Canm benm cok sağol peyniri hayatta yiyemiyorum, Bi tanıdıgım hemşire o bana bol bol meyve ye demişti.Gerçekten meyve pişmeyen bişey oldugu için kokusu pek yok onu biraz yiyebiliyorum.
jULİ cim 35 lira buraya göre uygun, keşke burda olsada beende alabilsem, eskiden kalma iğrenç kıyafetler mevcut, Bizde eşimle balıkesirden bişeyler bakıcaz,
Ayyy canm cok sağol inşallah gecer artık.Yazık eşimde benimle bir perişan oluyor kaydirigubbakcemile3
Minik kelebeğim cok üzüyor beni ,bi gelsin dünyaya bak nasıl mıncıklıcam onu Şeniz[/QUO
bende bazen eşime ters davranıyorum kusunca yada midem kötü olunca o da yazık benim suçum ne çocuk doğunca ona sorarsın hesabını diyor:):):)
ecrin zaten yüzlerimizin resmi olmayacakki...tabi isteyen koyabilir...
sadece göbeklr gözüksün yeter.....zaten çoğumuz 8haftayı bitirdik iyice çıkmaya başladı göbeklr...
geçen gün hastanedeydim benden önce muayene oldu birisi dr benide aldı ona birşeyler yazarken 5 aylık hamileymiş göbek dümdüzdü şok oldum 5 aylık deyince dedim bebek nerde:)))bir grammı çıkmaz insanın karnı zayıf manken gibi sinir oldum yaw...
vallaha aynı dertten müztalibiz jjuliettcim bende aynı durumdayım bitane beli lastikli pantolon aldım kendime ama bu temmuzun başında düğünümüz var ve ben hala giyecek birşey bulamadım sinir krizlerindeyim sanırım yeğnimin sünetine eşofmanla gidicem sanırsam
vallaha aynı dertten müztalibiz jjuliettcim bende aynı durumdayım bitane beli lastikli pantolon aldım kendime ama bu temmuzun başında düğünümüz var ve ben hala giyecek birşey bulamadım sinir krizlerindeyim sanırım yeğnimin sünetine eşofmanla gidicem sanırsam
elbise al tatlım şimdi bütün elbiseler göğüs altından bol iniyor zemuszemus
ben bi kaç tane giydim ama yakıstıramadım kendime
evdede bazem kıyafet olmayınca üzülüyom bu seferde kociş kızıyo sen annesin tabi kilo alcan diyo
sen hala alısamadın diyo bana :roflol:
bende ekimde eşimin kardeşinni dügünü kankamın dügünü birde kuzenimin dügünü var ben ne giycem onu düşünüyorum.abiyemi diktirsem ne offf.elti olcam ya şık olmam lazım...
elbise al tatlım şimdi bütün elbiseler göğüs altından bol iniyor zemuszemus
ben bi kaç tane giydim ama yakıstıramadım kendime
evdede bazem kıyafet olmayınca üzülüyom bu seferde kociş kızıyo sen annesin tabi kilo alcan diyo
sen hala alısamadın diyo bana :roflol:
ya aynen bende çok elbise denedim ama üzerimde duruşu hoşuma gitmedi işin tuhafı çarşıya çıktığımızda ne denesem eşim hepsine çok güzel oldu al diyoo ama ben hiçbişiy beğenemiyom bazıları çok dar bazıları çuval gibi güzel içime sinen bişiy bulmak istiyorum miyde bulantıma rahmen ısrarla 2 günde bir çıkıp bakınıyorum bulucam ama kararlıyım:sırnaşık şey
ya aynen bende çok elbise denedim ama üzerimde duruşu hoşuma gitmedi işin tuhafı çarşıya çıktığımızda ne denesem eşim hepsine çok güzel oldu al diyoo ama ben hiçbişiy beğenemiyom bazıları çok dar bazıları çuval gibi güzel içime sinen bişiy bulmak istiyorum miyde bulantıma rahmen ısrarla 2 günde bir çıkıp bakınıyorum bulucam ama kararlıyım:sırnaşık şey
bende ekimde eşimin kardeşinni dügünü kankamın dügünü birde kuzenimin dügünü var ben ne giycem onu düşünüyorum.abiyemi diktirsem ne offf.elti olcam ya şık olmam lazım...
Tatil bitti Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. ıspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" ışadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..." :))
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".