2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sevcanım bende genelde ayaklarımı karnıma çekerim ağrı olduğunda bu şekilde bükerek yatmak iyi geliyomuş
öylemii öğrendim iyi oldu canım benim
Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.
banada 1 ay dedi canım
Benim tansiyon genelde 11/7 olur ama 2 muayeneded e 8/5, 9/6 çıktı. Bol su iç dedi.
Birde folik asit mide bulantısı yapıyormuş. Bırakabilirsin bu saatten sonra faydası yok dedi.
2 gündür içmiyorum daha iyiyim.
benimde tansiyom 9/6 çıktı normal demişti hemşire kız geçen annemlerdede ölçtüm buna yakın çıktı
neden acaba çok su içmek lazımmış
ben içince tuvaletten çıkamıyorumkimafoldumben
bide canım sen kaç hafta oldun dr bırak dedi

evet canım özellikle hamilelikte tansiyon farklı çıkıyo sanırsam

canım inşallah duyarsın
güzel haberlerle gel inşallah
bende kalp atışlarını duyacağım gün 7+1 olucam
canım bende gittiğimde 7 haftalıkmışım adete göre 8 olmam gerekti oysaki
karından üstten 7 haftalıkken görüldü kalp atışı
inşallah sende duyarsın

7 haftalıkken eğer geç döllenme değilse karından duyarsın. Merak etme.
Bende çok heyecanlanmıştım.

bende hem heyecan hem korkuluydum
hele bide şimdiki randevum gelse geçse
şimdide heyecanlı ve korkuluyum

kalp atısını duyacak arkadaslar hıc merak etmeyın ben 6+4 de karından ultrasonla duydumm.duyulmazsada endıse etmeyın gec dollenme olmus olabılır..
rahat olun kızlarrr...

kızlar bide dr unuza meyvalı soda içmeyi sormuşmuydunuz acaba:sm_confused:

kızlar bide dr unuza meyvalı soda içmeyi sormuşmuydunuz acaba:sm_confused:

meyvalı yasak seker ıcerebıldıgı ıcın canım.
sade maden suyu ıcebılırız.gunde 1 tane zararlı olmuyormus yararı daha cokmus canım...

meyvalı yasak seker ıcerebıldıgı ıcın canım.
sade maden suyu ıcebılırız.gunde 1 tane zararlı olmuyormus yararı daha cokmus canım...

yaa ben en az 4 tan içtim tabi günde 1 tane freşa
midemi rahatlatıyo diye
bi daha içmyim ozaman
mafoldumben

4 fazla canım ama en fazla 2 ıcebılırsın.istersen doktoruna danıs yınede 4 tane ıcmemde sakınca varmı dıye bana 1 demıstı doktorum..

4 fazla canım ama en fazla 2 ıcebılırsın.istersen doktoruna danıs yınede 4 tane ıcmemde sakınca varmı dıye bana 1 demıstı doktorum..

yok bir gün içinde 4 tane değil
bu hafta toplam 4 tane içtim hergün 1 tane
ama meyvalı soda freşa var ya portakallı ondan
bundan sonra normalini içerim artık
sağolasın

slm kızlar nasılsınız
smhsmh bakıorumda ağzının tadını biliosun meyveli sodaymış hemde portakallı ohhh bizim başımız kelmi sade sade içioz :)canım zararlı die biliorum her güzel şeyin zararlı olduğu gibi
eşim zaten hamilelik önceside izin vermiodu içmeme şimdi hiiiççç izin vermezz bende içmem zaten hamişken
ha içtim die kafana takma bişi olmaz inş canım bi daha içmezsin olur biter

daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da

ne bilem soda günde bir tane içilebiliyo olumca bende meyvalı içem dedimdi:jeyyar::jeyyar:
sağolasın kuzumvereliniortak

daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da

canım malesef izmirde değilim
Ankaradyım
yardımcı olmak isterdim
inşallah aradığın dr u bulursunkaydirigubbakcemile5

çok akıllı gördüm seniii meyvalı içem demiş :)
bişi olmaz canım amaa bi daha içme tamammı
ee nasıl gidio canım mide şikayetlerin devam ediomu

bende izmirde değilim amaa şuan orda olmayı çook isterdim anım ablam ordaa vede tatlı kızı naz eylülde orda çok özledim onları

midem eskisi kadar kötü değil
ama kendini hissettiriyo
geçmedi
çok şükür diyeyim
zaten iyi olsun diye tıkınıyom zorla

sen nasılsınŞeniz

bende de iştahsızlık aynen devam bişi yemem gerekince midem bulanıo inş geçer ya doru dürüst beslenemiorum bu hafata geçer inş
önümüzdeki hafta babişimizin doğum günü o yüzden kontrolü gün olmaya karar verdim babişkosuna hediye olarak kendisini göstersin kuzucum senin kontrol ne zaman ikili yaptırcakmısın ben yaptırmıcam 3lüyüde yaptırmıcam henüz doktorumla görüşmedim ama öle karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…