2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar gunaydın hepinize. dun kontrolum vardı biliyorsunuz. çok şükür herşey yolunda. 3.50 cm olmuş minişko. 23 haziranda tekrar gideceğim. ikiliye girmek için. öpüyorummm

gözünaydın canım,inş. sağ salim salıklı bir şekilde kucağına alırsın:Saruboceq:

günaydın ben de allah kısmet ederse ocak annesi olacam şu an 6 haftalık hamileyim daha birşey hissetmedim ben de sizinle bebeğimin gelişimini takip edebilir miyim
hoşgeldin canım
tebrikler
tabikide

selinay hele bi ara yemek deme bana ne dersen deydi
malesef öyle olduk

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın sevcanım
bugün nasılsın

kızlar gunaydın hepinize. dun kontrolum vardı biliyorsunuz. çok şükür herşey yolunda. 3.50 cm olmuş minişko. 23 haziranda tekrar gideceğim. ikiliye girmek için. öpüyorummm
maşallah canım
günaydın annişler

günaydın canım

Çizelgeleri ben de göremiyorum ama evdeki bilgisayarda görünüyor, işyerindeki sistem sanırım görüntelemey engel oluyor.

delf çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ama hiç şüphem yoktu zaten
:)
Ben de iple çekiyorum 11 Temmuzda gidicem ense kalınlığına bakıcakmış..
Sizde baktılar mı ense kalınlığı denen şeye?

selam kızlar nasılsınız ben geldim kaç gündür yoktum adapazarına annemlere gittim çok güzel geçti bugün işe beşledım maalesef....:gitme:

kızlar ikili test ne zaman yapılıyor?
:kedi:

oyyy oyy negüzel kızlar bir çoğunuz annenize gidip dinlenmişsiniz biz garipler herşeyi tek başımıza yaşıyoruz birde iş offf offf.kıskandım şimdi sizikaydirigubbakcemile3

tatlım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor....

kızlar bizim dr izne gidiyormuş temmuz 6 ya randevu verdi bana geç kalmış olmayız demi 13+1 oluyoruz o zaman kafama takıldı yoksa başka bir dr da mı yaptırayım?

sağol ceyce ama ban hala diğer tahlillerimi yatırmadım bile iş yüzünden pazartesi izin alıp gitmem gerek

nasılsın melankolicim teşekkür ederim

çok saoll şekerim iiyiz çok şükürr bulantılarımızda bitti büyüyorum bebişimle beraber teyzoşu sen nasılsın nasıl geçti annenlerde zaman offf tatil sonrası işe dönmek çok zor olur yaaaakafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

selam kızlar biraz ortada kaldım sanırım :)))
ben 6+3 günlük hamişim hesaplamaya göre 1şubat 2010 doğum tarihi ama
ocağada kayabilir değil mi?şubat ve ocak arasında kaldım:))
herkese hayırlısı versin Allah sağlıklı sağsağlım alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza

canım çok sağol. inşallah hepimizin ki çok iyi çıkacak

yeni gelen arkidişler hepiniz hosgeldniz
sivrim nerelerdesin bakim sen

hemde nasıl işe gelmek tam bi kabus benim için kendimi çok kötü hissediyorum midem çok bulanıyor...:gitme:

oh ne güzel sen kurtulmuşsun aman bidaha olmayasın opuyorumnanaktan

yeni gelen arkidişler hepiniz hosgeldniz
sivrim nerelerdesin bakim sen

adapazarına gitim anneciğimin yanına hasret giderdik bol bol ama dönüşü çok kötümafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…