cnm sadece o testleri yaptırmıcaz bide zaten ben hastanede çalışırken önceden bu testler sadece yaşı büyük olanlara aileden gelen bi down sendromu olanlara yapılırdı ama şimdi maşallah herkese yapılıo heleki özelde takilerini yaptırıosan hiç fikrini bile almadan yapalım dityip yapıolar be önümüzdeki hafta gidince konuşcam doktorumla

mervecim yaptırmak istemiosan eşinle paylaşman ii olur çünki yaklaştı yok yaptıralım derse geç kalmamış olursun cnm

ben yaptırcam testlerı kotu cıksada moralımı bozmam cunku o benım canım artık kesınlıklede aldırmam...

inş gönülcüm ii çıkar sonuçlarınız inş
ama kötü çıkınca sanırım üzülmek üzülmemek elde olmaz die düşünüorum

inşallah herkesın sonucları iyi cıkar ama elbet ınsan uzulur ama o kadar kendımı yıpratmam cok fazlada test sonuclarını umursamam Allah'ım inşallah herkese saglıklı evlatlar nasıp eder...

teşekkür ederimm jasminimmm rabbim kucağımıza almamızı nasib eder inşallahh sağlıklaa...

ndk, merhaba güzelcim.
en erken belirtiler topiğinden hatırlıyorum seni.. sen de beni hatırlarsın belki.. epeyce bi sıkıntılar yaşamıştım ben de.. düşük problemi falan gibi
sen de pko mu vardı, yanılıyor muyum?

maşşallah maşallah çok maşallah.. nazarlar değmez inşallah.
yılın ilk annelerinden olacaksın anlaşılan :) keyfe bak..
yılbaşı gecesini hastahanede geçirirsen, duble heyecan olur :)) benim eşim 01.01.71 doğumlu, o vakitlerde kolay doğum yöntemleri yokmuş tabi, koca gece ebe eşliğinde geçmiş :)

neyse, ben de gebeyim sonunda, şubat annelerindeyim... 01.02.2010 görünüyor hesaplayıcılarda.

sen çoktan duymuşsundur kalp atşını falan, ben de yarın duyacağım allah nasip ettiyse.

ve çok sevindim seni burda, sonunda anne adayı olarak gördüğüme.
azıcık kafamı topladım da, bi bakıyım dedim ocak annelerine, tanıdık var mı diye... şak diye seni gördüm.

yalelcim mrb
bence tarihin çok yakın sen arada burayada takıl ocak annesi olabilirsin :)

yalelcim mrb
bence tarihin çok yakın sen arada burayada takıl ocak annesi olabilirsin :)

haklısın cssa, hatta muhtemelen öyle olur.

ben kendim 7 aylık doğmuşum :) annem de erken doğmuş ama tam ne kadarlıkmış bilinmiyor :)
eşim epeyce bi doldurmuş gününü, fazladan 2-3 gün bile kalmış içerde.
bizim tarafa çekerse juniour, erken gelir ... ki umarım mümkün olduğunca uzun kalır annesinin karnında.

bu arada biz yarın doktor teyzeye gidip kalp atışlarımızı duyucaz inşallah.. çok heyecanlıyız :)

Benimde minik kelebeğim 6+3 .6+1 gittik dr a değerim 15.000 bebişim 11.1 mm di.Sadece kese gözüktü 18 inde gidicez tekrar kalp atışını duyucaz dedi inşallah.Doktor 31.01.2010 dedi ama tabi tam olarak belli değil ama bir sorun olmazsa ben de bir ocak 2010 annesi olacağım.Beni de beni de ekleyin listeye.

merhaba anneler =)bende bugün gittim nihayet doktora 7 hafta 2 günlükmüş fasulyem =)kalp atışlarını gayet iyi duyuyorum dedi doktor henüz küçük tabi=)temmuz 10 gibi ikili testi yapılıcakmış ense kalınlığı filan ölçülücekmiş=)hayırlısı bakalım.ilk doğumum sezeryan hesaba göre ocak 15 gibi filan olmalı doğum ama tamda belli değil sezeryanda erken alıyor doktor doğuma ocak 1-5 arası filan tarih verir gibi geliyor bana zaman geçtikçe bakıcaz=)kızım yaz temmuz bebğiydi fasulyemde ocak kış bebeği olucak nasipse heyecanlımıyım hayır evet hayır evet hayır evet=)tuhaf bir duygu içimdeki korku merak herşeyden var biraz içimde .23 gibi tatile çıkıcaz nasipse bol dinlenmek istiyorum malum sakin sakin son tatilim kızım babası ve ben sonra bebişli inş...=)havuz konusunda ne diyorsunuz kızlar gerçi ben denizden çıkmam ama bir kaç kezde olsa girsem mi yada hiç bulaşmıyım dimi ne olur ne olmaz =)yinede siz fikirlerinizi verin bekliyorum yavaş yavaş arkadaş olalım tanıyalım sizlerle birbirimizi=)sevgiyle kalın.

herkese iyi geceler arkadaşlar..
ben dün doktora gittim ufaklığı görmeye. Allah'ıma şükürler olsunki ufaklığım iyiymiş ama rahimde bir de 5cm çapında bir miyom varmış.:1shok: arasıra sancım oluyodu, sol tarafıma doğru yatamıyodum meğerse miyomdan kaynaklanıyomuş..
dr um bebeğe bir zararı olmaz dedi.
umarım gerçekten bi sorun olmaz da hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklarız bebişlerimizi..:Saruboceq:

günaydın güzel anne adayları onların karınlarındaki minik fasulyeler
nasılsınız bakalım biz çok rahatız kızlar
kızlar bişi solicem gece yatakta dönerken çok kötü bir sancı girdi karnıma
ve dönemedim rahat 2-3 dakika sürdü sonra geçti neden oldu acaba size de oluyor mu?
kötü bişi olmamıştır demi?

günaydın kızlar
kuzenim geldi akşam :1hug:
bütün gece gezdik
ama ben dün cok kola içtim
yanıyorum yaa asitli bişiler söndürüyo ateşimi
napcem bilmiyom
daha kahvaltı etmedim cünkü canım asit istiyo :mymeka:

günaydınnnnnnnnn.

midem bulanıyo bgün arasıra geliyo. bulantı..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…