Benim tansiyon genelde 11/7 olur ama 2 muayeneded e 8/5, 9/6 çıktı. Bol su iç dedi.
Birde folik asit mide bulantısı yapıyormuş. Bırakabilirsin bu saatten sonra faydası yok dedi.
2 gündür içmiyorum daha iyiyim.
benimde tansiyom 9/6 çıktı normal demişti hemşire kız geçen annemlerdede ölçtüm buna yakın çıktı
neden acaba çok su içmek lazımmış
ben içince tuvaletten çıkamıyorumkimafoldumben
bide canım sen kaç hafta oldun dr bırak dedi
hemen hemen her gıttıgınde kılo ve tansıyon takıbı yapıyorlar canım....cok yuksek cıktıysa soylerdı ama her ınsanda normal tansıyon farklı onuda bılmek gerekır doktorunuza soyleyın benım normal tansıyonum su dıye.ona gore degerlendırme yapmalaı cunku herkesın 12/8 olcak halı yok...
yok bir gün içinde 4 tane değil
bu hafta toplam 4 tane içtim hergün 1 tane
ama meyvalı soda freşa var ya portakallı ondan
bundan sonra normalini içerim artık
sağolasın
slm kızlar nasılsınız
smhsmh bakıorumda ağzının tadını biliosun meyveli sodaymış hemde portakallı ohhh bizim başımız kelmi sade sade içioz :)canım zararlı die biliorum her güzel şeyin zararlı olduğu gibi
eşim zaten hamilelik önceside izin vermiodu içmeme şimdi hiiiççç izin vermezz bende içmem zaten hamişken
ha içtim die kafana takma bişi olmaz inş canım bi daha içmezsin olur biter
daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da
slm kızlar nasılsınız
smhsmh bakıorumda ağzının tadını biliosun meyveli sodaymış hemde portakallı ohhh bizim başımız kelmi sade sade içioz :)canım zararlı die biliorum her güzel şeyin zararlı olduğu gibi
eşim zaten hamilelik önceside izin vermiodu içmeme şimdi hiiiççç izin vermezz bende içmem zaten hamişken
ha içtim die kafana takma bişi olmaz inş canım bi daha içmezsin olur biter
daha öncede sormuştum ama biraz yoğun olduğu için görülmedi heralde izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz? smryna evrim berberoğlu hakkında bilginiz var mı? ben doktor arıyorum da
bende de iştahsızlık aynen devam bişi yemem gerekince midem bulanıo inş geçer ya doru dürüst beslenemiorum bu hafata geçer inş
önümüzdeki hafta babişimizin doğum günü o yüzden kontrolü gün olmaya karar verdim babişkosuna hediye olarak kendisini göstersin kuzucum senin kontrol ne zaman ikili yaptırcakmısın ben yaptırmıcam 3lüyüde yaptırmıcam henüz doktorumla görüşmedim ama öle karar verdik