atv'de çocukların söyledikleri bir şarkı yarışması var.
bir şarkısın sen...
ilk kez izliyorum... ağlaya ağlaya gözlerim çıktı deminden beri..
bu nedir yahu??? elalemde ne çocuklar var.
maşallah...
kızlaaarrr, bugün bizim için çok özel.. paylaşmak istedim sizlerle.. :)
Geçen sene bugün, eşim bana çok tatlı ve romantik bir evlilik teklifi yapmıştı :)
Maşallah Allahım esirgesin
Allah yavrularınızla uzuuunnn seneler yaşatsın hep bir yastıktaopuyorumnanaktan
kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize....uykucular sizi ........kimse yok topikte uyanın artık bakem...kaydirigubbakcemile3
hepcinize gunaydin gacilar bugün iyiyim cünkü dün dayanamayip hastaneye gittim dr sen delimisin dedi bi cok insan dua ediyo bulantim gecsin diye sen bulantin yok diye bana geliyon dedikaydirigubbakcemile3neyse bebisimizi gördük ultrasonda büyümüs bile :CüvCüv:cok tatliydi.Benim gibi tereddütte olanlar varsa icleri rahat olsun her belirti gittiginde illede bebege bisey olucak demek degilmis oyle olanlarda istisnaymis zaten genelde kanama olur dedi drsositosositobide hic 9 ay gögüslerinin durmadan sistigini ve agridigini düsünsene napardin o zaman dedi:roflol:hakli kadin simdiden sasirdim bide oyle olsa nereye koyucami sasirirdim herhaldehihoyyyt
ben yatak keyfimi çoktan yaptım bile gülüm kaydirigubbakcemile3 8 dedimi ayaktayım maşallah saat gibi.her öğlen de 1 -2 saat kestirmece oh...:lepi:bacım, sabahın köründe ne işin var senin nette ?
yatakta olman lazım şekerim, bugün pazar.. kocişle yatak keyfi yapma günü bugün... ne alaka sabahın 9'unda kalkmışsın :)
canım senin kafana takılan neydiki?
göğüs büyümesi hakkatten rahatsız edici.. benimkiler büyüyor sanırım. geriliyor. içeride de süt kanalları oluşuyormuş, onlar da acıyor.. bi tuhaf.
ah be cutestcim ağzımdan aldın lafı .aynen ben de erken kalkmayı severim senin gibi ama öğlen filan uyumam da geceleri geç vakte kalşmadan yatarımben yatak keyfimi çoktan yaptım bile gülüm kaydirigubbakcemile3 8 dedimi ayaktayım maşallah saat gibi.her öğlen de 1 -2 saat kestirmece oh...:lepi:
valla bugün benim başım ağrıyo sebebi ne acaba?hiç ağrımamıştı daha önce.bi de geceleri ayaklarım ağrıyo ateş basması da oluyo bu aralar.sizde var mı böyle şeyler*eee nasıl gidiyor kızlar hamilelik bebişler nasıl?
ahh canım benim ne güzel anlatmışsınarkadaşlar sizden bişi rica edicem geçirdiğimiz şu günlerde bizim psikolojimizinde çok iyi olması gerekiyo zaten herşeye karşı aşırı duygusallaştık hassaslaştık bunun üzerine birde belirtim azaldı acaba bişi mi oldu öldümü kaldımı yazmayın lütfen bu belirtiler 9 ay sürcek deil elbette azalıcak her bünye farklı kiminin 3 ay sürer kiminin 2 ayda geçer kiminde hiç olmaz lütfen bebeklerimizi allaha emanet edelim ve böyle kötü şeyler düşünmeyelim hepimiz çok hassasız çok çabuk etkileniyoruz lütfen kıyaslama yapmadan değerli bilgilerimizi paylaşalım kötü şeylere yormadan durumumuzu paylaşalım elbetteki sıkıntımız olduğunda birlikte aşıcaz burda hep beraber fakat kendi korkularımızla başkasınıda tedirgin etmeyelim allahın izniyle hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alıcaz meleklerimizi dualarımızı inancımızı eksik etmeyelim yeter mutlu sağlıklı hamilelikler hepinizi çok seviyorum arkadaşlar fasulyelerinizide
canım bi dr a gitseydin keşkemerhabalar yeni gelenler hoşgeldiniz ben yine çok kötüyüm dün çok kötü kustum boğazım o kadar tahriş oldu ki kan geldi resmen akşamdan beri yutkunamıyorum midem çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum
canım inşallah test sonucun çok iyi çıkar.... bu ense kalınlığı ölçmeyi nasıl yapıyorlar? vajinal ultrasonografi ile mi?
tebrik ederim canım sağlıkla alırsın insallah kucağınaSlm kızlar bende 2010 ocak annesiyim. Ama henüz doktora gitmedim. Beni de alın aranıza olurmu ?
20 nisan son adet tarihim olarak tahmin ediliyor ama 1 - 2 gün gördüm belki üstüne görmüş olabilirim.
2 aylık dedi hemşireler ama fazla da olabilir.
Bulantısı olanlar varmı aranızda ? Ben de daha bugün basladı ama cok kötüyüm hiç bişi yiyemiyorum :S
Bulantı geçirmek için ne yapıyorsunuz ?
senide tebrik ederimmerhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)
oy oy oykızlar slm benim 2 gündür batma şeklinde sancım vardı bgnde ne yediysem çıkarınca korktum dru aradım gel dedi
bebeğim iyiydi
4.76 cm olmuş
kolları elleri bacakları burun kemiği oluşmuş
hareket ediyo
dr bebeğin gzl büyümüş dedi 11+1 haftalık olmuş dedi
yüzde 60 erkek dedi içime öyle doğuyo dedi
bgn nasıl mutlu oldum anlatamam ama 10 haftanın içinde olmamız gerekir geçen söylediğine göre bu sefer daha ileri söledi
ikili test için kan verdim pzt çıkcak sonuç
sancım iltihaplanmadan kaynaklanıyomuş
aramıza hosgeldin canımya arkadaslar bende bi ocak annesi adayiyim daha once burda yazdim ama beni araniza almadiniz:1no2:ama ben yuzsuzluk edip bi daha yazayim dedim:1closedeyes:umarim bu sefer sesimi duyan olur
öle bi kural yok ki canım bendede asırı bulantı olmadınasıl yani bulanti olmayınca bebeğe bişey mi oluyo ben 7+3 hamileyim bu zamana kadar
bi kaç kez bulantım olmuştur bebeğimin sağlığının iyi olmadığı anlamına mı geliyo ??? fisfisfis
bosver sen keyfini cıkaraynen canım takma kafana moralını bozma...benım gobek cıktı ya sıskınlık benımkısı..hele aksam olunca 4-5 aylık gıbıyım.gorenler gobek cıkmıs dıyor yok o sıskınlık dıyınce ınanmıyorlar kılo aldın o zamn dıyorlar hayır aynı kılomdayım dıyorum ama ınandıramıyorum kımseyı yaaaa....
ahh canım benim ne güzel anlatmışsın
bugün benim kardeşim öss ye girdi
istediği gibi geçmemiş
çok duygusallaştım ağladım teselli ederken
bizde seni sefiyoz
canım bi dr a gitseydin keşke
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?