2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Julicim bakıyorumda bebişini görmeden yapamıyorsun?sen bizim aramızda ençok bebeğini gören annesin

zemuszemuszemuszemus haklıosın valla
gecen haftada iki kere görmüştüm opuyorumnanaktan
ama napiiiiiiiim dayanamıyom :kedi:

sonuçları aldık email ilede bazı degerler yüksek gibi bazıları düşük gibi kafam karıştıda
onu sorcaktım neyse sordum burdaki dra.

sonuçları aldık email ilede bazı degerler yüksek gibi bazıları düşük gibi kafam karıştıda
onu sorcaktım neyse sordum burdaki dra.

benimde kan değerlerim biraz düşük çıktı daha doktora sormadım ama normal değerlerle karşılaştrdığımda biraz düşük benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim kan değerlerim hep yüksek çıkıyordu, demir bağlama oranı falan da, ben bi ara ona kafayı takmıştım, doktorum kızdı ne güzel neye kafayı takıyorsun diye...

benim rubella kızamıkçık 29 çıkmış referans deger 0-10 arası
serbest t4 de 22.17 referans deger 12 -22
toksoplasma ıg g 0 bu çok düşük yani negatişf yazıyor.tsh o.oo6 referans 027-4.2
sizce ne demek bunlar...

Kızlar benim kan değerlerim hep yüksek çıkıyordu, demir bağlama oranı falan da, ben bi ara ona kafayı takmıştım, doktorum kızdı ne güzel neye kafayı takıyorsun diye...

benim doktorum demir,demir bağlama testlerini istemedi hemogram istedi,rubella ,toxoplazma falan da istemedi,daha önce düşük yaptığımı da biliyor üstelik,bir de 10 haftalık olduk daha yeni istedi testleri,çoğu kişilerden kalp atışını duyduktan sonra istiyor doktorları,ya ben doktorumdan memnun değilim ama evime yakın olduğu için ve akşam 6'ya kadar hasta kabul ettikleri için gidiyorum,işçıkışı yolumun üzeri işyerinden izin almama gerek kalmıyor o yüzden gidiyorum bu doktora,gerçi doktorun hastalarıyla konuştuğumda memnun olduklarını söylüyorlar ama ben hiç memnun değilim olmassa 1-2 defa daha giderim sonra değiştiririm

ecrin canım, rubella ve kızamıkçık geçirmişsin bağışıklığın var görünüyor, toxoplazma geçirmemişsin o nedenle çiğ ete dokunma, hijyene dikkat, kedi köpekten uzak dur, çiğ et sakın yeme...Sanırım tirodin de çok az da olsa bir sorun var gibi görünüyor, ilaçla dengeliyorlar, benin anladığım bu ama doktorun bu konuda dafa farklı şeyler söyleyebilir, sonuç da uzman onlar...:gitme:

benim tsh 0.08 çıktı normal değerler 0.34-5.6 yazıyor,tsh düşük biraz,t3-t4 normal sınırlar içinde

sagol anjelic.moralim bozuk yaa.offf saglık ocagındaki dr bana guatrın varmı dedi yok dedim.kızamıkçık geçirmedimki rubella ne

mehlikasu ben de daha önce bebeğimi kaybettiğim için tüm hemogram, tiroid, bağışıklık ve genetik testleri yaptırdı, benim için asıl önemli olan kan pıhtılaşma testleri, bağışıklık testleri ve genetik testlerdi, Allaha şükür bir şey çıkmadı ama iğne vurmaya devam ediyorum halaaaasositososito Bakalım yarınki kontrolümde kalp atışlarını görebilecek miyim, dua ediyorum:Saruboceq:

hosgeldin anjelim opuyorumnanaktan
fazla yorma bebişi emii

saol julicim, bazen çalışmak iyi geliyor kafan dağılıyor, yarını nasıl edicem bilmiyorum, içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2

sagol anjelic.moralim bozuk yaa.offf saglık ocagındaki dr bana guatrın varmı dedi yok dedim.kızamıkçık geçirmedimki rubella ne

Canım moralini niye bozuyorsunki, testlerin çok güzel çıkmış, saydıklarıma benim de bağışıklığım çıkmıştı ve doktorum bunları geçirmiş olman çok iyi demişti, aşı olman gerekiyordu yoksa, hrm kızamıkçık grip gibi hafif ateşli geçiriyormuşsun, anlamıyormuşsun bile, kızamık gibi diil...Tiroid konusuna da takılma, sendeki çok hafif belki ilaç kullanmaya bile gerek kalmaz, hem ne sorunları olan insanlar var, şükürler olsun senin hiçbir şeyin yok, tahlillerin çoook güzelkaydirigubbakcemile3

inşaallah görürsün canım,sen içini ferah tut,bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunacak inş.Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…