2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım tebrik ederim seni.içini ferah tut herşey yolundadır merak etme.benim de mide bulantım kusmam falan yok.herkeste olacak diye de bir şey yok.çöp kutularını filan da koklama.mikrop kaparsın.havada uçan mikropları unutma.

günaydın şekerler.... uzun zamandır giremedim , nasılsınız bakalım...
ben kabuslarla boğuşuyorum kızlar, sizde kabuslar görüyormusunuz?

günaydın kıslarrrr naberesinissssssssss

evet şekercimmm bende hemen hemen hergün korkutuluyorumm hayırdır inşallahhh :s

saolun kızlar, inşallah güzel olur sonuç, kontrolüm perşembe günü, hayırlısı artık...

canım gönlünü ferah tut gerçekten bazı kişilerde yavaş gelişebiliyor yolk görmüşseniz probelm yoktur şuan senin için en zararlı şey stres yüce rabbeim hayırlısını nasip etsin mide bulantısı - ağzı da garip tatlar bebeğin geliştiğin belirtilerinden kötü bişey olsa doktorun mutlaka söylerdi ben olsam başka bir doktora daha giderdim benim bu 3. doktorum içine sineni bulana kadar araıyorsun doktoru

Kızlar günaydın, nasılsınız? Yine yeni bir hafta ve işe geldik, bu hafta hiç geçmesin istiyorum, inşallah güzel şeyler getirir hepimize, öpüyorum hepinizi.

merhaba
bende yaklaşık 5 sene kadar doğum kontrol hapı kulandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım olumsuz bir etkisi olmuyor hapın ama adetlerinin bu kadar sene hap kullanmana bağlı olarak düzenli olması lazım bence sen hormonlarına bir baktır bundan kaynaklanabilir

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allaha şükürler olsun:Saruboceq:
Julii listeye pıt pıtları duyuldu diye ekler misinzemuszemus
bebeğim ultrasona göre 6+4 çıktı
boyu 0,75 mm
bu arada ben 1 haftadır bişey yemediğim için 2 kilo vermişim
doktor bana mide bulantısı için hap verdi
onu içiyorum 2 gündür
mide bulantım azaldı, bişeyler yemek ne güzelmiş meğer

günaydın kızlar nasılsınızzzzzz....
benim triod de sorun çıktı cumartesi trioid usb ye randevu verdiler inş.kötü birşey çıkmaz. yoksa ilaç kullancakmışım...bu arada da 2 li, testi de yaptırırım belki...

sabah yine kustum ama bugun çok mutluyum bir tuhafım yaaaa içim içime sıgmıyor deliriyormuyum ne:)))bugun 11 haftalık olduk teyzeleri....

kızlar doktora denize girebilirmiyiz yüzebilirmiyiz diye sordunuzmu ya ben yazlıga geçicem de.
abimin eşine yüzebilirsin demişti ama o 6 aylık hamişti ozaman.acaba küçük diye yasak olurmuki.kenarda ayaklarımızı sokarız artık:)))birde yegenimin havuzunu doldurur otururum içine sıgarsam:))

Anjelim nasılsın
ne zaman doktora gidicen

julicim perşembe günü gidicem, inşallah bir mucize olur, herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi, belki gelecek hafta sizlerden ayrılmış olurum, kısmet işte:çok üzgünüm:

Hayırlı olsun güzelim, ne güzel herşey yolunda.

inşallah olumsuz bir şey çıkmaz ama tiroid çıksa da ilaçla hallediyorlar sakın moralini bozma, çok önemli bir şey değil bu canım.

Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktanMiğde bulantısı olacak diye birşey yok.Hatta olmazsa şanslı say kendini.8.haftaya kadar başlamazsa bulntın olmaycak demek ne güzel.

Ben de bugün bulantım olmadan kalktım 2ydır ilk defa düzgün bir kahvaltı yaptım ama şimdi miğdem bulanıyokafamçokkarıştı

İkili testini 13.haftasında yaptıran var mı?Benim yaz tatilime denk geliyo çünkü

günaydın herkesea.s. sabah eşim işe gittikten sonra uyandım bende saglık ocagına tahlil sonucumu almaya gittim.geldigimde kapıyı acmaya calıştım acılmadı anahtarı girdiriyorum girmiyo kapı nosuna baktım benim kapı .içerden bi ses geldi mercege dogru yaklaştımki kapı acıldı o an şok oldum elim ayagım boşaldı tir tir titredim sabahtan belli aglaya aglaya gözlerim şişti:gitme: meger eşim tlfnunu unutmus onu almaya gelmiş klava: oda cok korktu beni öyle görünce.gecmişi okuyorum biraz düzeldim şimdi yaa

ayy canım benim kıyamam yaaa aman dikkat et kuzummm bian hissettim yaşadığını ödüm patladı benimde ayyyy:1no2:

temiz bir denizse bişey olmaz
sabah birde akşam üstü girmen gerekir
doktorum bana öle demişti

canım benim 12+2 de yapıldı
14, haftaya kadar olur

vereliniortakkızlar 12.13 haftalarda bebeklerimiz oynamaya başlıyormuş ama biz henüz dışardan hissetmiyormuşuz
oluşan mide bulantıları da bundan kaynaklıymış aklınıza kötü şeyler getirmeyin
bizlerde inş 16-20 haftalar arası hissedecez bebişlerimizin hareketlerini:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ecrin dün akşam soda içtim azda olsa rahatladım sabah kalkıncada iyiyim olan öğleden sonra akşama oluyo
ama benim şu aralar en sevdiğim şey hamur işi malesef

kızlaaaar baş ağrısı için ne yapıyorsunux?
canım dr bana parol verdi ama zorunlu olmadıkça kullanma ben 12. haftaya kadar bişey kullanmanı istemiyorum dedi
benimde başım ağrıyo ama yatıyorum uyuyorum dinleniyorum
bi şekilde geçirmeye çalışıyorum
çok şiddetli değilse içme

ayy taze anniş eski günleri özlemiş sanırsam uykusuzluktan
inan bizde şimdi keşke hemencik doğursak bir an önce sona yaklaşsak istiyoruz

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
kese görünmüş şükür
herkeste bulantı olacak diye bişey yok kendini üzme
hem iyisin keşke bizdede olmasa

Yarin sabah erkenden randevum var. Bebegim icin dua eder misiniz?
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
şu an bebeğinin kalp atışlarını duymuşsundur bile

herkese günaydın :lepi:
yine işe geldim
offf poffffffffffffffff
kanka merak ediyom ne zamana kadar gitcek bu iş bakalım
yine ayrılıncada özleme emi çalışmayı
gerçi bu sefer bebiş var

günaydın güzel annişler ve bebişlerrr
ayyy yine bir pazartesi yeni bir hafta nasıl geçecek bu hafta?
sıcaklar bastırdıkça benim işe gelesim olmuyo yaaaaaaaa:)))

neee kaç kilooo
peki verdinmi canım o kiloları

çalışan kızlar sizlerede kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…