canım tebrik ederim seni.içini ferah tut herşey yolundadır merak etme.benim de mide bulantım kusmam falan yok.herkeste olacak diye de bir şey yok.çöp kutularını filan da koklama.mikrop kaparsın.havada uçan mikropları unutma.Tüp bebekle 3. denememde hamile kalabildim sonunda. Ilk basta Bhcg yeterli yükselmeyince basaramadik zannetik ama sonra ikiz oldugu ve ikizlerden biri tutunamadigi icin yeterli yükselmedigi anlasildi. Sonunda 5+2 de keseyi görüp rahatladik. Yarin 7+1 ve kalp atislarini görmeye gidecegiz fakat o kadar endiseliyim ki... Benim hic bulanti, kusma, aserme sikayetlerim olmadi, bu yüzden birseyler ters gidiyor diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Cöp kutularini filan kokluyorum midem bulansin diye... Cildirdim galiba...
saolun kızlar, inşallah güzel olur sonuç, kontrolüm perşembe günü, hayırlısı artık...
kizlar 5,5 sene dogum kontrol hapi kullandim
7 ay once biraktim.martta denemim olmadi.
ikinci adetim nisan 19 du.
ondan sonra denedim,ve daha bisey yok.testler negatif.
ve zaten haptan sonra adet duzensizligi oluyoya.
iki ayda bir oluyodu. ama simdi baya uzadi ara.anlamadim bisey.
dualarinizi beklicem
Anjelim nasılsın
ne zaman doktora gidicen
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allaha şükürler olsun:Saruboceq:
Julii listeye pıt pıtları duyuldu diye ekler misinzemuszemus
bebeğim ultrasona göre 6+4 çıktı
boyu 0,75 mm
bu arada ben 1 haftadır bişey yemediğim için 2 kilo vermişim
doktor bana mide bulantısı için hap verdi
onu içiyorum 2 gündür
mide bulantım azaldı, bişeyler yemek ne güzelmiş meğer
günaydın kızlar nasılsınızzzzzz....
benim triod de sorun çıktı cumartesi trioid usb ye randevu verdiler inş.kötü birşey çıkmaz. yoksa ilaç kullancakmışım...bu arada da 2 li, testi de yaptırırım belki...
Tüp bebekle 3. denememde hamile kalabildim sonunda. Ilk basta Bhcg yeterli yükselmeyince basaramadik zannetik ama sonra ikiz oldugu ve ikizlerden biri tutunamadigi icin yeterli yükselmedigi anlasildi. Sonunda 5+2 de keseyi görüp rahatladik. Yarin 7+1 ve kalp atislarini görmeye gidecegiz fakat o kadar endiseliyim ki... Benim hic bulanti, kusma, aserme sikayetlerim olmadi, bu yüzden birseyler ters gidiyor diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Cöp kutularini filan kokluyorum midem bulansin diye... Cildirdim galiba...
günaydın herkesea.s. sabah eşim işe gittikten sonra uyandım bende saglık ocagına tahlil sonucumu almaya gittim.geldigimde kapıyı acmaya calıştım acılmadı anahtarı girdiriyorum girmiyo kapı nosuna baktım benim kapı .içerden bi ses geldi mercege dogru yaklaştımki kapı acıldı o an şok oldum elim ayagım boşaldı tir tir titredim sabahtan belli aglaya aglaya gözlerim şişti:gitme: meger eşim tlfnunu unutmus onu almaya gelmişklava: oda cok korktu beni öyle görünce.gecmişi okuyorum biraz düzeldim şimdi yaa
kızlar doktora denize girebilirmiyiz yüzebilirmiyiz diye sordunuzmu ya ben yazlıga geçicem de.
abimin eşine yüzebilirsin demişti ama o 6 aylık hamişti ozaman.acaba küçük diye yasak olurmuki.kenarda ayaklarımızı sokarız artık:)))birde yegenimin havuzunu doldurur otururum içine sıgarsam:))
Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktanMiğde bulantısı olacak diye birşey yok.Hatta olmazsa şanslı say kendini.8.haftaya kadar başlamazsa bulntın olmaycak demek ne güzel.
Ben de bugün bulantım olmadan kalktım 2ydır ilk defa düzgün bir kahvaltı yaptım ama şimdi miğdem bulanıyokafamçokkarıştı
İkili testini 13.haftasında yaptıran var mı?Benim yaz tatilime denk geliyo çünkü
ayy canım benim kıyamam yaaa aman dikkat et kuzummm bian hissettim yaşadığını ödüm patladı benimde ayyyy:1no2:
ecrin dün akşam soda içtim azda olsa rahatladım sabah kalkıncada iyiyim olan öğleden sonra akşama oluyosoda genelde iyi gelir.kuru yaş kayısı kuru incir rahatlatır.hamur işi gibi yeme bir gun ekmek falan ben genelde öyle yaparım rahatlarım.benimde iki gundur göbüşüm şişti ya karnımmı çıkıyor artık ne...
canım dr bana parol verdi ama zorunlu olmadıkça kullanma ben 12. haftaya kadar bişey kullanmanı istemiyorum dedikızlaaaar baş ağrısı için ne yapıyorsunux?
ayy taze anniş eski günleri özlemiş sanırsam uykusuzluktanya kızlar böyle daldım kusura bakmayın ama sanırım son regl tarihleriniz nisan civarı değilmi?
o günlerime götürdünüz beni yaa ah ahh ne kadar güzeldi :ecrin_bebek:
Allah ıma çok şükür aldım kızımı kucağıma..
rabbim sizlerinde kucağına sağ salim kavuştursun..
guleryuzlu canım inşallah sanada Allah ım gönlüne göre tez zamanda bir evlat nasip eder..
güzel haberlerini okuruz inşallah..
ya kızlar şunuda yazıyim suscam opuyorumnanaktan
lütfen bu güzel anlarınızın tadını çıkarın bol bol foto çekinin.. bol bol uyuyun :))
ben çok özlüyorum o yüzden.. :)
iyi geceler hepinize a.s.
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsinTüp bebekle 3. denememde hamile kalabildim sonunda. Ilk basta Bhcg yeterli yükselmeyince basaramadik zannetik ama sonra ikiz oldugu ve ikizlerden biri tutunamadigi icin yeterli yükselmedigi anlasildi. Sonunda 5+2 de keseyi görüp rahatladik. Yarin 7+1 ve kalp atislarini görmeye gidecegiz fakat o kadar endiseliyim ki... Benim hic bulanti, kusma, aserme sikayetlerim olmadi, bu yüzden birseyler ters gidiyor diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Cöp kutularini filan kokluyorum midem bulansin diye... Cildirdim galiba...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımYarin sabah erkenden randevum var. Bebegim icin dua eder misiniz?
kanka merak ediyom ne zamana kadar gitcek bu iş bakalımherkese günaydın :lepi:
yine işe geldim
offf poffffffffffffffff
günaydın güzel annişler ve bebişlerrr
ayyy yine bir pazartesi yeni bir hafta nasıl geçecek bu hafta?
sıcaklar bastırdıkça benim işe gelesim olmuyo yaaaaaaaa:)))
neee kaç kilooojjuliett günaydın tatlım sıkıntını anlıorum.hamilelik ve iş ikisi birarada çekilmiyor 7.ayıma kadar çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim çalışmak daha iyi.hem ruh sağlığın,hem bebeğin hem de kilolar için.7.aya kadar 10 kilo almış olan ben son iki ayda 15 kilo alarak rekor kırdım.neyse ki 18 kilo su toplamışım ve hızlı bi şekilde gitti.hamileyken çalışmak inan daha iyi yoksa benim gibi takıntılı biriysen bütün gün evde kafayı yersin:))) kolay gelsin...
çalışan kızlar sizlerede kolaylıklar diliyorumgünaydın kızlarrzemuszemus
jülicim bende senin gibi 6:30 da kalkıyorum ve artık kalkmak çok zor geliyor,bende oturarak çalışıyorum,gerçekten daha çok kilo aldırıyo bu durum,evde olsak bişeylerle oyalanırız en azından sürekli oturmak durumunda kalmayız,ne kadar daha çalışırım bilmiyorum,hiç canım istemiyo:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?