2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın şekerler.... uzun zamandır giremedim , nasılsınız bakalım...
ben kabuslarla boğuşuyorum kızlar, sizde kabuslar görüyormusunuz?

günaydın kıslarrrr naberesinissssssssss

evet şekercimmm bende hemen hemen hergün korkutuluyorumm hayırdır inşallahhh :s
aman kızlar
gece yatarken ayetel kürsi
felak nas okuyun yatın ben hep öyle yapıyorum

Kızlar günaydın, nasılsınız? Yine yeni bir hafta ve işe geldik, bu hafta hiç geçmesin istiyorum, inşallah güzel şeyler getirir hepimize, öpüyorum hepinizi.
günaydın canım
Allah kolaylıklar versin
bende 11 de kalkmış biri olarakr-tan ayıptır söylemesi

sevcanımm
canım benim Allaha şükürler olsun
demekki geç döllenme
benimde 1 hafta geride dedi dr ama normalmiş
bizim neden böyle oldu dersin sevcanım
spermlerdenmiki acepkaydirigubbakcemile3

ecrin canını sıkma minik bir hap var onu kullanıyosun bebeğinin sağlığı için çok önemli
sabah yine kustum ama bugun çok mutluyum bir tuhafım yaaaa içim içime sıgmıyor deliriyormuyum ne:)))bugun 11 haftalık olduk teyzeleri....
olsun mutlu ol tabi
maşallah

canım havuz yasak benim bildiğim denizede belli saatlerde ve tenhada girmek gerekmiş
ben sorucam ama benim randevum daha 6 temmuzda

kanka merak ediyom ne zamana kadar gitcek bu iş bakalım
yine ayrılıncada özleme emi çalışmayı
gerçi bu sefer bebiş var

kanka bende ondan korkuyom :roflol:
ben bi işe girmeye meraklıyım birde cıkmaya
gecen senede aynı seyleri yaşamıstım

canım benim benim dr un senelik izni yüzünden benim ikili testimde 13. haftada olacak ama dr a sordum 13. haftanın başı olması lazımmış sonuysa olmaz
ayy ben bile anlatırken korktum kız
içerden seslenseymiş keşke eşin
geçmiş olsun aman dikkat et

ayy inşallah o günleride paylaşacağız:Saruboceq::Saruboceq:

kanka bende ondan korkuyom :roflol:
ben bi işe girmeye meraklıyım birde cıkmaya
gecen senede aynı seyleri yaşamıstım

bu yaz gelince oluyo demekki
ee hava güzel iş yerinde kös kös:lepi:
haklısın yane
senin sonucun bugün çıkacaktı ne yaptın ne zaman gidicen

günaydın aradaşlar,nasılsınız?

biz eşimle ctesi bir hevesle bebeğimizi görecez diye gittik test sonuçlarını da göstermek için,dr sonuçlara baktı guatırla ilgili bir sorunun varmıydı dedi ben de yoktu dedim,biraz düşük çkmış dedi,başkada bişey demedi,ben ultrsonda bebeğimize bakabilirmiyiz eşim de görmek istiyor dedim doktor her gelişinde olmaz dedi,ptesi gitmiştim eşim yetişememişti işçıkışı,ultrasonda bakmadı yani,eşim de bu doktoru hiç beğenmedim dedi ben de hiç memnun değilim doktorumu değiştirecem,ama karar veremedim nereye gideceğimekafamçokkarıştı

araba bulabilirsem öğleden sonra kaçarım
bulamazsam yarın öğleden sonra kacarım
iş yeri ohel bölgesi olduğu için :roflol:

aa çok ayıp ama dr un yaptığı
nerenin dr u canım bu özelm
i
araba bulabilirsem öğleden sonra kaçarım
bulamazsam yarın öğleden sonra kacarım
iş yeri ohel bölgesi olduğu için :roflol:

hımm seni seni seniizemuszemus
bugün annemle öss ye giren kardeşim istenbul yolundalar 2 de inecekler
kardeşimin yanına gidiyolar
ben bu fırsatı kaçırmazdım emme
mazeretim var :sinifsinif:

kızlar merhaba ben 2009 annelerinden nasılsınız bi bakayım dedim sizlere nasıl gidiyor hamişlik umarım herşey yolundadır sağlıkla büyütün bebişlerinizi benden tavsiye kızlar boooooool booool uyuyun benim çook uykum var 5.5 aydır uykusuzum mafoldumben
bu arada okurken gördüm havuza girmek yasak kızlar denize girebilirsiniz bir sakıncası yok

ayy oğlişin ne tatlı maşallah Allah bağışlasın
inşalalh bizde bu günleri görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

ekinsu saol canım benim doktorda havuz yok dedi
kankaa görcez canım merak etme
gözümüzü accak kapıcaz
bebişler kucağımızda

mrb kızlar selinay cnm sağlık ocağında ne tahlili yaptırdın cnm sağlık ocağına gitmek gerekiyomu ki acaba giden varmı aranızda hamileyken vurulacağımız aşı falan varmı acaba sağlık ocağımı takip etçek ne çok soru sordum di mi

bu arada herkes bi sürü tahlil yaptırmış herhalde şeker kan guatr vs... benden hiç test istemedi bu dr yaaa sadece toksoplasma ve sarılık yaptırdık

kızlar hamileyken çilek,kiraz falan yiyince bebekte kırmızı leke oluyormuş,şeftali yiyince de çok kıllı oluyormuş,ben de başkalarından duydum sizin bir bilginiz var mı?? gerçeklik payı ne kadar acabaCADIARZU

bu arada herkes bi sürü tahlil yaptırmış herhalde şeker kan guatr vs... benden hiç test istemedi bu dr yaaa sadece toksoplasma ve sarılık yaptırdık

benden de toksoplazma,sarılık rubella vs.istemedi,kan,şeker,idrar,tsh,hıv istedi

Canm ne diyosun yaa Hadi cilek kiraz duydum dikat ediyordum ama seftaliyi yeni duyuyorum aksam bir sürü seftali yedim :1no2:

canım çilek beyin gelişimi için çok iyiymiş kben bi sürü yedim öyle bişi duymadı
şeftali çok severim ama kabızlık sorunum çok büyük yiyemiyom şimdilik
kiraza bayılırım soğuk soğuk çok yedim
kıllı ve kırmızı bi bebişim olurmuş dedikleri doğruysakaydirigubbakcemile3
ben inanmıyom üstelik meyva çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…