gunaydın kızlarrrr. ya kızlar benim doğum tarihi 03.01.2010 diyor. şimdi bu çocuk tam o tarihte doğmayıp erken gelecek herhalde e ben aralık annesi mi olacağımmm? ya bana ne ben sizi bırakmam. ben burda kalıcam
canım folic asitler çeşit çeşit.folicplustan 3 tane içiliyo günde.ama benim folbiol 1 tane içiliyo günde.o yüzden sıkma canını.ayrıca dr un doğru söylemiş bebek sağlamsa düşmez ama sağlam değilse sen istediğin kadar ilaç kullan düşmemesi için düşeceği varsa düşer.oyüzden kafanı takma boşuna.tsh ne oluyo acaba yüksek çıkınca dr ilaç falan vermedimi?
canım demek tr geldin oluyoda bayakızlar tekrardan merhaba burdan haber vermistim size sonra doktor kontrolu icin hemen turkiyey geldim 2 hafta once geldigim gibi doktora gittim daha cok kucuktu kese gorundu yarın da kalp atısı icin gidecegim insallah gorunur yarın 6+6 oluyor doktorum gorunur dedi insallah bakalım bu kadar erken kalp atısını duyanınız varmıydı bircogunuz bebisleri buyutmussunuz ne guzel benim 30 ocak dogum tarihi gozukuyor o yuzden daha kucuk bebisim bu aralar cok nete giremedim annemdeydim arada yine yazmaya calısırım hepiniz kendinize ve bebislere iyi bakın tamam mı
merhaba canım tebrik ederimkızlar benimde 7+4 doğum ocak 20lere geliyor sanırım..Hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli hayırlı olarak doğsun inşallah..
demek oğlak bebişi olmak şanslı:ecrin_bebek:bende 2010 anne adayıyımmm ve çok ama çok mutluyum.Hiç beklenmedik bi zamanda girdi hayatımıza.Önce şok olduk.Ama bu heyecanlı bekleyişe adapte olduk. .5nisan sat tarihim tahmini doğum tarihimde 10 ocak. Şimdiden burcunu araştırdım Oğlak bebeşi olcakmış ve oğlak anneleri çok şanslı olurlarmış. 2010 anne adaylarını kutluyorum....Bi avazda sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşmayı Allah nasip etsin inşallah...
okulda bitiyor hemerhaba kızlar ben de bugün çok yoruldum şu karneleri yarın verelim de bi rahatlayalım....insan hamileliğinin ilk 3 ayında çalışmamalı bence evde birisi ona bakmalı ben çok zorlanıyorum midem çok bulanıyor doğru düzgün yiyemiyorum okul kabusa dönüyor....
yarın ben de doktora gideceğim 11. haftayı doldurmuş olarak gideceğiz inşallah iyidir minik kuşum.
canım nasıl oldun senslm kızlar nasılsınız ben annemlerde kalıyom gündüzleri gece geliyom eve
anca yazdıklarınızı okuyan kadr
yeni arkdşları tbrik ederim
Benim de biyokimya,hıv,hepatit,rubella ,toksoplazma vb testlerim ile hemogramıma ve troidime bakıldı.Daha önce kansız olduğum için tedavi görüp öyle hamile kalmıştım.Kanımo yüzden şimdilik iyi görünüyor .Demir hapını bulantı yaptığı için doktorlar ilk 3 ay vermiyorlar.
Geçenlerde başım çok ağrıdı dayanılacak gibi değildi mecburen 1 tane parol içtim.Gebelikte bir sakıncası yok içeblirsin dedi doktorum.Ama inşallah bir daha gerek kalmaz.En azından şu 3 aylık dönemde.
Bu arada dişlerimde de sıkıntılar var.Çürük değil ama dişetlerim sanırım.Doktora görünmem lazım bir.Bu benim 2.gebeliğim ve diğerinde daha mutluydum.Bu biraz sıkıntılı geiyor.Alışamadım hala.İlk trimesteri atlatsaydık bi en azından.
canım benim aynen eynen böyleydimGünaydın kızlaropuyorumnanaktan
bilgisayara bakarken bile midem bulanıyokafamçokkarıştı
kaç haftaya kadar sürüyo bulantılar
inşallah çabuk atlatırız:Saruboceq:
kesin 1-2 kilo vermişimdir
çünkü 1 haftadır ağzıma doğru düzgün lokma girmedimafoldumben
günaydın arkadaşlar;
canımbenim kullandığım folikplus,ya sanırım onu bana düşükten sonra ssk daki doktor yazmıştı,nolur nolmaz diye bir de ssk daki doktorlara gitmiştim,şuanki dotorumun yazdığı farklıydı o bitmişti çoktan,belkide benim kullandığımı folibol sanıyordur,bugün doktora gidince sorarım,hem test sonuçlarını gösterecem,tsh yani tiroid hormonu biraz düşük çıktı,bugün gidince gösterecem ,bakalım ne diyecekCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?