2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Ben de Sebamedin 50 faktörünü kullanıyorum.Sonuçta güneşin yan etkileri ,radyasyonu daha tehlikeli ,korunmak lazım.

Cinsiyet tahmin yöntemleri benc etamamen tesadüf.Çin takvimini özellikle mantıksız buluyorum.Çünkü bebek cinsiyetini belirleyen tek şey spermler ama bu takvim anne yaşına göre bakılıyor.Belki spermlerin hareketliliğini,n mevsimsel değişiminden kaynaklı bir araştırmadır.Benim oğlumu kız gösteriyordu.Bu gebeliğimde ise erkek görünüyor.

Gebelikler arasında fark olıuyor mu farklı cinsiyette bilmiyorum ama bu hamileliğim diğerindne tamamen farklı geçiyor.İlkinde neredeyse hiç bulantım olmadı ve proteinlere et,peynir gibi aşerdim ve durmadan uyuyordum.Bunda bulantım var hiç uyumuyorum ve meyve,ekşi ,mayhoş şeyler hoşuma gidiyor.Ben bunun mevsimden kaynaklandığını da düşünüyorum .

Kan tazelem formülünüzü de denedim ben 1978 eşim 1974 doğumlu oğlumda en son benim kanım yenilenmiş yani kız olması gerekiyordu:)

Bunda da gene benim kanım yenilenmiş bakalım ne olcak:)):içelim:

uyumuyosan kızın olcak senini bu sefer...çin takvimi hatalı çıkıyor kanda öyle.. denedim pek inandırıcı gelmedi hobi olarak baktırıyoruz canım hayırlısı olsun. aşmamız lazım bu cinsiyet olaylarını..koca karı tesellemesi.
önce allah sonra baba belirler cinsiyeti..:kedi:

Tabiki herşey allahtan kızlar bende yapıyorum ama yanılma olasılıgı yüksek bir ihtimal bu tutabilirde tutmaya bilirde. Merakımızı geçiştiriyoruz böyle. ınşallah bebeğimizin cinsiyeti belli olurda bunlarla ugrasmak zorunda kalmayız:)

güneş kremini nezaman kullanıyorsunuz kızlar merak ettim.sokaga çıkarkenmi?
yüzünde lekeler oluşan varmı merak ettim?
sokaga çıkarken kullanıyorsanız ben zaten çıkmyıorum:))
ben yazın denize girerkende pek kullanmam şemsiyenin altında yatarım:))

bazı drlar 2,5 aylıkken bile söluyrlarmıs 6 temmuzda ankda olucam 2 li test için dr belkı söler cnm kesın yazarım

ben geldimmmmm yerimseniben
selam herkese
nasılsınız bakalım o adar çok konuşulmuşki okuyabilmem mümkündeğil
yeni gelenler varsa hoşgeldiniz
güzrl haberler alanlar Allah hep böyle güzel haberler almayı vermenizi nasip etsin
1 haftalık çanakkale gezisi sonucu muhteşem moralle döndüm istanbula aranıza
çooook güzel geçti apar topar gittim evde otururken birden eşim eve geldi seni gönderiyorum diye apar topar toparlandım
yolda doktoru aradım çıkmışsın zaten yola daha ne soruyosun diyo otobüs iyi yolda iiyi git bakalım dedi
otobüs çok rahattı gelirkende eşimle yavaş yavaş geldik

bu sabahta doktora gittik bebeiş allaha çok şükür çok iyi 11. haftamıza girmişiz 31.4 mm olmuşuz. bugün kollar bacaklar kıpır kıpırdı duramıyo yerinde
küçük birde miyom varmış, normalde olurmuş ama görünmezmiş hamilelikte büyüyebilirmiş ama şuan bir sorun yokmuş
Rabbim inşallah herkese nasip etsin

bu arada son 2 haftadır ara ara midem bulanırdı bu hafta iyice arttı öğürtü çıkarma yok ama ağzıma bir lokma girse çıkaracak gibiyim canım hiçbişey istemiyo kafamı kaldıramıyorum. insanların bulantları bu haftalarda geçer benim yeni yeni başlıyo. doktor olabilir ni ye olmasın dedi bebek bu herşey yapar

Son düzenleme:
2,5 aylık kız haberi alan duydum geçen gün ama tek örnek var doktor iyi baktı heralde
genelde erkekler erke gösteriyo
en güzeli 14. haftadan sonra rahat rahat gösteriyo

kızlar ya hadi banada bakın bakalım ne olacak :roflol:
eşim mayıs 79
ben ağustos 86

sat ne canım ?

selam kıslar nasılsınızzzzzzzz, ya ben iş yoğunluğundan giremiyorum listeyi de güncelleyemiyorummm bilginiz olsunn juliden alıp güncelleyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…