kızlar kilo alan var mı içinizde?
ben 1 kilo aldım doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktı 47 kiloydum 6+6 ken gittiğimde 48 olmuştum
canım salıya ne kalmış allasenvalla oldu ama neyse affettim.Ya tecrubeli arkadaslar benimle paylasirsa sevinirim,ben suan tam 8+0 hamileyim en basindan beri cok fazla sikayetlerim olmadi cok sukur ama sabahlari yinede kendini hissettirir derecede mide bulantim oluyodu ama son bir iki gundur nerdeyse kesildi ve gögüs hassasiyetimde baya azaldi,sevinmem gereken yerde uzuluyorum.Daha once yine burda okumustum ki bebek rahimde olünce belirtilerde kayboluyomussenağlamaacabe benim bebegime biseymi oldu ki:Saruboceq:yani ne bileyim eger kotu bisey olsa bi kanama agri falan herhangi bisey olmazmi?Yada hissedilmezmi hic?Sali gunu randavum var ama nasil sabredicem bilmiyorum,bana yardim edin yaaasenağlama
öğleden sonra bi şişlik oluyo benimde göbeğim davul gibi oluyogünaydın kızlar nasılız bakalım valla benim biraz ağrılarım oluyo azalmıştı gerçi ama dün akşam ve bu sabah ağrım oluyo makatıma doğru ama normal olduğunu bildiğim için telaş etmiyorum rahim geniledikçe ister istemez ağrın oluyo her yerinde valla benim göbekte sanki 5 aylık gibiyim yahu gerçi biraz kilolu hamile kaldım ama genede çok şiştim
canım içini ferah tut duyacaksın kalp atışını ve güzel haberlerle mutluluktan uçarak yazacaksın:Saruboceq:Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Bu akşam doktora gidiyorumzemuszemus
Kalp atışlarını duymayazemuszemus
Nolur dua edin bende kalp atışlarını duyayım:gitme:
smhsmh canım sana da çok teşekkür ederim, bu arada biz seninle aşılama topiclerinden tanışıyoruz, hatırladın mı beni...
ya kizlar sizin bu yazdiklarinizi bende biliyorum belirtiler 9 ay surmez kisiden kisiye degisir ben aslinda oyle kendimi dinleyen biride degilimdir ama hamile kaldigimdan beri bi garip oldum yauw.Bide uzucu haberleri okuyunca bi suru arkadasimiz bebegini kaybetmis hic bir belirti olmadan bende son uc gundur kendimi inanilmaz iyi hissediyorumzemuszemushamileligimin basindan beri bi yorgunluk,sabahlari cok siddetli olmasada mide bulantisi falan olurdu,gögüslerimin hassasiyeti gittiCADIARZUbide ustune yasanmis seyleri okuyunca bunalima soktum kendimi istebenneyaptımkiAma umarim hepimizin bebisleri iyidir ve saglicakla kucagimiza alirizopuyorumnanaktanbu arada henuz bende kilo almadim hem daha cok erken degilmi kilo icin kizlar ya alan varmi aranizda yada göbegi falan cikan
canım zaman ilerledikçe belirtilerin azalması gerekmezmi zaten,hüsnü kuruntu yapıp kendinizi üzmeyinkızlar bugün bende nerdeyse aynı dertten muzdaribim .Endişelenmeye başladım ister istemez.Geceleri en az 4-5 kez wcye kalkıyodum 2-3 gündür gece 2 kere ya kalkıyorum yada kalkamıyorum uyuyorum.Göğüslerimde hafif hafif ağrılar var ama ,aman aman bi büyüme yok.Geceleri biraz bulantım oluyo o kadar 3 gündür nerdeyse hamile ollduğumu unuttum niye böyle oldu ya inşallah bi sorun yoktur:Saruboceq: kontrolümede 9 gün kadar zaman var daha
ağzına sağlık aynen böyle kızlarcanım benım goguslerım cok serttı artık eskısı gıbı sert degıl ve acımıyorda o kadar.bas donmelerım vardı o da azaldı,kasık agrılarım bellı olmuyor artık gunduz hıcbırseyım yokken gece agrım oluyor yanı eskısı gıbı sureklı agrımıyor canım.mıde bulantım hıc olmamıstı halen de yok.iştahım kımı zamn az sıcaklardandır dıye dusunuyorum.zaten cogumuz 2.5 aylık yada 3. aya gırıyor bazı belırtılerın azalması hafıflemesı normaldır bence ilk zamankı gıbı olmaz belırtıler...o yuzden acaba oldumu vs seylerı kafanıza takmayın getırmeyın oyle seyler aklınıza.hepımızın bebıslerı Allah'a emanet korkmayın bırsey olmaz.arkadasımızın dedıgı gıbı ayetel kursi okuyun Allah'emanet edın hem kendınız hem bebısınızı.koruycak olan Allah.bosu bosuna vesvese yapmayın lutfen.herkesın durumu farklı bunye farklı.endıselenmenıze gerek yok bence...zemuszemus
sanırım aldım ilk başta canım bişey isemiyodukızlar kilo alan var mı içinizde?
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım:))))
kızlar muayene ücretlerinin nasıl?bizim burda çok farklı her hastane sizin orada mı ole?
benim dr 20 lira alıyo ama başka yerler 8-10-15 alanlarda var?
[B .!.:ağzına sağlık aynen böyle kızlar
ben bu hafta daha iyiydim gibi
şimdi bugün gene midem bulanmkatan hal olacağım
hafta sonu kocişle gezme günü olunca bilerek oldu herhaldelmaz:[/B]
]
aynen canım takma kafana moralını bozma...benım gobek cıktı ya sıskınlık benımkısı..hele aksam olunca 4-5 aylık gıbıyım.gorenler gobek cıkmıs dıyor yok o sıskınlık dıyınce ınanmıyorlar kılo aldın o zamn dıyorlar hayır aynı kılomdayım dıyorum ama ınandıramıyorum kımseyı yaaaa....
canım kayınvalıdemın komsusu var benımle aramızda 3 hafta var o da hafta içi kotu.hafta sonu oldumu bebek onu rahatsız etmıyor.gezecegımızı bılıyor ya ondan musade edıyor dıyor.senınkıde tam tersı gezmeyın benımle ılgılenın demeye calısıyor bence....
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım:))))
kızlar muayene ücretlerinin nasıl?bizim burda çok farklı her hastane sizin orada mı ole?
benim dr 20 lira alıyo ama başka yerler 8-10-15 alanlarda var?
duyarsın canım hiiç endişeleme, ben de aynı kaygılarla gitmiştim , ama orda kalplerini görünce ağlamak yok benim gibi :kedi:
canım salıya ne kalmış allasen
at kafandan şu olumsuz düşünceleri
lmaz:
öğleden sonra bi şişlik oluyo benimde göbeğim davul gibi oluyo
canım içini ferah tut duyacaksın kalp atışını ve güzel haberlerle mutluluktan uçarak yazacaksın:Saruboceq:
canım ben erkek infertilitesi topiğindeydim
dr aşılama yapalım demişti ertelemiştim belki soru sormuş olabilirim
ama pek takılmadım o sürece geçmediğim için
olsun burda tanışırız tatlm
canım yaptım .çok sağol
shine, yalel ve tüm arkadaşlar teşekkür ederim
shine tüp mü yaptırdın sen ikiz olur benimde inşallah dedin ya :)
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
merhaba taze aniş adayları ben temmuz topigindenim aslında dogum agustos görünüyo iki topikte birden idare ediyoruz işte heyecanınızı paylaşmak istedim yazdıklarınızı okuyunca 8 ay geriye gittim allahım ne muhteşem bi duyguydu mutluluk endişe şaşkınlık hepsini birarada yaşarken içinizde bi mucize yeşeriyo tadını çıkarın hiç endişelenmeyin onlar sıkı sıkı tutunup büyüyecekler başta haftalar geçmek bilmeyecek ama sonra hareketlerini hissedince herşey daha sahici gelecek ve çok rahatlıyacaksınız tekrar kutlarım sizleri ha bu arada beninde arkadaşım kısmet olursa ocak annesi olacak aranıza katılır umarım saglıkla kalın opuyorumnanaktan
merhaba taze aniş adayları ben temmuz topigindenim aslında dogum agustos görünüyo iki topikte birden idare ediyoruz işte heyecanınızı paylaşmak istedim yazdıklarınızı okuyunca 8 ay geriye gittim allahım ne muhteşem bi duyguydu mutluluk endişe şaşkınlık hepsini birarada yaşarken içinizde bi mucize yeşeriyo tadını çıkarın hiç endişelenmeyin onlar sıkı sıkı tutunup büyüyecekler başta haftalar geçmek bilmeyecek ama sonra hareketlerini hissedince herşey daha sahici gelecek ve çok rahatlıyacaksınız tekrar kutlarım sizleri ha bu arada beninde arkadaşım kısmet olursa ocak annesi olacak aranıza katılır umarım saglıkla kalın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?