2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
eşim 1970.

ben 1978

2009 19 mart adet tarihim taplolu bakarmısın .canım...

benimki de erkek çıkıyo bu yöntemle çibn takvimide erkek dio
ayrıca juli de erkek olacak dedi allahtan hayırlısı tabikide bizimkiler sadece birer tahmin
saglıklı sıhhatli olsun anasına babasına hayırlı bir evlat olasunda ister erkek ister kız olsun:))))

peki ay olarak doğduğumuz ayda mı yenileniyoruz?

selam kızlar nasılsınız ben geldim....:tomato:

kızmayın ya geç oldu temiz oldu.,:teytey:

nasılsınız bakalım?:dance:

topic ben yokken coşmuşta coşmuş ne bu cinsiyet muhabbeti biri benim bebişimede baksın....

julişim bebişimizin cinsiyeti belli oldumu kız yazmışsın?

topic ben yokken coşmuşta coşmuş ne bu cinsiyet muhabbeti biri benim bebişimede baksın....

julişim bebişimizin cinsiyeti belli oldumu kız yazmışsın?

yok ikici kızım erkek çıkıyo çin takviminde onu yazdım sivrimmm..yerimseniben

ben ocak doğumluyum eğer ocakta yenilendiysem bu yl yenilenmişim yani kız,eğer bu yl daha yenilenmediysem en son eşim yenilenmiş yani erkek,çin takviminde erkek çıkıyor

julişim hoşbuldum nasılsın bitek sen aldın ya nerde bu millet

jjuliete duyurulur nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

smhda yok zaten

skercim ve ecrinde yok
mafoldumben

Canlarım patetes haşladım 2 gün sonra yemek koyabldim agzıma yiyip geliyorum ozaman bakarım hepinize okş :)

ben ocak doğumluyum eğer ocakta yenilendiysem bu yl yenilenmişim yani kız,eğer bu yl daha yenilenmediysem en son eşim yenilenmiş yani erkek,çin takviminde erkek çıkıyor

inanma canım böyle şeylere ben okadar yanılan gördünkü..

kız erkek çıkıyo. erkek dio kız çıkıyo mevlam bilir en hayırlısını .istese cinsiyeti deiştirir canım yüce rabbime güven en hayırlısı o..kaydirigubbakcemile5

tabiki aylar önemli mesela kasım dogumlusun ve 2009 da yeniliyeceksin. 2009 kasım da yenileyeceksin. sat tarihinde kasımdan önde oldugu iiçin erkek cıkar canm.

çin takviminde komşumun kız çıkıyo cinisyeti belli oldu oglu olcakkkkkkkkkkkkkk.opuyorumnanaktan

valla benim heryerde erkek çıkıyooo
tahminde bulunanlarda erkek dio hayırlısı olsun diorum artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…