Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
:))))))))))))))))
sağol canım,onlar iyide analarının midesiyle başı dertte,benim ikiz olmalarına rağmen bulantıdan pek sorunum yokta,mide yanması var,artık yemek yemek zehir oldu benim için,sürekli bi acılık var midemde,neyse buna da şükür diyorum:sinifsinif:bu arada benimde karnım epey çıktı,4-5 aylık gibi ,utanıyom valla millete 2,5 aylık demeye:kediantolanlarım olmuyo,zor bela giydiklerimin,işyerine gelince hemen düğmelerini açıyorum,ancak öyle oturabiliyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar... bu gün sabah dayanamadım, dr a gittim, bebişimi görmek için, içim sıkılıyordu, çok şükür bebişimi gördüm rahatladım... kabuslarla boğuşunca moralim bozuluyo... kızlar minik fasulyem 1,5 cm olmuş... çok şükür...
eeee... sizler nasılsınız bakalım...
günaydın arkadaşlar... bu gün sabah dayanamadım, dr a gittim, bebişimi görmek için, içim sıkılıyordu, çok şükür bebişimi gördüm rahatladım... kabuslarla boğuşunca moralim bozuluyo... kızlar minik fasulyem 1,5 cm olmuş... çok şükür...
eeee... sizler nasılsınız bakalım...
ayyy ben 21 mayıstan berıdır gitmedım dra.cok olmus demı.6temmuzda 2 li test için ankda gidicez görürüz o zaman hem onalrın cihazıda ıyıdır.hala karar veremedım ya iki dr arasında kararsızım siz ne yapıyrsunuz
ayyy ben 21 mayıstan berıdır gitmedım dra.cok olmus demı.6temmuzda 2 li test için ankda gidicez görürüz o zaman hem onalrın cihazıda ıyıdır.hala karar veremedım ya iki dr arasında kararsızım siz ne yapıyrsunuz
merhaba kızlar gelen gıdenden gecmısı zor okuyabıldım..
nasılsınız bugun?bebıslerınız iyidirrrr...
bugun benım mıdemde bır tuhaflık var bulanıyor mu eksımemı var anlıyamadım.bir kac gundur boyleyım.hıc bulantım olmadı zaten benım.herhalde eksıme gıbı bırsey anlıyamadım..
maşallah julı.
sonunda karar verdım kızlar medıcana ankaraya gidicem orda turkan hnm dıye bir dr a gidicem ıyı dıyrlardı diğer topıkten aktım .sistem arızalıymıs gun içinde randevumuda alıcam dua edın hem dr ıyı cıksın hemde 2 li testımız korkuyorum..kız benım kafam karıstı ben yarın 11,ci haftaya giriyorum bizim dr bana 5temmuz dedı ya 2 li test için dedıkı 12,cı haftada oluyrsun offf.ya hem bu drdan net gebelık haftamıda öğrenmıs olurum 20.ci haftadan ıtıbaren bellı olmuyrmus cunkı.doğum tarıhım bıraz gecıkır ıns.13 ocak denmişti 25 falan olsa :))) okadar gecıkmes ama
ayyy gönul o berbat bir his ben yasadım gectı ogun bugundur ama düzğün bişey yıyemıyorum tıksındım herseyden.yemem içmem düzensız sütte içmıyorum ıns gecer cnmm
izin istedim patronumun kel kafasından saclar cıkacaktı nerdeyse :roflol:
daha bişi demedi
ama ben hazırım birazdan cıkarım artık
yemeğimi yiyeyimde bebişimi göreyim
diğerinede gidicem belki cinsiyetni söyler
bende avene dıye bir markanın gunes kremını aldım ..inş. memnun kalırım bakalım güzel gibi ben normalde kullanmıyrdum bilmıyordum :roflol: 26 yasına giricem bu 2, ci kremım :)) ama erken öğrendıgım iyi oldu.gercı ders calışmaktan fazla guneste göremedım:))
avene ıns ıyıdır valla eczaneden aldım birde bu markanın termal suyu var sıkıyorum yuzume birde ondan aldım aman işte her gördumu alıyom.kaç gundur bebk yagıda sürmuyorum mıdem bulandı ondanda.4,aya girince krem alır sürerım napıyım sıkıldım
ayyy gönul o berbat bir his ben yasadım gectı ogun bugundur ama düzğün bişey yıyemıyorum tıksındım herseyden.yemem içmem düzensız sütte içmıyorum ıns gecer cnmm
bende oyleyım hıc bırsey yıyemez oldum.dun ogleden sonra saat 3 gıbı ogle yemegımı yedım bir de 1 saat once yedım bırseyler...ama acıkma hıssıde olmuyor..
işte bizim cinsiyet öğrenme değil uslu durması lazım ben yemıyım ozmaan bakarsın cınsıyetıde söyler arkadasıma 2,5aylıkken demişti dr uzman sa ve makınası ıyı ise biliyr belkı bende öğrenırım sankı oğlum olucak gibi gelıyor bastan berdırı bakalım
hayırlısı olsun ozaman sen yeme bakalım.ben pek birşey hissetmiyorum baştan erkek gibi geliyordu şimdi birşey hissetmiyorum.kız gibi geliyor..hayırlı saglıklı olsunda..