2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben 1 kilo aldım doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktı 47 kiloydum 6+6 ken gittiğimde 48 olmuştum

doktordakı kılo onemlı degıl bence cunku belkı o zamn karnın toktu yada kıyafetlerın oncekı tartıldıgından daha agır geldıler cunku farklı kıyafet gıyıyor ınsan.yada ayakkıbalr farklıydı ayagında...en guzelı benım tavsıyem sabah ac karnına tuvalete gırdıkten sonra ve uzerınde cok ınce kıyafet varken tartıldıgınız kılo asıl kılonuzdur.ben 55im normalde ama doktora 57 cıkmıstım.o yuzdn kendı tartıldıgımı dogruya alıyorum...benım onerım tabıkıde...

canım salıya ne kalmış allasen
at kafandan şu olumsuz düşünceleri
lmaz:

öğleden sonra bi şişlik oluyo benimde göbeğim davul gibi oluyo

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Bu akşam doktora gidiyorumzemuszemus
Kalp atışlarını duymayazemuszemus
Nolur dua edin bende kalp atışlarını duyayım:gitme:
canım içini ferah tut duyacaksın kalp atışını ve güzel haberlerle mutluluktan uçarak yazacaksın:Saruboceq:
smhsmh canım sana da çok teşekkür ederim, bu arada biz seninle aşılama topiclerinden tanışıyoruz, hatırladın mı beni...

canım ben erkek infertilitesi topiğindeydim
dr aşılama yapalım demişti ertelemiştim belki soru sormuş olabilirim
ama pek takılmadım o sürece geçmediğim için
olsun burda tanışırız tatlm

ya kizlar sizin bu yazdiklarinizi bende biliyorum belirtiler 9 ay surmez kisiden kisiye degisir ben aslinda oyle kendimi dinleyen biride degilimdir ama hamile kaldigimdan beri bi garip oldum yauw.Bide uzucu haberleri okuyunca bi suru arkadasimiz bebegini kaybetmis hic bir belirti olmadan bende son uc gundur kendimi inanilmaz iyi hissediyorumzemuszemushamileligimin basindan beri bi yorgunluk,sabahlari cok siddetli olmasada mide bulantisi falan olurdu,gögüslerimin hassasiyeti gittiCADIARZUbide ustune yasanmis seyleri okuyunca bunalima soktum kendimi istebenneyaptımkiAma umarim hepimizin bebisleri iyidir ve saglicakla kucagimiza alirizopuyorumnanaktanbu arada henuz bende kilo almadim hem daha cok erken degilmi kilo icin kizlar ya alan varmi aranizda yada göbegi falan cikan

aynen canım takma kafana moralını bozma...benım gobek cıktı ya sıskınlık benımkısı..hele aksam olunca 4-5 aylık gıbıyım.gorenler gobek cıkmıs dıyor yok o sıskınlık dıyınce ınanmıyorlar kılo aldın o zamn dıyorlar hayır aynı kılomdayım dıyorum ama ınandıramıyorum kımseyı yaaaa....

canım zaman ilerledikçe belirtilerin azalması gerekmezmi zaten,hüsnü kuruntu yapıp kendinizi üzmeyin
ağzına sağlık aynen böyle kızlar
ben bu hafta daha iyiydim gibi
şimdi bugün gene midem bulanmkatan hal olacağım
hafta sonu kocişle gezme günü olunca bilerek oldu herhaldelmaz:

kızlar kilo alan var mı içinizde?
sanırım aldım ilk başta canım bişey isemiyodu
ama şimdi şiştim sanırsam

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım:))))
kızlar muayene ücretlerinin nasıl?bizim burda çok farklı her hastane sizin orada mı ole?
benim dr 20 lira alıyo ama başka yerler 8-10-15 alanlarda var?

canım heryerin fiyatı farklı
bende özel üniv hast. gidiyorum doç. 40 lira veriyorum

[B .!.:
ağzına sağlık aynen böyle kızlar
ben bu hafta daha iyiydim gibi
şimdi bugün gene midem bulanmkatan hal olacağım
hafta sonu kocişle gezme günü olunca bilerek oldu herhaldelmaz:
[/B]

]

canım kayınvalıdemın komsusu var benımle aramızda 3 hafta var o da hafta içi kotu.hafta sonu oldumu bebek onu rahatsız etmıyor.gezecegımızı bılıyor ya ondan musade edıyor dıyor.senınkıde tam tersı gezmeyın benımle ılgılenın demeye calısıyor bence....

Ya ben zaten hamile kalmadan kilo almistim normalde 55 olmam gerekirken hemen hemen 60 la hamile kaldim ilk dr kontrolunde 60,5 ciktim ama bu sabah kendim tartildigimda 58 kiloydum tabii pijamalarimla:jeyyar:bakalim sali ne kadar cikicam almadim diye biliyorum ama.simdiden dikkat etmek lazim son aylarda ister istemez alicaz zaten umarim en saglikli sekilde basarabiliriz

ayy oda iyiymiş alkisalkisalkis
zaman hemencik geçsin istiyorum yaaa
bizde tadını çıkaralım hep beraber demikaydirigubbakcemile5

duyarsın canım hiiç endişeleme, ben de aynı kaygılarla gitmiştim , ama orda kalplerini görünce ağlamak yok benim gibi :kedi:

kevser ve smhsmh ikinize teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
sadece ikinize.
koca topikte sadece ikiniz inşallah duyarsın dediniz.

merhaba taze aniş adayları ben temmuz topigindenim aslında dogum agustos görünüyo iki topikte birden idare ediyoruz işte heyecanınızı paylaşmak istedim yazdıklarınızı okuyunca 8 ay geriye gittim allahım ne muhteşem bi duyguydu mutluluk endişe şaşkınlık hepsini birarada yaşarken içinizde bi mucize yeşeriyo tadını çıkarın hiç endişelenmeyin onlar sıkı sıkı tutunup büyüyecekler başta haftalar geçmek bilmeyecek ama sonra hareketlerini hissedince herşey daha sahici gelecek ve çok rahatlıyacaksınız tekrar kutlarım sizleri ha bu arada beninde arkadaşım kısmet olursa ocak annesi olacak aranıza katılır umarım saglıkla kalın opuyorumnanaktan

arkadaşlar sizden bişi rica edicem geçirdiğimiz şu günlerde bizim psikolojimizinde çok iyi olması gerekiyo zaten herşeye karşı aşırı duygusallaştık hassaslaştık bunun üzerine birde belirtim azaldı acaba bişi mi oldu öldümü kaldımı yazmayın lütfen bu belirtiler 9 ay sürcek deil elbette azalıcak her bünye farklı kiminin 3 ay sürer kiminin 2 ayda geçer kiminde hiç olmaz lütfen bebeklerimizi allaha emanet edelim ve böyle kötü şeyler düşünmeyelim hepimiz çok hassasız çok çabuk etkileniyoruz lütfen kıyaslama yapmadan değerli bilgilerimizi paylaşalım kötü şeylere yormadan durumumuzu paylaşalım elbetteki sıkıntımız olduğunda birlikte aşıcaz burda hep beraber fakat kendi korkularımızla başkasınıda tedirgin etmeyelim allahın izniyle hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alıcaz meleklerimizi dualarımızı inancımızı eksik etmeyelim yeter mutlu sağlıklı hamilelikler hepinizi çok seviyorum arkadaşlar fasulyelerinizide

shine, yalel ve tüm arkadaşlar teşekkür ederim
shine tüp mü yaptırdın sen ikiz olur benimde inşallah dedin ya :)
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Öncelikle herkese iyi günler

Kevsercim ben im dogal yolla tüp değil yani ama benm tarafımda ikiz bebek sahibi cok var belki genlerimde vardır diyorum. Çok istiyorum ikiz bebeklerim olsun. Allahm senin bebeklerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah .

shine gecmısı okudugumda balıkesıre gelecekmıssın dıye okudum.
hangı doktora gıdeceksın...

sağol cnm seninde az kalmış allah bi avazda kurtarsın inşallah

Teşekkürler canm ayy Allahım inşallah senin gibi doğum yapacagımız günü beklemeyi bizede nasip eder . Sende minik kelebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…