2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar aranız da güneş koruyucu kullanan varmı yada hamilelikte kullanılıyormu biliyormusunuz
geçen doktorumuma sormayı unutmuşum vichy nin 50 faktörlük kremini kullanıyodum
hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren bıraktım bilgisi olan yazarsa memnun olurum

benim de gobegim cıktı simdiden kızlar ama siskinlik pantalonlar olmuyor bu yuzden ben de genelde etek elbise giyiyyorum ayrıca abiye kıyafet arayanlar icin genelde gogus altından bollasan elbiseler var hazır abiyecilerde satılan onlar uygun olur bence hamileler icin bu arada benim kan degerim dusuk cıktıgı icin doktorum demir hapına simdi baslayalım dedi baska demir hapına baslayan var mı benim gibi arkadaslar icim dısım ilac oldu folbiol coraspin simdi de demir hapı bir de her gun pıhtılasmayı onleyici igne yapıyorum kendime her gun ama bebislerimiz saglıklı dogsun da herseye razıyız yeterki bebislerimiz hayırlısıyla saglıklı dogsunlar her acıya razıyız

canım bende demır ılacı, progestan tb,elevit,corasprın,progynex iğne kullanıyorum...dedıgın gıbı bebıslerımz saglıklı olsun yeter..gerısı onemlı degıl..

Canm eşinin ve senin dogum tarihlerini son adet tarihiin i yazarmısın ?
Bakalım bebeğin cinsiyeti ne olacak ?

bana bakarmısın...benim 83 ekim eşimin 74 kasım 23 mart son adet ama geç döllenme dr 1 nisan sayıyor..

kızlar juliet,ndk uzun zamandır gozukmuyorlar neredelr haberı olan varmı???

bana bakarmısın...benim 83 ekim eşimin 74 kasım 23 mart son adet ama geç döllenme dr 1 nisan sayıyor..

Canm bi yöntem var erkekler hücrelerini 4 yılda bir bayanlar ise 3 yılda bir yenilermiş en son yenileyen hangi cins ise bebek o cinsten olurmus bakın buraya resim ekledim nasıl yapıldıgını sizde yapabilirsiniz :)

Seninki ni yaptım canm cinsiyet kız :)

günaydın ikiz anası bızdıklar nasıl

sağol canım,onlar iyide analarının midesiyle başı dertte,benim ikiz olmalarına rağmen bulantıdan pek sorunum yokta,mide yanması var,artık yemek yemek zehir oldu benim için,sürekli bi acılık var midemde,neyse buna da şükür diyorum:sinifsinif:bu arada benimde karnım epey çıktı,4-5 aylık gibi ,utanıyom valla millete 2,5 aylık demeye:kediantolanlarım olmuyo,zor bela giydiklerimin,işyerine gelince hemen düğmelerini açıyorum,ancak öyle oturabiliyorumkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
canım ilk bebeklerin mi olacaklar kısmetse?

sagol shine bakalım tutcakmı...çin de erkek çıkıyor:))
merakla bekliyorum ögrenmeyii....

evet oluyo.çok rahatsızlık veriyo.neden sordun ?sende de mi var arkadaşım?

Yok canim bende yok, tam tersi benim ayaklarim donuyor, sanirim dolasim bozuklugundan. Hamileligimin basindan beri 3-4 corapla ve buna ragmen buz gibi ayaklarla dolasiyorum.

Ama ayaklarda yanma bazen B12 eksikligi veya diabetle ilgili olabiliyor. Hic ailede Diabet var mi? Istersen doktoruna bir danis. Bazen gebelikte gizli diabet cikabiliyor, bunun icin de özel bir diet uygulaniyor. Ama belki de sadece gebelige has bir durumdur.

AYAKTA YANMA ŞEKER VE VİTAMİN EKSİKLİĞİ HABERCİSİ - Sağlık ve Tıp Makaleleri Kütüphanesi -TavsiyeEdiyorum.com

Burada gebelikte ayak yanmasi ile ilgili bilgiler var...

Pardon, buradaki yazi gebelikle alakali degilmis. Ama yine de doktoruna danismakta fayda var. Gebelikte normal olabilir.

sagol shine bakalım tutcakmı...çin de erkek çıkıyor:))
merakla bekliyorum ögrenmeyii....

Canm herşey allahtan bu bi ihtimal tabiki .Bebeklerimiz sağlıklı , ayıpsız ,kusursuz dünya ya gelsinlerde cinsiyet hiç önemli değil.Bakalım cogu kişide tutuyor nasip tabiki , ben annemde babamda denedim , bana hamile olduklarında erkek kardesime hamile olduklarında baktım tutuyor.

selam ç,in takvimine inanmayın benim kız erkek çıkıyor..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…