2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Çok şükür doğal yoldan kolaylıkla hamileyiimm. Tahmini doğum tarihi 25 Ocak 2010. Eşimin göbek, benimse bebek diye tanımladığım çok minik çıkıntım bile var:))
Darısı dileyenlerin başına, bize de sağlıkla tamamlayıp hamileliği,2010 Ocak ayında bebişlerimizi kucağımıza almayi diliyorum..
Sevgiler..

canım tebrikler.iyi dileklerin için de tşkler amin.

kızlar bugün acaip şişkinlik var gaz var bende.nefes almakta bile zorlanıyorum bu şişkinlik yüzünden.benim gibi olan var mı aranızda?

merhabalar yeni gelenler hoşgeldiniz ben yine çok kötüyüm dün çok kötü kustum boğazım o kadar tahriş oldu ki kan geldi resmen akşamdan beri yutkunamıyorum midem çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum

canım doktorunu hemen ara durumu anlat bence.cunku onerecegı ılaç vs birseyler vardır ihmal etme bence...

kızlar bugün acaip şişkinlik var gaz var bende.nefes almakta bile zorlanıyorum bu şişkinlik yüzünden.benim gibi olan var mı aranızda?

olmazmı hergun sıskınlık var bende.sankı kalbım sıkıverıyor nefes zor alıyorum gıbı oluyor ama cok kısa suruyor bende anıden yoruluyorum.

tebrıkler canım.saglıcakla kucagımıza alırız inşallah...

olmazmı hergun sıskınlık var bende.sankı kalbım sıkıverıyor nefes zor alıyorum gıbı oluyor ama cok kısa suruyor bende anıden yoruluyorum.
ani yorgunluk bende de var gönülcüm.daha işin başındayız ama napcaz sonra bilmem.dr un sana folikasitten başka bi şey verdimi?kalsiyum filan*

elevıt kullanıyorum bırde demır hapı verdı baskada birsey vermedı canım..

Hoşgeldiniz .Allah tamamına erdirsin.:lepi:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz .Hepimiz sağlıkla kucağımıza lırız inşallah..

ay ben bu popymam sitesine bayıldım ayolsositososito çocuğunuza isim bile buluyorlar çok hoşuma gitti inşallah cinsiyetleri öğrendiğimizde bi girip bakmak istiyorum ne isim önerecek bebişime

ooo süpermiş o t-shirtler :)
ben de bakıcam. sağolasın kevser.

bakın waikiki'de ayrıca bizler için de beli lastikli pantolonlar var.
ilk 3-5 ay idare edebilecek türden şeyler ve çok ucuzlar.
gebe gibi mağazalarda 100-150 tl iken lastikli pantolonlar, waikiki'de 20-25 tl arası değişiyor. ben 4 tane birden aldım geçen gün :)

yesmo'cum hayırlı olsun, alllah tamamına erdirsin inşallah, melekleri kucaklarımızda grelim hepberaber.

esracım, bana da tuhaf şeyler oluyor..
midem bulanacak gibi hissediyorum sürekli. karnım acıkıyor, canım bişey yemek istemiyor. sanki ne yesem, birazdan çıkaracak gibiyim.. korkumdan yiyemiyorum.
tuhaf valla..
mis gibi yemekler yapıyorum, özenip yerim belki diye... ama nafile... ekmek köşesine peynir domates doldurup yiyorum 2 gündür.

kızlaaarrr, bugün bizim için çok özel.. paylaşmak istedim sizlerle.. :)

Geçen sene bugün, eşim bana çok tatlı ve romantik bir evlilik teklifi yapmıştı :)

tebrikler yesmo ocak annelerine hosgeldin insallah ocak ayında hepimiz bebislerimizi kucagımıza saglıkla aldıgımızı goruruz

slm kızlar cuma kontrolümüz vardı...çok şükür güzel geçti ve dr um ikiz gebelik soru işareti dedi.....:))) 2 tane yolk sac gördü...1 bebeğin kalbini ve kendini gördük şükür eger ikizise onuda 10 gün sonra göreceğiz...ama yanılmada olabilir dedi gölgesi falan...bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz....

haydi bakalım :)
hayırlısı olsun yasemincim,
minik zuzunun kalbini duymuşsunuz sanırım, allah bağışlasın canım.
ikinci de varsa, büyük sürpriz olr :) ben de meraklandım hakkatten bak şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…