2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benimde içim kıpır kıpır
yarın 2li test yaptırcem
kel müdürümden izin kopardın :lepi:

inşaallah görürsün canım,sen içini ferah tut,bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunacak inş.Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin.:Saruboceq:

inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım, hepimizin ortak dileği bu di mi?kaydirigubbakcemile3

benimde içim kıpır kıpır
yarın 2li test yaptırcem
kel müdürümden izin kopardın :lepi:

hadi bakalım juli, kıssss bi de yarın cinsiyetini de öğreniyormuşsun ne güzel heeeezemuszemus

ben ve bebeğim Allah'a emanetiz valla,benim doktor ne bağışıklık testleri istedi ne de bebeğin düşmemesi için ilaç verdi,ben düşmesini önlemek için ne yapabiliriz acaba dedim diğeri düşmüştü dedim,hiçbişey yapılmaz dedi,eğer sağlamsa kalır tutunur dedi,folik asitte günde 1 iç dedi (herkes 3 içiyormuş) bir de b vitamini verdi günde 2 kez de onu içiyordum bitti,test olarak ta sadece hemogram,tsh,t3,t4,hıv,tam idrar tahlili istedi başka biey istemedi,kanım düşük çıktı tsh de biraz düşük çıktı,idrar da da birer adet eritrosit ve lökosit çıktı yarın işçıkışı gidip gösterecem bakalım ne diyecekbenneyaptımki

yaaa benimde dr benden sadece toksoplasma ve sarılık istedi yaptırdım ama başka test istemedi üstelik ben çok kansızım sizde de oluyomu bilmem ama ben 2 adım yürüsem nefes nefese kalıyorum bide kalbim yerinden çıkçak gibi hızlı atıyo varmı aranızda böyle çabuk yorulan

ben varım yokuş çıkınca özellikle aşırı yoruluyorum

Kızlar kan değerleri düşük olanları kuru kara üzümü çekirdeğini çğneyerek yesin iyi geliyor kansızlığa, bol meyve ve et türü besinler yeyin, bolsu...

mehlikasu ben ilk gebeliğimde de aynı doktora gidiyordum, düşükten 1 aysonra nedene yönelik testleri yaptırdı, ben yapılmasını özellikle istemiştim, çoğu doktor 2-3 olmadan yapmıyor ama benim ne yaş ne de psikolji olarak aynı şeyleri yaşamaya tahammülüm kalmadı, ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış, şimdi clexane diye bir iğne, çocuk aspirini ve cironene jel kullanıyorum...Eğer nasibi yoksa, ne yaparsam yapayım faydası yok ama eğer nasibi varsa ve bunlar bir baheneyse bebeğim için ben elimden geleni yapmış olacağım :)

kan ilacı ne zaman vercek acaba kansızlıkla alakalı mı bu kadar çabuk yorulmak

evet kansızlıkla alakası olabilir,kan ilacı sonraki aylarda veriliyormuş ben doktor demiştim ben de kansızlık var kan ilacı verecekmisiniz diye; o, sonra dedi,

merhaba hanımlar, ben henüz hangi ay annesi olacağımı anlayamadım. :)
o sebeple ocak ve şubata aynı anda takılıyım dedim...

27 nisan sat : buna göre 6+3 günlük gebeyim.
ultrasona göre 6+1 oldu bugün.
ocak sonu - şubat başında bekliyormuşuz meleğimi..

var mı böyle muallakta kalan aranızda?

merhaba kızlar =)benim kasıklarımda sancım çok oluyor özelliklede biraz aktivitem varsa birde nefesim kesiliyor ya neden böyle oluyor anlamıyorum nefes alamıyorum yetmiyor sanki moralimde düzgün halbuki hani diyip belki psikolojik bişeydir 1-1,5 haftadır var dünden beridir de kalp atışlarım bir artıp bir eksiliyor kalbimde kuş varmış gibi böyle olan varmı ?

kızlar bişey sorucam
önceki gün doktora gitmiştik eşim doktora ikiz olsa hemen belli olurmuydu diye
sordu doktor şuan öğle bişey yok
bazen daha sonra da çıkabiliyo dedi olursa hemen söyleriz zaten dedi :)
eşim ailesin de de benim ailem de de çok fazla ikiz var da ondan sorduk
ne zaman sonra çıkar diye sormadık ama

yeni gelen arkadaslar
hepiniz hosgeldiniz
casmin bende de oluyor o normaldir herhalde

ben yarın hastaneye gidiyorum zaten evdede misafirim var yanicime pazartesiye kadar yokum
ama ara bulursam kaçarım buraya
öptüm hepinizi
yarın doktora gidecekler insallah hepimiz güzel haberlerde geliriz
kendinize iyi bakın kızlar a.s. a.s. a.s.

benim doktordamı sorun varki 34 tane sonuç var bende 34 tane birşeye bakılmış yarın göstericem bakalım neymiş sorarım ozaman..

yalel nerde devam etmek istersen orda devam et canım.genelde erken geliyormuş bebişler.ben dua ediyorum yılbaşını geçirsin diye.ama sezeryan gibi bir durumda öyle bir şansım yok..bir yıl kaybetmesini istemem kuzumun..

canım bende hemen hemen senin gibiyim dr umun senelik izni yüzünden 6 temmuzda randevum ben arayıp sordum 13. hafta oluyorum olurmu dedim
oda başı demi dedi evet dedim ozaman sorun yok ama sonu olmaz dedi
bak ikimizin randevusuda aynıymış

hımm anladım çook teşekkürler canımsın
olması normal bildiğim kadarıyla çok şiddetli değilse
bi zahmet az temizlik yap az kendine dikkat et casmin hanım
ben öğrendiğim günden beri elimi bişeye vurmadım kocim sağolsun

kankaaaaa
özleyeceğim seni
inşallah testler iyi çıkar:Saruboceq:

smh smh kız allah seni ene etmesin ne gülldüm kızz temizliğe başlayalı daha 2 gün oldu olmadı hahahahhahahahahah=)tmm dikkat ederim ne bilim zeynoda son bir hafta kala yaşadım bunu o da normaldi yani son haftam birde temmuza yı sıcakları olunca bu biraz erken sırt üstü yatmanın iyi olmadığını biliyorum o zaman neffes kesilirmiş anne rahatsız olurmuş ama bu bende ayaktaykende oluyo ondan merak ettim hemen hemen herkeste var heralde iyi oldu öğrendiğim=)saolun kızlar..

canım öncelikle rüyan hayırlı olsun
bende erkek 1-2 yaşında çocuk görmüştüm benim çocuğummuş
sonrada bebek oluverdi erkek emzirdim falan
site gezinirken okudum ki
rüyalar tersine çıkarmış
acaba ne demek
hayır olsun diyorum

canım folic asitler çeşit çeşit.folicplustan 3 tane içiliyo günde.ama benim folbiol 1 tane içiliyo günde.o yüzden sıkma canını.ayrıca dr un doğru söylemiş bebek sağlamsa düşmez ama sağlam değilse sen istediğin kadar ilaç kullan düşmemesi için düşeceği varsa düşer.oyüzden kafanı takma boşuna.tsh ne oluyo acaba yüksek çıkınca dr ilaç falan vermedimi?

ikiz olsa, sonradan nasıl çıkacakki?
ben hiç anlamadım o olayın mantığını..

yeni gelen arkadaslar
hepiniz hosgeldiniz

hoşbulduuk,
ben size gelicem artık galiba.
kendimi şubat annesi sanıyordum, ocak annesi de olabilirmişim.

valla, ben de sandımki tam gününü dikkate alıcaz.
hesapladım internette, 1 şubat diyor tüm hesaplayıcılar.
dedim, tamamdır 1 şubatta doğum var :)

bugün doktor dediki, o iş öyle olmuyor.. erken de gelebilir, ki büyük ihtimalle erken gelir.
sen ocak sonu bekle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…