2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sivrim bende kasınma var
göbeğimin yan taraflarıda dolmaya baslıyor :uhm: karpuz gibi oldum :roflol:
göğüs uclarım karardı bide inek memesi gibi kocaman oldu :kedi:
şimdilik belirtiler bunlar

canım onun için şimdiden zeytinyağını ve badem yağını karıştırıp sürmek gerekirmiş deriyi yumuşatıp gerilmesinde çatlatmıyomuş benden sölemesi ben deneyeceğim....kaydirigubbakcemile2

bende gerilme var canım kaşınıyo heryerim aslında daha erken. yaa..kaydirigubbakcemile5

bendede var tatlı tatlı kaşınıyo bak badem ve zeytin yağını kullanalım belki faydalı olur...:kedi:

bende yok kaşınma...kusma var bulantı var sıcaklar var offfffff çok bunaldım...

kız o sıcaklar herkeste var allah yardımcımız olsun:gitme:

bebe yağıda iyi gelebilir ama zandımca bebe yağı meme uçlarına daha iyi gelir ne dersin?
opuyorumnanaktan

ladytempocum ben kilo aldım 3 kilo kadar aldım ama ben kilo almamı vitamine bağlıyorum o yüzden vitasmini bıraktım doğal beslenmeye karar verdim

gönülcüm sanada sormuştum aslında balıkesirde hangi dr a gidiyosun diye ama görmedin herhalde.julietii sonradan gördüm.ben aslen balıkesirli değilim 15 yıl orda görev yaptım o yüzden orayı çok seviyorum.şu anda orda değilim ama emekli olunca oraya yerleşebilirim.benim önceki doğumumu zafer bey yaptırmıştı.çok da memnun kalmıştım

sivrim ben uzun zamandır bebe yağı kullanıyorum
cok önceden de kullanıyordum zaten
insallah catlak patlak olmas

herkesin göbeği kaşınırken niye benim popo yanlarım basenlerim kaşınıyo yaa... ben oradan kilo alıyorum zaten almışım 1,5 kg....üff..iştah açık bulantı da yok gibi...hayırlısı artık

badem yağı kıllanma yapıomuş kızlar badem yagı sürmeyin bence en güzeli bebe yagı:)))

ben en son 4 kilo vermiştim ama şimdi 1 2 kilo daha gitmiştir aç geziyorum yiyemiyorum...

ladytempocum ben kilo aldım 3 kilo kadar aldım ama ben kilo almamı vitamine bağlıyorum o yüzden vitasmini bıraktım doğal beslenmeye karar verdim

vitamin iştahı açıyor bide.
ben kullanalı iştahım çok açık bulantılarım kesildi.

bana diyolar vitamınden deildir o die hala kusanlar var benle hamile olup.

bulantın hafiflemiştir diyolar..onla alakası yok yani vitaminle...kaydirigubbakcemile3

ben en son 4 kilo vermiştim ama şimdi 1 2 kilo daha gitmiştir aç geziyorum yiyemiyorum...

ay canım çok kötü ya bende geçti allaha şükür.

çok zor canım ya herşeyden tiksinmek sen hergün serum almalısın canım.. yoksa iyce zayıflıcan

komşum öyle yapardın 5ay kustu canım..mafoldumben

kızlar ben bugün rüyamda kızım oldugu gördüm o kadar güzel şekerdiki..

yalancı emzik verdim agzına..kaydirigubbakcemile3

ve biberon ve öyle güzel emdiki.
inatla emzirmek istedim emmedi rüya işte ama çok şekerdi bir görseniz..zemuszemus

güzel yorumlayın haaa..:kedi:

ben yarın doktora gidicem ama hala izin almadım :umursamaz:
bakalım bişi diceklermi zemuszemus
hele bi desinler
işime gelir vallaa
cantamı kaptığım gibiiii kaydirigubbakcemile

Julicim bakıyorumda bebişini görmeden yapamıyorsun?sen bizim aramızda ençok bebeğini gören annesin

Benim doktorum vitamin vermiycem hiç gerek yok dedi.Sağlıklı beslenme ile halledicez dedi. Bence de vitamin kullanma. Ben normalde kilolu başladım ama hiç kilo almadım. Çok aşırı bulantım da yok...:)
İnşallah çoook şişmeden son varırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…