inşaallah görürsün canım,sen içini ferah tut,bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunacak inş.Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin.:Saruboceq:
benimde içim kıpır kıpır
yarın 2li test yaptırcem
kel müdürümden izin kopardın :lepi:
mehlikasu ben de daha önce bebeğimi kaybettiğim için tüm hemogram, tiroid, bağışıklık ve genetik testleri yaptırdı, benim için asıl önemli olan kan pıhtılaşma testleri, bağışıklık testleri ve genetik testlerdi, Allaha şükür bir şey çıkmadı ama iğne vurmaya devam ediyorum halaaaasositososito Bakalım yarınki kontrolümde kalp atışlarını görebilecek miyim, dua ediyorum:Saruboceq:
yaaa benimde dr benden sadece toksoplasma ve sarılık istedi yaptırdım ama başka test istemedi üstelik ben çok kansızım sizde de oluyomu bilmem ama ben 2 adım yürüsem nefes nefese kalıyorum bide kalbim yerinden çıkçak gibi hızlı atıyo varmı aranızda böyle çabuk yorulan
ben varım yokuş çıkınca özellikle aşırı yoruluyorum
kan ilacı ne zaman vercek acaba kansızlıkla alakalı mı bu kadar çabuk yorulmak
canım bende hemen hemen senin gibiyim dr umun senelik izni yüzünden 6 temmuzda randevum ben arayıp sordum 13. hafta oluyorum olurmu dedimtatlım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor....
kızlar bizim dr izne gidiyormuş temmuz 6 ya randevu verdi bana geç kalmış olmayız demi 13+1 oluyoruz o zaman kafama takıldı yoksa başka bir dr da mı yaptırayım?
hımm anladım çook teşekkürler canımsın,
Meyveli soda da gazlı içecek. Zaten içindeki aroma, gerçek vitamin değeri yok. Ben sodayı günde 1 defa içmeye çalışıyorum, mineral çok olduğu için. Ama gazının gitmesini bekledikten sonra. Bazen içine limon sıkıyorum. Tavsiye ederim.
İlk 12 hafta plesanta tam gelişmediği için yediklerimizin bebeğe etkisi fazla yok. Ama 12 hafta sonra plesanta oluşunca her yediğimiz, her hissimiz bebeğe yansıyor.
Olabildiğince bu dönemde katkısız ve ileri işlenmiş ürünlerden uzaklaşmaya çalışıp 3 aydan sonra sağlıklı beslenmeye adapte olmalıyız. Dayanıcaz artık:teselli:
olması normal bildiğim kadarıyla çok şiddetli değilsemerhaba kızlar =)benim kasıklarımda sancım çok oluyor özelliklede biraz aktivitem varsa birde nefesim kesiliyor ya neden böyle oluyor anlamıyorum nefes alamıyorum yetmiyor sanki moralimde düzgün halbuki hani diyip belki psikolojik bişeydir 1-1,5 haftadır var dünden beridir de kalp atışlarım bir artıp bir eksiliyor kalbimde kuş varmış gibi böyle olan varmı ?
yeni gelen arkadaslar
hepiniz hosgeldiniz
casmin bende de oluyor o normaldir herhalde
ben yarın hastaneye gidiyorum zaten evdede misafirim var yanicime pazartesiye kadar yokum
ama ara bulursam kaçarım buraya
öptüm hepinizi
yarın doktora gidecekler insallah hepimiz güzel haberlerde geliriz
kendinize iyi bakın kızlar a.s. a.s. a.s.
kızlar ben bugün rüyamda kızım oldugu gördüm o kadar güzel şekerdiki..
yalancı emzik verdim agzına..kaydirigubbakcemile3
ve biberon ve öyle güzel emdiki.
inatla emzirmek istedim emmedi rüya işte ama çok şekerdi bir görseniz..zemuszemus
güzel yorumlayın haaa..:kedi:
canım folic asitler çeşit çeşit.folicplustan 3 tane içiliyo günde.ama benim folbiol 1 tane içiliyo günde.o yüzden sıkma canını.ayrıca dr un doğru söylemiş bebek sağlamsa düşmez ama sağlam değilse sen istediğin kadar ilaç kullan düşmemesi için düşeceği varsa düşer.oyüzden kafanı takma boşuna.tsh ne oluyo acaba yüksek çıkınca dr ilaç falan vermedimi?ben ve bebeğim Allah'a emanetiz valla,benim doktor ne bağışıklık testleri istedi ne de bebeğin düşmemesi için ilaç verdi,ben düşmesini önlemek için ne yapabiliriz acaba dedim diğeri düşmüştü dedim,hiçbişey yapılmaz dedi,eğer sağlamsa kalır tutunur dedi,folik asitte günde 1 iç dedi (herkes 3 içiyormuş) bir de b vitamini verdi günde 2 kez de onu içiyordum bitti,test olarak ta sadece hemogram,tsh,t3,t4,hıv,tam idrar tahlili istedi başka biey istemedi,kanım düşük çıktı tsh de biraz düşük çıktı,idrar da da birer adet eritrosit ve lökosit çıktı yarın işçıkışı gidip gösterecem bakalım ne diyecekbenneyaptımki
kızlar bişey sorucam
önceki gün doktora gitmiştik eşim doktora ikiz olsa hemen belli olurmuydu diye
sordu doktor şuan öğle bişey yok
bazen daha sonra da çıkabiliyo dedi olursa hemen söyleriz zaten dedi :)
eşim ailesin de de benim ailem de de çok fazla ikiz var da ondan sorduk
ne zaman sonra çıkar diye sormadık ama
yeni gelen arkadaslar
hepiniz hosgeldiniz
yalel nerde devam etmek istersen orda devam et canım.genelde erken geliyormuş bebişler.ben dua ediyorum yılbaşını geçirsin diye.ama sezeryan gibi bir durumda öyle bir şansım yok..bir yıl kaybetmesini istemem kuzumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?