sivrim bende kasınma var
göbeğimin yan taraflarıda dolmaya baslıyor :uhm: karpuz gibi oldum :roflol:
göğüs uclarım karardı bide inek memesi gibi kocaman oldu :kedi:
şimdilik belirtiler bunlar
canım onun için şimdiden zeytinyağını ve badem yağını karıştırıp sürmek gerekirmiş deriyi yumuşatıp gerilmesinde çatlatmıyomuş benden sölemesi ben deneyeceğim....kaydirigubbakcemile2
benim kaşınmam gerilmem yok zaten benim göbüşüm vardı o yüzden
dr da soledi zaten kilolu bir başlangıç oldugu için 3 ay ın sonunda anca çıkar karnın dedi:)
birde kızlar dr um solemişti kaşıntılar için en güzeli bebe yağı yada vazelinmiş ama günlük
sürmek gerekiyormuş aklınızda bulunsun gerilmeleri başlayan arkadaşlar siz başlayın isterseniz:)
gönülcüm sanada sormuştum aslında balıkesirde hangi dr a gidiyosun diye ama görmedin herhalde.julietii sonradan gördüm.ben aslen balıkesirli değilim 15 yıl orda görev yaptım o yüzden orayı çok seviyorum.şu anda orda değilim ama emekli olunca oraya yerleşebilirim.benim önceki doğumumu zafer bey yaptırmıştı.çok da memnun kalmıştım
herkesin göbeği kaşınırken niye benim popo yanlarım basenlerim kaşınıyo yaa... ben oradan kilo alıyorum zaten almışım 1,5 kg....üff..iştah açık bulantı da yok gibi...hayırlısı artık
ben yarın doktora gidicem ama hala izin almadım :umursamaz:
bakalım bişi diceklermi zemuszemus
hele bi desinler
işime gelir vallaa
cantamı kaptığım gibiiii kaydirigubbakcemile
Benim doktorum vitamin vermiycem hiç gerek yok dedi.Sağlıklı beslenme ile halledicez dedi. Bence de vitamin kullanma. Ben normalde kilolu başladım ama hiç kilo almadım. Çok aşırı bulantım da yok...:)
İnşallah çoook şişmeden son varırız :)