2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
shine gecmısı okudugumda balıkesıre gelecekmıssın dıye okudum.
hangı doktora gıdeceksın...

Evet canm Allah izin verirse bu hafta içi geliyorum.Ama hangi doktora gidecegim hakkınada bir fikrim yok .Eşim balıkesirli eltilerime sorup arastırıp birine giderim heralde . Sende balıkesirlisin sanırım. Senin varmı canm bildiğin iyi bir doktor. Minik kelebeklerimiz güvenilir ellerde dogmasını isterim.

Teşekkürler canm ayy Allahım inşallah senin gibi doğum yapacagımız günü beklemeyi bizede nasip eder . Sende minik kelebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım.

edecektir hiç merak etmeyin hamilelik bence bi lutuf keyfini çıkarın başta biraz zor kabul ama 3 aydan sonra çok keyifli olacak saolasın güzelim saglıkla kucaklamak nasip olur inşallah opuyorumnanaktan

ben balıkesırın ılcesındeyım ama merkeze gıdıyorum dr ıcın.kadın dogum evının doktoru nurettın serınkanın ozel muaynesıne gıdıyorum cok memnunum doktorumdan.bızım burdan ona gıden cok var.tavsiye ederım canım...

senin sat 12 nisan diye hatırlıyorum 8+6 olması gerekmiyo mu? yada ben yanlış hatırlıyorum herhalde:uhm:
öyle olması gerekiyo ama dr agöre 2 gün gerideyiz.dr önemli değil herşey normal dedi.zaten regl tarihine göre bire bir hamile olan pek yoktur heralde .mutlaka bi kaç gün fark oluyo.

iyiyim canım bende bebişde iyi annem geldi yemek falan yaptı gitti.
pazartesi testlerimi yaptırcam dr birsürü yeni test verdi.2 testi de belki yaparlar pazartesi bakalım artık..
sen nasılsın bebiş nasıl..

canm hangi ilçesindensin merak ettim:uhm:

Doktor muayene ücreti ne kadar alıyor canm ?

katılıyorum canım sanavereliniortak

sana tamamen katılıyorum drajee iyi dusunelim ki iyi olsun bence de kotuye yorarsak kotu seyler yasama olasılıgımızı arttırırız bu hayatın her alanında boyle ayrıca benim su ana kadar hic mide bulantım olmadı ama daha dun doktordaydım ve kalp atısını duydum belirtiler herkeste farklı olur ne olur ilk once bunu kabullenin arkadaslar belirtilerinizin aynı olması gerekmiyor kendinizi panik yapıp en guzel gecirmeniz gereken donemi de stresli gecirtmenize neden oluyosun uz bu da bebisleri etkilyor mutlu anne babaların bekeleri cok daha saglıklı doguyomus bu tıbben de kanıtlanmıs bunu unutmayın lutfen zatren olacagın onune gecilmez bunu unutmamak ve dua etmeklten baska yapacagımız bisey yok rahat olun bu donemin keyfini cıkarın hepiniz yoksa 9 ay gtecmez boyle mesela ben yurt dısında yasadıgım icin bir sonraki kontrolume 6 hafta sonra gelebilecehim ikili test zamanı ama doktorum gerek yok daha erken burda olsan cagırırdım ama ordan gelmene gerek yok ditek ikilye gel dedi ki doktorum da acıbademin kadın dogum bolum baskanı para icin cagırabilridi ama hersey normal giderse insallah sorun olmaz dedi ki ben her gun hamilelik boyunca kendime kan sulandırıcı igne yapıyorum daha once damar tıkanıklıgı gecirdigim icin ama insallah hicbisey olmayacak bebisime

iyiyim canım bende bebişde iyi annem geldi yemek falan yaptı gitti.
pazartesi testlerimi yaptırcam dr birsürü yeni test verdi.2 testi de belki yaparlar pazartesi bakalım artık..
sen nasılsın bebiş nasıl..

pazartesı 12. haftana gıreceksn belkı yapar 2li testını.
bebısımde iidir insallah.nerdeyse 1 ay olcak gormeyelı 24 unde 2li test var bızımde nasıpse o zamn gorecegım...

merhabalar hanımlar,
ben geldiiimmmm

dünm akşam bisürü şey yazıyordum, bisürü mesajı alıntı yaptım-cevapladım...
gönderdim :) site kullanım dışı olmuş ben oyalanırken :)

şimdi de ne diyordum hiç hatırlamıyorum..

kızlar lcwaikiki de tişörtler var, 0-6 ay ı kalmamıştı ama 6-12 ayını aldım iki tane üzerinde "canım babacım seni çook seviyorum" yazıyor.. :asigim: Allah'ım hemen aldım 2 tane astım dolabın kapaklarına geçtim karşılarına ağladım ağladım.. bakalım babamız görünce ne yapacak, bundan güzel babalar günü hediyesi olmazdı herhalde,
bu arada muayne ücretleriniz ne kadar ucuz ya, benim tüp bebek merkezine devam etseydim 200 ödeyecektim, Allah tan devlet dr.una geçtim de 100 veriyorum ayda,
bişiy daha 2. ikiz anne adayı kim??

pumkıns arkadasımız canım.
bende oyle tişörtlerden arıyorum fakat buralarda bıraz bulmak zor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…