2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar soru sordum yaww sabah ögle akşam ne yiyorsunuz yazarmısınız.merak ettim.nasıl besleniyorsunuz..bu listelerdeki gibi yiyrosunuz şukadar peynir bukadar pilav gibi..

kızlar sabah ögle akşam ne yiyorsunuz bir yazarmısınız merak ettim...

canım yoğrdumu meyvamı mutlaka yiyom süt içemiyom
mide rahatsızlığımdan dolayı akşam yemek yiyemiyom
ve bulantılarım hiç geçmedi canım ne çekerse onu yiyom
genelde sbh kahvaltısında yumurta peynir ve bal yiyomsositososito

kızlar bgn benim ikili testimin sonucu çıkıyo dra gitçez öğleden sonra
hiç sonucu alan varmı bu arada drun dediğine göre şu an 11+3 üm
bide dru hiç cinsiyet tahmininde bulunan varmı benimki erkektir dedi %60

canım ya böyle şeylere inanma sakın o söylediklerin en yararalı en güzel meyveler ya zararları olabilirmi mümkünmü valla benim mantığıma sığmıyo böyle şeyler çooook mantıksız bence şeftali yiyenin bebeği kıllı oluyomuş ne alak şeftalinin üstündeki kendi meyve tüyleri yani insanın vücut tüyleriyel ne alakaıs var yani öyle değilmi canım çok saçma ya bunların hepsi hurafe bence sen böyle şeylere hiç inanma allahım okadar güzel nimetler vermişki içinden ne geliyosa ye iç

cnm yiyince diil yedikten sonra ellerin çilekliyken bi yerine dokunursan bebeğin orasında leke olur derler ne kadar doğru bilmem banada saçma geliyo ama :sm_confused:

leke konusunda benim bildiğim
calıpta bi yerine sürersen birde cok canın isteyipte yiyemezsen leke olurmus

normal yiyince neden olsunki
ben cok seftali yidim herhalde kıl yumaa gibi bişi olur

kızlar soru sordum yaww sabah ögle akşam ne yiyorsunuz yazarmısınız.merak ettim.nasıl besleniyorsunuz..bu listelerdeki gibi yiyrosunuz şukadar peynir bukadar pilav gibi..

canım değişiyor,sabah evden ekmek arası getiriyorum genellile bazende simit, poğaça alıyorum domates salatalık

öğlen kurumda ne çıkarsa yiyebildiklerimden(et, köfte yiyemiyorum tavuk balıkta az yiyebiliyorum fazla yiyemiyorum)

akşamda genellikle sebze yemeği,makarna ne yaptıysam,

benim midem fazla bulanmıyor yemek yapabiliyorum,ama et,ceviz,fındı,badem,muz,yoğurt yiyemiyorum,yoğudu yoğurt konan yemek yaptıysam yiyorum ama sade yiyemiyorum,sütü de günde bir bardak nefes almadan bir dikişte içip hemen ağzıma sütün tadını unutturacak bişey atıyorum,yoksa içemiyorum.

kızlar leke knusunda bende ziyaret önünden geçerken elini nerene sürsen çocuğun orasında leke oluşuyomuş die duydum

canım ben de pe ihtimal vermiyordum ama eşim bu hafta sonu asker arkadaşlarıyla buluşmuştu arkadaşları eşleriyle çocuklarıyla gelmişler,iki arkadaşının çocuklarında da kırmızı leke varmış ,biri hamileyken çilek yemiş diğeri kiraz sebebini ona bağlıyorlarmış.

canım merhaba ben sabahları yumurta peynir salatalık domates zeytin falan yiyorum sabahları bal reçel gibi tatlı şeyleri önceden de yiyemezdim hele şimdi tatlıyla hiç aram yok.öğlenleri bazen canım domatesli makarna istiyor bazen yine peynir ekmek domates bazen sabah yumurta yemediysem biber domatesle menemen yapıyorum.akşamlarıda yaptığım yemek hoşuma giderse onu yoksa çorba falan iste ne canım isterse.ama benimde senin gibi mide bulantılarım çok olduğu için bu saydıklarım iyi olduğum günler için geçerli.birde önceden sütle sorunum olmamasına rağmen şimdi içim almıyor bende muzlu çilekli süt yapıyorum kendime onu içmeye çlışıyorum ve bol bol meyve yemeye çalışıyorum.

liste derken hani olurya hamileler için sabah şu öglen bu diye onu anlatmnaya çalıştım.
ben sabah azcık ekmekle peynir yada 3 zeytin yiyebiliyorum.
öglen de zeytin peynir türü birşey.akşamda öyle gibi.yemek yapamıyorum.olsada yiyemiyıorum kusmalarım başladı.meyve arada bazen canım çekerse yiyiorum.benim bebeişim büyümicek ya moralim bozuluyor herkes ne güzel yiyor...

ay çıldırıcam belki 10 kilo çilek ve kiraz yedim benim bebeğim kıpkırmızı olcak neyse
kızlar boş şeyler bunlar inanmayın ben çıkıyom dra gitçem test sonucu için dönünce görişirik

kızlar sabah ögle akşam ne yiyorsunuz bir yazarmısınız merak ettim...
açıkcası midemden dolayı ne bulduysam
sabahlar ekmek peynir salatalık domates veya yumurtada dahil
öğlen çorba veya ne varsa
arada meyva
akşamda öyle
ne yiyemiyorum söyleyim süt
et tavuğuda zorla

kızlar leke knusunda bende ziyaret önünden geçerken elini nerene sürsen çocuğun orasında leke oluşuyomuş die duydum

ayy evet yaa yok dikkatli bakma öyle olur
yok dokunma
hayır etsin ne diyeyimzemuszemus

eşimde annemde kızıyor sen çok su içiyorsun kusuyorsun süt içmiyorsun ayran içmiyorsun ama elimde degil yiyemiyorum.ben bir aydan fazladır evde yemek pişirmiyorum eşim gelince birşeyler yapıp yiyor garibim...

bak bende hiç bişi yiyemiyom dr gelişimi gzl dedi
ama bu aydan sonra yemezsek o zamn büyümezler gerçekten

birde ben hiç hayatımda tavuk balık yumurta yemedim onları da yiyemiyorum yani...hamileykende etten tiksindim vah benim bebişime offfff yaaaaa..ben bu bebişi nasıl beslicem ama ya moralim bozuluyor...

ecrin doktor sana bulantı hapı falan vermedimi
annen yada kayınvaliden biri yanına gelsin yemek yapsın sana böyle olmaz ama
o ilk zamanlardı bu saatten sonra yemelisin

valla sinirimden aglıyorum.insanın canı hiçmi birşey çekmez yaaa keşke fast fooda bile razıyım dışardan da birşeyler yiyebilsem.

verdi hap ama fayda etmiyorki.kayınvalidem burda degil.annemde geldi canım birşey çekmiyorki bir çorba yaptırdım kendime onu yedim okadar.anneme gittim onu yapayım yok bunu yapayım yok nazlanıyormuşum gibi de geliyor moralim bozuluyor.ama yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…