günaydın şekerler.... uzun zamandır giremedim , nasılsınız bakalım...
ben kabuslarla boğuşuyorum kızlar, sizde kabuslar görüyormusunuz?
aman kızlargünaydın kıslarrrr naberesinissssssssss
evet şekercimmm bende hemen hemen hergün korkutuluyorumm hayırdır inşallahhh :s
günaydın canımKızlar günaydın, nasılsınız? Yine yeni bir hafta ve işe geldik, bu hafta hiç geçmesin istiyorum, inşallah güzel şeyler getirir hepimize, öpüyorum hepinizi.
sevcanımmGünaydın kızlaropuyorumnanaktan
Cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allaha şükürler olsun:Saruboceq:
Julii listeye pıt pıtları duyuldu diye ekler misinzemuszemus
bebeğim ultrasona göre 6+4 çıktı
boyu 0,75 mm
bu arada ben 1 haftadır bişey yemediğim için 2 kilo vermişim
doktor bana mide bulantısı için hap verdi
onu içiyorum 2 gündür
mide bulantım azaldı, bişeyler yemek ne güzelmiş meğer
ecrin canını sıkma minik bir hap var onu kullanıyosun bebeğinin sağlığı için çok önemligünaydın kızlar nasılsınızzzzzz....
benim triod de sorun çıktı cumartesi trioid usb ye randevu verdiler inş.kötü birşey çıkmaz. yoksa ilaç kullancakmışım...bu arada da 2 li, testi de yaptırırım belki...
olsun mutlu ol tabisabah yine kustum ama bugun çok mutluyum bir tuhafım yaaaa içim içime sıgmıyor deliriyormuyum ne:)))bugun 11 haftalık olduk teyzeleri....
kızlar doktora denize girebilirmiyiz yüzebilirmiyiz diye sordunuzmu ya ben yazlıga geçicem de.
abimin eşine yüzebilirsin demişti ama o 6 aylık hamişti ozaman.acaba küçük diye yasak olurmuki.kenarda ayaklarımızı sokarız artık:)))birde yegenimin havuzunu doldurur otururum içine sıgarsam:))
kanka merak ediyom ne zamana kadar gitcek bu iş bakalım
yine ayrılıncada özleme emi çalışmayı
gerçi bu sefer bebiş var
canım benim benim dr un senelik izni yüzünden benim ikili testimde 13. haftada olacak ama dr a sordum 13. haftanın başı olması lazımmış sonuysa olmazAllah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktanMiğde bulantısı olacak diye birşey yok.Hatta olmazsa şanslı say kendini.8.haftaya kadar başlamazsa bulntın olmaycak demek ne güzel.
Ben de bugün bulantım olmadan kalktım 2ydır ilk defa düzgün bir kahvaltı yaptım ama şimdi miğdem bulanıyokafamçokkarıştı
İkili testini 13.haftasında yaptıran var mı?Benim yaz tatilime denk geliyo çünkü
ayy ben bile anlatırken korktum kızgünaydın herkesea.s. sabah eşim işe gittikten sonra uyandım bende saglık ocagına tahlil sonucumu almaya gittim.geldigimde kapıyı acmaya calıştım acılmadı anahtarı girdiriyorum girmiyo kapı nosuna baktım benim kapı .içerden bi ses geldi mercege dogru yaklaştımki kapı acıldı o an şok oldum elim ayagım boşaldı tir tir titredim sabahtan belli aglaya aglaya gözlerim şişti:gitme: meger eşim tlfnunu unutmus onu almaya gelmişklava: oda cok korktu beni öyle görünce.gecmişi okuyorum biraz düzeldim şimdi yaa
ayy inşallah o günleride paylaşacağız:Saruboceq::Saruboceq:vereliniortakkızlar 12.13 haftalarda bebeklerimiz oynamaya başlıyormuş ama biz henüz dışardan hissetmiyormuşuz
oluşan mide bulantıları da bundan kaynaklıymış aklınıza kötü şeyler getirmeyin
bizlerde inş 16-20 haftalar arası hissedecez bebişlerimizin hareketlerini:)))
kanka bende ondan korkuyom :roflol:
ben bi işe girmeye meraklıyım birde cıkmaya
gecen senede aynı seyleri yaşamıstım
aa çok ayıp ama dr un yaptığıgünaydın aradaşlar,nasılsınız?
biz eşimle ctesi bir hevesle bebeğimizi görecez diye gittik test sonuçlarını da göstermek için,dr sonuçlara baktı guatırla ilgili bir sorunun varmıydı dedi ben de yoktu dedim,biraz düşük çkmış dedi,başkada bişey demedi,ben ultrsonda bebeğimize bakabilirmiyiz eşim de görmek istiyor dedim doktor her gelişinde olmaz dedi,ptesi gitmiştim eşim yetişememişti işçıkışı,ultrasonda bakmadı yani,eşim de bu doktoru hiç beğenmedim dedi ben de hiç memnun değilim doktorumu değiştirecem,ama karar veremedim nereye gideceğimekafamçokkarıştı
araba bulabilirsem öğleden sonra kaçarım
bulamazsam yarın öğleden sonra kacarım
iş yeri ohel bölgesi olduğu için :roflol:
kızlar merhaba ben 2009 annelerinden nasılsınız bi bakayım dedim sizlere nasıl gidiyor hamişlik umarım herşey yolundadır sağlıkla büyütün bebişlerinizi benden tavsiye kızlar boooooool booool uyuyun benim çook uykum var 5.5 aydır uykusuzum mafoldumben
bu arada okurken gördüm havuza girmek yasak kızlar denize girebilirsiniz bir sakıncası yok
aa çok ayıp ama dr un yaptığı
nerenin dr u canım bu özelmi
özel hastane canım,haliç hospital,
bu arada herkes bi sürü tahlil yaptırmış herhalde şeker kan guatr vs... benden hiç test istemedi bu dr yaaa sadece toksoplasma ve sarılık yaptırdık
kızlar hamileyken çilek,kiraz falan yiyince bebekte kırmızı leke oluyormuş,şeftali yiyince de çok kıllı oluyormuş,ben de başkalarından duydum sizin bir bilginiz var mı?? gerçeklik payı ne kadar acabaCADIARZU
kızlar hamileyken çilek,kiraz falan yiyince bebekte kırmızı leke oluyormuş,şeftali yiyince de çok kıllı oluyormuş,ben de başkalarından duydum sizin bir bilginiz var mı?? gerçeklik payı ne kadar acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?