2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
atv'de çocukların söyledikleri bir şarkı yarışması var.
bir şarkısın sen...

ilk kez izliyorum... ağlaya ağlaya gözlerim çıktı deminden beri..
bu nedir yahu??? elalemde ne çocuklar var.
maşallah...

kızlaaarrr, bugün bizim için çok özel.. paylaşmak istedim sizlerle.. :)

Geçen sene bugün, eşim bana çok tatlı ve romantik bir evlilik teklifi yapmıştı :)

Allah yavrularınızla uzuuunnn seneler yaşatsın hep bir yastıktaopuyorumnanaktan

Maşallah Allahım esirgesin

aynen, gurur duydum ben bu veletlerle...
ben 13-15 yaşlarımdayken ip mi atlıyordum napıyordum yahu :)

Allah yavrularınızla uzuuunnn seneler yaşatsın hep bir yastıktaopuyorumnanaktan

teşekkürler hepmavi, aminn... ne kadar güzel bir temenni olmuş bu seninki, çok sağolasın..
sizler için de biz aynısını dileriz.

herkese evlatlarıyla uzun uzun yıllar olsun inşallah...

mrb kızlar. nasılsınız. giremedim bikaç gündr. sayfalar çok ilerlemiş.okuyamadım bile hepsini.

kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize....uykucular sizi ........kimse yok topikte uyanın artık bakem...kaydirigubbakcemile3

hepcinize gunaydin gacilar bugün iyiyim cünkü dün dayanamayip hastaneye gittim dr sen delimisin dedi bi cok insan dua ediyo bulantim gecsin diye sen bulantin yok diye bana geliyon dedikaydirigubbakcemile3neyse bebisimizi gördük ultrasonda büyümüs bile :CüvCüv:cok tatliydi.Benim gibi tereddütte olanlar varsa icleri rahat olsun her belirti gittiginde illede bebege bisey olucak demek degilmis oyle olanlarda istisnaymis zaten genelde kanama olur dedi drsositosositobide hic 9 ay gögüslerinin durmadan sistigini ve agridigini düsünsene napardin o zaman dedi:roflol:hakli kadin simdiden sasirdim bide oyle olsa nereye koyucami sasirirdim herhaldehihoyyyt

kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize....uykucular sizi ........kimse yok topikte uyanın artık bakem...kaydirigubbakcemile3

bacım, sabahın köründe ne işin var senin nette ?

yatakta olman lazım şekerim, bugün pazar.. kocişle yatak keyfi yapma günü bugün... ne alaka sabahın 9'unda kalkmışsın :)

canım senin kafana takılan neydiki?

göğüs büyümesi hakkatten rahatsız edici.. benimkiler büyüyor sanırım. geriliyor. içeride de süt kanalları oluşuyormuş, onlar da acıyor.. bi tuhaf.

ben yatak keyfimi çoktan yaptım bile gülüm kaydirigubbakcemile3 8 dedimi ayaktayım maşallah saat gibi.her öğlen de 1 -2 saat kestirmece oh...:lepi:

ben yatak keyfimi çoktan yaptım bile gülüm kaydirigubbakcemile3 8 dedimi ayaktayım maşallah saat gibi.her öğlen de 1 -2 saat kestirmece oh...:lepi:
ah be cutestcim ağzımdan aldın lafı .aynen ben de erken kalkmayı severim senin gibi ama öğlen filan uyumam da geceleri geç vakte kalşmadan yatarım

benimde ayaklarım çok yanıyor gunde 10 kere dizden altını yıkıyorum:))ateş basması olurmuş.
kevser yenimi uyandın kaçta yattın kız...

ahh canım benim ne güzel anlatmışsın
bugün benim kardeşim öss ye girdi
istediği gibi geçmemiş
çok duygusallaştım ağladım teselli ederken
bizde seni sefiyoz

canım bi dr a gitseydin keşke
çok geçmiş olsun

canım inşallah test sonucun çok iyi çıkar.... bu ense kalınlığı ölçmeyi nasıl yapıyorlar? vajinal ultrasonografi ile mi?

yok canım karından bakıyor yerimseniben

tebrik ederim canım sağlıkla alırsın insallah kucağına

merhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)
senide tebrik ederim
ikiz cok istiyordum ama nasip değilmiş tek olsun bana oda yeter

oy oy oy btün bebişler hareketlerniyor artık
ya arkadaslar bende bi ocak annesi adayiyim daha once burda yazdim ama beni araniza almadiniz:1no2:ama ben yuzsuzluk edip bi daha yazayim dedim:1closedeyes:umarim bu sefer sesimi duyan olur
aramıza hosgeldin canım

nasıl yani bulanti olmayınca bebeğe bişey mi oluyo ben 7+3 hamileyim bu zamana kadar
bi kaç kez bulantım olmuştur bebeğimin sağlığının iyi olmadığı anlamına mı geliyo ??? fisfisfis
öle bi kural yok ki canım bendede asırı bulantı olmadı
bosver sen keyfini cıkar
ben dahada cıksın diye bakıyorum :roflol:

kanka benimde kardesim sınava girdi insallah hepsii güzel sonuclar alırlar :saruboceq:[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…