kızlar sabah ögle akşam ne yiyorsunuz bir yazarmısınız merak ettim...
kızlar hamileyken çilek,kiraz falan yiyince bebekte kırmızı leke oluyormuş,şeftali yiyince de çok kıllı oluyormuş,ben de başkalarından duydum sizin bir bilginiz var mı?? gerçeklik payı ne kadar acabaCADIARZU
kızlar hamileyken çilek,kiraz falan yiyince bebekte kırmızı leke oluyormuş,şeftali yiyince de çok kıllı oluyormuş,ben de başkalarından duydum sizin bir bilginiz var mı?? gerçeklik payı ne kadar acabaCADIARZU
kızlar soru sordum yaww sabah ögle akşam ne yiyorsunuz yazarmısınız.merak ettim.nasıl besleniyorsunuz..bu listelerdeki gibi yiyrosunuz şukadar peynir bukadar pilav gibi..
kızlar soru sordum yaww sabah ögle akşam ne yiyorsunuz yazarmısınız.merak ettim.nasıl besleniyorsunuz..bu listelerdeki gibi yiyrosunuz şukadar peynir bukadar pilav gibi..
canım ya böyle şeylere inanma sakın o söylediklerin en yararalı en güzel meyveler ya zararları olabilirmi mümkünmü valla benim mantığıma sığmıyo böyle şeyler çooook mantıksız bence şeftali yiyenin bebeği kıllı oluyomuş ne alak şeftalinin üstündeki kendi meyve tüyleri yani insanın vücut tüyleriyel ne alakaıs var yani öyle değilmi canım çok saçma ya bunların hepsi hurafe bence sen böyle şeylere hiç inanma allahım okadar güzel nimetler vermişki içinden ne geliyosa ye iç
açıkcası midemden dolayı ne bulduysamkızlar sabah ögle akşam ne yiyorsunuz bir yazarmısınız merak ettim...
kızlar leke knusunda bende ziyaret önünden geçerken elini nerene sürsen çocuğun orasında leke oluşuyomuş die duydum
liste derken hani olurya hamileler için sabah şu öglen bu diye onu anlatmnaya çalıştım.
ben sabah azcık ekmekle peynir yada 3 zeytin yiyebiliyorum.
öglen de zeytin peynir türü birşey.akşamda öyle gibi.yemek yapamıyorum.olsada yiyemiyıorum kusmalarım başladı.meyve arada bazen canım çekerse yiyiorum.benim bebeişim büyümicek ya moralim bozuluyor herkes ne güzel yiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?