sağol cnm seninde az kalmış allah bi avazda kurtarsın inşallah
shine gecmısı okudugumda balıkesıre gelecekmıssın dıye okudum.
hangı doktora gıdeceksın...
Teşekkürler canm ayy Allahım inşallah senin gibi doğum yapacagımız günü beklemeyi bizede nasip eder . Sende minik kelebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım.
Evet canm Allah izin verirse bu hafta içi geliyorum.Ama hangi doktora gidecegim hakkınada bir fikrim yok .Eşim balıkesirli eltilerime sorup arastırıp birine giderim heralde . Sende balıkesirlisin sanırım. Senin varmı canm bildiğin iyi bir doktor. Minik kelebeklerimiz güvenilir ellerde dogmasını isterim.
öptüm sizleri güzeller hışçakalın arada ugrarım:CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız;?
öyle olması gerekiyo ama dr agöre 2 gün gerideyiz.dr önemli değil herşey normal dedi.zaten regl tarihine göre bire bir hamile olan pek yoktur heralde .mutlaka bi kaç gün fark oluyo.senin sat 12 nisan diye hatırlıyorum 8+6 olması gerekmiyo mu? yada ben yanlış hatırlıyorum herhalde:uhm:
ben balıkesırın ılcesındeyım ama merkeze gıdıyorum dr ıcın.kadın dogum evının doktoru nurettın serınkanın ozel muaynesıne gıdıyorum cok memnunum doktorumdan.bızım burdan ona gıden cok var.tavsiye ederım canım...
arkadaşlar sizden bişi rica edicem geçirdiğimiz şu günlerde bizim psikolojimizinde çok iyi olması gerekiyo zaten herşeye karşı aşırı duygusallaştık hassaslaştık bunun üzerine birde belirtim azaldı acaba bişi mi oldu öldümü kaldımı yazmayın lütfen bu belirtiler 9 ay sürcek deil elbette azalıcak her bünye farklı kiminin 3 ay sürer kiminin 2 ayda geçer kiminde hiç olmaz lütfen bebeklerimizi allaha emanet edelim ve böyle kötü şeyler düşünmeyelim hepimiz çok hassasız çok çabuk etkileniyoruz lütfen kıyaslama yapmadan değerli bilgilerimizi paylaşalım kötü şeylere yormadan durumumuzu paylaşalım elbetteki sıkıntımız olduğunda birlikte aşıcaz burda hep beraber fakat kendi korkularımızla başkasınıda tedirgin etmeyelim allahın izniyle hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alıcaz meleklerimizi dualarımızı inancımızı eksik etmeyelim yeter mutlu sağlıklı hamilelikler hepinizi çok seviyorum arkadaşlar fasulyelerinizide
arkadaşlar sizden bişi rica edicem geçirdiğimiz şu günlerde bizim psikolojimizinde çok iyi olması gerekiyo zaten herşeye karşı aşırı duygusallaştık hassaslaştık bunun üzerine birde belirtim azaldı acaba bişi mi oldu öldümü kaldımı yazmayın lütfen bu belirtiler 9 ay sürcek deil elbette azalıcak her bünye farklı kiminin 3 ay sürer kiminin 2 ayda geçer kiminde hiç olmaz lütfen bebeklerimizi allaha emanet edelim ve böyle kötü şeyler düşünmeyelim hepimiz çok hassasız çok çabuk etkileniyoruz lütfen kıyaslama yapmadan değerli bilgilerimizi paylaşalım kötü şeylere yormadan durumumuzu paylaşalım elbetteki sıkıntımız olduğunda birlikte aşıcaz burda hep beraber fakat kendi korkularımızla başkasınıda tedirgin etmeyelim allahın izniyle hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alıcaz meleklerimizi dualarımızı inancımızı eksik etmeyelim yeter mutlu sağlıklı hamilelikler hepinizi çok seviyorum arkadaşlar fasulyelerinizide
canm hangi ilçesindensin merak ettim:uhm:
Doktor muayene ücreti ne kadar alıyor canm ?
iyiyim canım bende bebişde iyi annem geldi yemek falan yaptı gitti.
pazartesi testlerimi yaptırcam dr birsürü yeni test verdi.2 testi de belki yaparlar pazartesi bakalım artık..
sen nasılsın bebiş nasıl..
kızlar lcwaikiki de tişörtler var, 0-6 ay ı kalmamıştı ama 6-12 ayını aldım iki tane üzerinde "canım babacım seni çook seviyorum" yazıyor.. :asigim: Allah'ım hemen aldım 2 tane astım dolabın kapaklarına geçtim karşılarına ağladım ağladım.. bakalım babamız görünce ne yapacak, bundan güzel babalar günü hediyesi olmazdı herhalde,
bu arada muayne ücretleriniz ne kadar ucuz ya, benim tüp bebek merkezine devam etseydim 200 ödeyecektim, Allah tan devlet dr.una geçtim de 100 veriyorum ayda,
bişiy daha 2. ikiz anne adayı kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?