2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım dr bana gün vermedi ama aralık sonu ocak başı dedi ama aralıkta doğurmaya pek niyetim yok bir kaç gün için 1 yaş almasın die düşünüyoruz

Kizlar duanizi bekliyorumm mafoldumben ,,...
Bende sizin aranizda burda olmak istiyorum.
Adetim gecikti.Duzensizdide.
Bakalim kizlar kismet

İyi akşamlar kızlar..Ben bugün bulantı a.ısından azıcık daha iyyidim.Şişlik bende de oluyo daha doğrusu şişkinlik.Soda iyi geliyor hem de mineralli su.çok faydalı.

Başaağrısı için parol alabilirsiniz.Kan akış hızı fazlalaştıgı için gebeliğin ilk aylarında başağrısı oluyor.

ya kızlar böyle daldım kusura bakmayın ama sanırım son regl tarihleriniz nisan civarı değilmi?
o günlerime götürdünüz beni yaa ah ahh ne kadar güzeldi :ecrin_bebek:
Allah ıma çok şükür aldım kızımı kucağıma..
rabbim sizlerinde kucağına sağ salim kavuştursun..
guleryuzlu canım inşallah sanada Allah ım gönlüne göre tez zamanda bir evlat nasip eder..
güzel haberlerini okuruz inşallah..
ya kızlar şunuda yazıyim suscam opuyorumnanaktan
lütfen bu güzel anlarınızın tadını çıkarın bol bol foto çekinin.. bol bol uyuyun :))
ben çok özlüyorum o yüzden.. :)
iyi geceler hepinize a.s.

cnm allah uzun ömür versin bebeğine inşallah bizde o güzel günleri görür meleklerimizi kucağımıza alır öper koklarız sende meleğinle geçirdiğin anların tadını çok iyi çıkar çok çabuk büyüyolar iyi geceler bebişinle sanada

iyi geceler tatlı rüyalar kızlar meleklerinizi görürüsünüz inşallah allah rahatlık versin

Tüp bebekle 3. denememde hamile kalabildim sonunda. Ilk basta Bhcg yeterli yükselmeyince basaramadik zannetik ama sonra ikiz oldugu ve ikizlerden biri tutunamadigi icin yeterli yükselmedigi anlasildi. Sonunda 5+2 de keseyi görüp rahatladik. Yarin 7+1 ve kalp atislarini görmeye gidecegiz fakat o kadar endiseliyim ki... Benim hic bulanti, kusma, aserme sikayetlerim olmadi, bu yüzden birseyler ters gidiyor diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Cöp kutularini filan kokluyorum midem bulansin diye... Cildirdim galiba...

kizlar 5,5 sene dogum kontrol hapi kullandim
7 ay once biraktim.martta denemim olmadi.
ikinci adetim nisan 19 du.
ondan sonra denedim,ve daha bisey yok.testler negatif.
ve zaten haptan sonra adet duzensizligi oluyoya.
iki ayda bir oluyodu. ama simdi baya uzadi ara.anlamadim bisey.
dualarinizi beklicem

DENIZATI09

Canim dualarim seninle. Insallah hersey yolunda gidicekk.
Haberleri veririsin canim

günaydın güzel annişler ve bebişlerrr
ayyy yine bir pazartesi yeni bir hafta nasıl geçecek bu hafta?
sıcaklar bastırdıkça benim işe gelesim olmuyo yaaaaaaaa:)))

jjuliett günaydın tatlım sıkıntını anlıorum.hamilelik ve iş ikisi birarada çekilmiyor 7.ayıma kadar çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim çalışmak daha iyi.hem ruh sağlığın,hem bebeğin hem de kilolar için.7.aya kadar 10 kilo almış olan ben son iki ayda 15 kilo alarak rekor kırdım.neyse ki 18 kilo su toplamışım ve hızlı bi şekilde gitti.hamileyken çalışmak inan daha iyi yoksa benim gibi takıntılı biriysen bütün gün evde kafayı yersin:))) kolay gelsin...

bilmiyorum canım
heleki sabah kalkmak ölüm gibi geliyor
sabah 6,30da kalkıyorum :sinifsinif:
gidebildiğim yere kadar gidecek
birde işim oturarark burda daha cok kilo aldım galiba kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrzemuszemus
jülicim bende senin gibi 6:30 da kalkıyorum ve artık kalkmak çok zor geliyor,bende oturarak çalışıyorum,gerçekten daha çok kilo aldırıyo bu durum,evde olsak bişeylerle oyalanırız en azından sürekli oturmak durumunda kalmayız,ne kadar daha çalışırım bilmiyorum,hiç canım istemiyo:umursamaz:

ben de çoğu zaman oturuyordum işyerinde ama evdeyken var ya aklın sürekli birşeyler atıştırmaya gidiyor.işyerinde kafa dağıtabilceğin çok alan var.az az sık sık yiyebilirsin işyerinde ne de olsa meşguliyeti oluyor insanın.6.30da uyanmak zor bilirim hele ki hamileysen ama bebek olunca gece uykuların bölünecek bir süre de ay işe gideyim modunda takılacaksın.o nedenle bunun bile tadını çıkarmaya bak şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…